Kje kupiti?
Ta je najbrž kupila spričevalo novinarskega faksa…. 😉
Ta je najbrž kupila spričevalo novinarskega faksa…. ;)[/quote]
Iz opisa ni napačno sklepati, da je preveč lena, da bi si ga kupila sama, ziher ga je prejela za darilo od staršev :))))
Vprašanje o tenkočutnosti je na mestu, se je pa treba zavedati, da ko nekaj napišeš na forum, blog, zid,… da pač daš v “skupno dobro” in moraš dopustiti možnost, da se to pojavi kje še v tiskani obliki. Sama recimo vem, kaj sem napisala in česa nisem napisala in je vedno možno, da kdo dela podatkovno bazo in s kakšnimi sofisticiranimi algoritmi sortira moje podatke, kot se meni pripisuje da jaz počnem hehe…
mi je recimo ljubše pisanje o stališčih brez da zraven lepiš slikico svojega dvorišča… slovenija je mala vasica in vsi v njej smo menda požlahtnjeni
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Nimam težav s tem, da tuje razmišljanje vključijo v svoj sestavek, problem je, če to prodajajo za svoje delo.
Ja, tudi jaz sem že našla del svojega prispevka na enem od podforumov v časopisu 🙂 Samo je bilo navedeno, da so to pobrali s foruma.
za katero stopnjo? ali morda celo za “posebno” šolo?
Jurček od Zokija bi ti lahko dal kaj za fotokopirati ☺
Pa ena poslamka (malo poguglaj) DZ je bila mojtrica za srednjo stopnjo – je delala ponaredke boljše od originala ☺
Jaz bi tudi imela 5 stopnjo izobrazbe…bi lahko z vami to uredila? 🙂
To si boš pa morala sama urediti.
Skrbnik, ali me lahko kontaktirate na [email protected]
Skrbnik tudi mene zanima
[email protected]
je kdo ki bi ponaredil spricavalo ?? za srednjo solo ,lp
jaz tudi prosim če me lahko kontaktirate na [email protected], rada bi 5 stopnjo.
hvala v naprej 😉
Jaz tudi rabim V. stopnjo, prosim če me lahko kontaktirate na mail [email protected]. hvala
Ce mi naredi kdo spricevalo za 5 stopnjo naj pise? [email protected]
Ce je kdo ki ponaredi spricevalo naj pise na [email protected]
jst tudi rabim srednjo šolo.
ali gdo ve za pridobivanje srednje šole,prosim naj mi se javi če ve
Tudi jaz bi rabila spričevalo…?
Ste kaj dobili? Vsaj kontakt od koga ki se ukvarja s tem??
Tudi jaz bi rabila spricevalo.
Kontaktirajte me: [email protected]
Pozdravljen
Tudi jaz bi imel spričevalo za 5. Stopnjo izobrazbe.
Kontaktiraj me na [email protected]
Ali mi lahko kdo priskrbi poklicno maturo oz V. Stopnjo izobrazbe.
zanima me, če mi kdo lahko priskrbi V. stopnjo katerekoli tehnične smeri izobrazbe. Bogato nagradim.
Forum je zaprt za komentiranje.