Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje kupiti valjar za testo?

kje kupiti valjar za testo?

Torej vprašanje je v naslovu – v ljubljani, pa čim cenejši? Najbrž oni leseni – kje se to dobi?

Hvala!

Interspar, Mercator,Suha roba-pred Cityparkom. Vsaka večja trg. ga ima.
Samo da ne boš z njim moža tepla… Ha,ha.

Za moža po glavi je lahko tudi deska.

Hvala, bo za pico testo razvaljat – moža pa še nimam, a morda bo tudi za to še prav prišel:)))

kaj ti je bliže
Trst ali Graz, vmes pa poglej še v Lipnici, ali še prej, saj ne vem, če ima še Berta tam v “Špilfeldu” svoj center.
Aja, pa v Celju poglej, pa v MB, ziher pa ga imajo v Ribnici. Pa dva kupi.
Moja mati ga je imela za fotra….če je prepozno prišel.

ah dej, norton, nisi razumel mojega vprašanja. Take stvari se ponavadi v vseh mestih dobi v istih štacunah, torej me je zanimalo ali je to trg ali mercator ali špar, da ne bom oblezla vseh.
Sicer sem ga pa dobila v muellerju. Sem šla slučajno mimo in so jih imeli.

pa LP!

he, he, sem pogledala svoj post, in sem napisala, da sprašujem za ljubljano.

torej nauči se brat, predno daješ neumne pripombe.

merkur…različne dimenzije

Za pico testa nikoli ne valjam, ga samo raztegujem. Če ga boš valjala, ga daj čisto na rahlo in na koncu raztegni na željeno obliko.

LP

Zina, valjarja za testo najbrž samo v lekarni ne bi mogla dobiti ?:-))) Vprašanje si pa res tako postavila, da se človek hote ali pa nehote glasno zasmeji: Kje kupit valjar za testo ?? Presneto ja, še v trgovini z železnino bi ga najbrž dobila, morda le v trgovini z otroškimi oblačili ne ?? Ampak, kdo bi vedel, človek se mora pustiti presenetiti :-))))) Šalim se, ne zameri mi, mi je smešno, ne glede na to, da sem potem ugotovila, ko sem prebirala poste, da si spraševala za “imena” trgovin ….

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Moža, ko pride, pa nikar ne tebi z valjarjem … take bolečine moški dobro prenašajo. Udari ga z jezikom, po takem udarcu modrica dlje časa ostaja :-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

ženske ste pa res blesave

New Report

Close