Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje kupiti XENICAL ali ALLI?

kje kupiti XENICAL ali ALLI?

Ali se jih v Slo da kupiti? V IT ali Austriji? Je mogoče kateri kaj ostalo: mogoče škatla, pol škatle,… in mi proda – da zadevo probam?

Alli se več ne dobi, proizvajalec ga ne proizvaja več. Kar je še bilo zalog po lakarnah so imele rok uporabe 05/2012.
Xenical se dobi na bel recept, cena pa je okrog 80 EUR.

imaš mogoče kake info tem kakšne so bile ALLI? Kako so delovale (zavirale apetit ali odvajale maščobo?… kaj pa o XENICAL?
Jaz sem bila pred leti (pod zdravniškim nadzorom na Reductilu – to je najboljše kar so izumili)…
pa da ne bo začel kdo tisto “manj žri” – to že vem … sem pač drugačna od tistih ki lahko shujšajo le s tem stavkov :-((

evo, stavek mi je pa požrlo :-))

po 4 letih se mi je začela teža spet dvigati – rada bi to “v kali zatrla” …. ves čas do zdaj je bila na doseženi, zdaj imam pa večmesečno krizo na nekem področju in mislim da me je tudi to izmolzlo na ta način da je teža začela naraščati ….

Za začetek, takoj jutr: adijo makaroni, kruh in krompir.

Dobrodošli: sadje, tja do 14. ure. Potem zelenjava in dušen puran brez kože, ali piščane file, riba dušena brez maščobe in solata, če ne vem kaj bi jedla, bi bilo pa dobro, da bi kaj, imam v reservi, zelenjavno juho od Ete Kamnik ali zelena solata in 2 trdo kuhana jajca.

Danes sem ob 6 zvečer: 2 paradižnika, 1 kumaro, pol čebule, en šopek peteršilja, malo sira in eno malo konzervo rio mare. Olje sem odlila. Solato sem rahlo potresla s čilijem v prahu.

Alli je polovična doza Xenicala. V črevesju veže maščobe in preprečuje njihov prehod v telo. V primeru, da prehrana ne vsebuje velik delež maščob, dieta z omenjenim zdravilom ni smiselna. Kot najpogostejši stranski učinek je zelo tekoče blato, ki so ga pacienti težko zadržali – nekateri so rekli, da morajo imeti vseskozi nek vložek, ker to kar teče iz ritke. 🙁

Reductil pa je bil ukinjen, ker je preveč vplival na serotoninski sistem v možganih.

Pozanimaj se še pri zdravniku ali v lekarni.

Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si

+1 Xenical – https://topeuro-shop.com/buy-xenical-si.html?wm=11492&tr=8027 Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

New Report

Close