Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje kupujete cunje…

kje kupujete cunje…

… za punčke stare 6, 7 let.
Naši bi ustrezala števila 134, ki pa se mi zdi, da jo je v vseh štacunah najmanj. Velikokrat imajo vse druge številke, samo 134 ne. No, kje vi nabavljate take velikosti in kaj vaše punce za v šolo največ nosijo??

Jaz kupujem oblačila, če ti kupuješ cunje, potem…………

Velikost je sicer zelo relativna stvar, odvisna od kroja, materiala, hčerkine postave, tako da je brez veze povedat, da hči nosi točno to številko.

Moja se je v teh letih oblačila predvsem v kavbojke in majčke, pozimi je čez bila kakšna jopica in bunda, poleti pa majčka kratkih rokav in kakšno preprosto krilo, pogosto tudi iz jeansa. To je to.

benetton, h&m, okaidi, s”oliver

Naša si za nič na svetu ne obleče kakšnih kril, ozkih hlač ali pajkic. V jeseni sem mislila, da bom že znorela, ker so povsod bile same take ultra ozke hleče. Zavila sem še v Takko in bila presenečena nad ponudbo: majčke, širše hlače z žepi na straneh, lepe jopčke … Sicer ne vem, kakšna je ponudba sedaj, ampak domnevam, da se bo tudi za pomlad in poletje tu našlo kaj pametnega 🙂

Se strinjam s tabo. Meni je tako grda reč cunja, ko jo nekdo uporabi za oblačila. Cunja…fuj!!

Pri nas pa ravno obratno; samo oblekice, krilca, pajkice. Da bi dala kavbojke gor, bi ji bila najhujša kazen.
Je pa tako suhcena, da še pajkice dajem šivilji, da jih oža. Zelo velike težave imam tudi pri kupovanju krilc, ker so ji vsa preširoka, tistih, ki bi imela elastiko in gumbe znotraj v pasu, pa v številki 134 in 140 nisem še zasledila.Mogoče kdo ve, kje bi to lahko kupila?
Sicer pa največ kupim v benettonu, zari, soliverju, pa na netu od gapa.

Daj otroku za jest, da se zredi na normalno težo, ne pa da nosiš šivilji ožat pajkice.

Daj otroku za jest, da se zredi na normalno težo, ne pa da nosiš šivilji ožat pajkice.[/quote]

A ti misliš, da suhi otroci ničesar ne jedo?? Ko sem bila jaz majhna sem bila zeeeelllloooo suha, presuha. Jedla sem pa kot norc, skoz neki v velikih količinah. Sestra, ki pa je pojedla pol manj pa je bila prava bajsa. In še danes je tako. Pač enih se bolj prime, drugih manj

New Report

Close