kje kupiti tople otroške bunde
Zelo lepo temnomodro dolgo bundo, videti je kot plašček, sem kupila pred časom v C&A (mogoče oktobra). Je puhovka, tako da je zelo topla, lahko jo ima komot čez oblekico, brez kakšne jopice. Pa še draga ni bila. In elegantnega videza. Ampak to mi je uspelo čisto po naključju, sem prišla v trgovino ravno enkrat, ko so imeli ogromno zalogo bund in puhovk, očitno čisto na novo. Pred tednom dni pa nisem našla več nič podobnega, ko sem gledala. Sem pa videla v soboto v modiani v Šiški ene take malo bolj načičkane desigualove bunde, ampak drage, čez 100 eur. Pa niso bile ne vem kako debele, vprašanje, če so kaj tople. Za vikend so sicer imeli 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta, a to je zdaj najbrž da mimo. Poglej še v okaidiju, so okrog 60 eur, v Šiški so imeli za 10 in ta 12 let, pa v OVS sem jih tudi videla, samo ne vem, če so imeli primerne številke. Črne pa v S.Oliverju:) Morda bi kaj imeli še v bambiniju. A zdaj je že dokaj pozno, precej je že pokupljeno.
zdaj če ne nameravate ravno na severni tečaj, ste približno v enakih temperaturnih območjih kot ostali slovenski otroci. Torej, kupite bundo, ki jih je polno v vseh trgovinah. Dobiš puhovke in sintetične tople bunde. Letos je tudi ogromno barv. končno črne ni več toliko kot zadnja leta. Rumene, živo rdeče… ma ni da ni. Kje pa živite?
V Zari kupila lani zelo toplo bundo, ki se ne more primerjati s takimi, ki so na vsaki polici. Saj sploh ne vem kako otrokom lahko kupujete tako mrzle bunde. Toplih se pa nikjer en dobi. 50e in preraste v eni sezoni, tko da … Vem, da se da dobit v Kiku kaj približno toplega in tudi v CA. drugod – ni šans.
Za resno zimo, sneg, sploh tisti vlažen, so se nam odlične pokazale bunde za bordanje. Nikoli niso bile preveč zamolklih barv, ravno bordeske so običajno pisane in živahne. Praviloma imajo jako močan vodni stolpec, pokrivajo rito in so praviloma res tople. To smo itak kupili, ne za modo ampak za na sneg, ker na bord pač ne moreš dat otroka v slabem oblačilu. Za manj zahtevne zimske dni smo imeli pa še kak plašček iz h&m, new yorkerja, pač kjer si je hči našla kaj všečnega za moji denarnici všečno ceno. Ker sta dve punci v družini, se zadeve kar ponosijo, sploh za bordanje, ko vse lahko malo bolj “visi”, tako da je bilo skoraj praviloma za dve sezoni in pol še dve sezoni za mlajšo.
Za resno zimo, sneg, sploh tisti vlažen, so se nam odlične pokazale bunde za bordanje. Nikoli niso bile preveč zamolklih barv, ravno bordeske so običajno pisane in živahne. Praviloma imajo jako močan vodni stolpec, pokrivajo rito in so praviloma res tople. To smo itak kupili, ne za modo ampak za na sneg, ker na bord pač ne moreš dat otroka v slabem oblačilu. Za manj zahtevne zimske dni smo imeli pa še kak plašček iz h&m, new yorkerja, pač kjer si je hči našla kaj všečnega za moji denarnici všečno ceno. Ker sta dve punci v družini, se zadeve kar ponosijo, sploh za bordanje, ko vse lahko malo bolj “visi”, tako da je bilo skoraj praviloma za dve sezoni in pol še dve sezoni za mlajšo.
[/quote]
Hvala za odgovor. Za sneg ima kombinezon bolj rabim za popoldansko bivanje v soli,ko so zunaj pa seveda za zelo mrzla jutra,ki prihajajo ker te,ki jih ima so bolj kozmeticne pri res nizkih temperatura. Lp
Pa to ste vsi iz Babnega polja doma, da imate tako mraz??? Ne vem no, meni se pa zdijo te bunde, ki se prodajajo po trgovinah čisto dovolj tople za naše zime. Če pa je res mraz, pa daš še kak pulover spodaj, pa je. S tem, da jaz hote kupujem bunde malo večje, da sežejo čez rit, tisti malce zavihani rokavi pa tudi ne motijo.