Kje kupiti spodnje perilo znamke Calida??
Sedaj vas pa za pomoc prosim tudi jaz.
Zanima me kje v Ljubljani je mozno kupiti spodnje perilo, predvsem bodije, ki so kot spodnje perilo ali kot zunanji bodiji od firme Calida.
S to znamko sem zelo zadovoljna , saj tudi po 5-6 letnem pranju in nosenju vse izgleda kot novo. In kar je najpomebneje zame, je vse iz 100% bombaza in vedno narejeno, pobarvano v takem stilu, da nikoli ni iz mode in je lepo videt, cutiti to na sebi.
Do sedaj sem to kupovala zunaj, pred kratkim pa sem videla da je firma CALIDA prisotna tudi v Sloveniji, pa se nisem ugotovila kje.
Hvala in zelim vsem skupaj en lep dan!
Živjo,
sicer je že nekaj časa nazaj, ko sem kupovala to perilo, ampak mislim, da je trgovinica s to znamko v BTC-ju, hala D (pod Emopriumom). Ne vem pa, kako trgovina imenuje.
Lp.
Tudi v Emporiumu imajo od Celide perilo.
Ja, v Emporiumu je, pa še za Bežigradom na Dunajski, nasproti gospodarskega razstavišča (bi rekla ene 300m bolj v smeri Črnuče).
Pa tudi v Plavi laguni pri bivšem kinu Bežigrad sem že pomerjala nekaj od Calide.
Super,hvala vsem skupaj za informacije.
Ja, v Emporiumu imajo veliko izbiro od Calide, cisto na zacetku perila, ce gledas od otroskih trgovin.
A imajo to tudi v MB?
Seveda imajo v MB to perilo,najdeš ga pa na tržnici,čisto spodaj pri ciganih.
Kaj je maya jebemti mater…idi sama na tržnico pa zini isto kot tukaj pa ne prideš več domov cela…svinja žabarska
Forum je zaprt za komentiranje.