kje kupujejo punce ponaredke LV, Chanel, Adidas…
Po torbico pojdi na izlet v Benetke. Po ulicah jih imaš kolikor hočeš. 🙂
No, meni pa te firme sploh ne potegnejo imam 100x raje kak lep unikaten slovenski model. Npr. MANUS izdelki so mi fantastični.
manus spletne strani so pa prav neprijazne do obiskovalcev, najprej te prestraši muzika, majhen okivri, izdelki so predstavljeni vsi skupaj na eni sami sliki, oblikovalkina slika se komaj vidi, kot da bi se skrivala – zaradi spletne strani ne bo nič več prodala, tako lahko naštevam v nedogled, …[/quote]
Se strinjam, tudi meni spletna stran ni posrečena. Sicer pa sem oblikovalko poznala že veliko prej, kot je sploh prišla na splet, prav tako njene izdelke, tako da jo še vedno 100% podpiram. 🙂
Joj ni gršega kot tile ponaredki.
Ne razumem, zakaj ne kupujete originalov, ki so dosegljivi?
Jaz osebno z veseljem odštejem malo več za maxmarino usnjeno torbico, za furlino recimo, to je moj domet, ki si ga lahko privoščim.
LV si žal ne morem, ponaredka pa ne bi kupila in nosila nikoli v življenju.
mislim da je blo vprašanje kje se da kupit, ne pa kako zgledajo ti ponaredki. kaj vas to matra kaj gdo nosi? čist njegova stvar. če osebe ne moti da ima ponaredek, zakaj bi to vas motilo? sploh pri adidasu ponaredki niso tako očitni. LV torbice ki pa imajo zlato broško odspredaj so že malo boljša replika. drugač se pa tudi najdejo take stvari na bolha.com .
ne morem verjet kake odgovore dajete! punca je čisto narmalno prosila za pomoč, ve ene pa ji zabrusite kolko je mogoče- vsi se pa res ne morejo privoščiti orginalov. pa še nekaj o orginalih: robo kupijo v bosni ali italiji, tu jo pa prodajajo po cenah, kot da bi bili original! marsikatera slovenska trgovina ima na stalažah ponaredke, in ve ki to nenormalno podpirate ste lahko le duševno pomirjene, da nosite na sebi original, ker je skoraj 80% ponaredkov na teh policah!
se opravičujem, da sem malo razbesnela, ampak vsi nimajo toliko pod palcem, katera pa ima, pa sploh ne rabi brat tega foruma!
P.S. TUDI JAZ PODPIRAM ORIGINALE, ampak če bi dobila kaki ponaredek bi ga z veseljem kupila!
Jooj, da komplicirate ene tu gor.
Meni recimo zelo dobro zgledajo Celine torbe, originalne, ki pride prek 1800€ pa si itak ne morem privoščiti pa tudi če bi si jo lahko ne bi toliko denarja vrgla stran za eno torbo samo zaradi znamke.
Tako, da raje kupim kak kakovosten ponaredek za 80€, ker mi je pač videz torbic všeč, itak pa mi je vseeno če gor piše Celine ali ne.
Nekaj takega je recimo tu: http://borseto.com/si/5-usnjene-torbice
tukaj mas vse..s prodajalcem se zmenis da ti zakrije logo izdelka..ga presije in ti potem odstranis..lahko ti carina izdelek zapleni ce se vidi logo..