Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje kupujete kakovpstne obleke / torbice LiuJo

Kje kupujete kakovpstne obleke / torbice LiuJo

Pozdravljeni, mene zanima kje se lahko kupi obleke, ki so dejansko kakovostne in ne samo drage. HM, Zara, ipd so se mi totalno zamerile. Sem kupila kak drazji kos tam in je dobesedno razpadel po 1 letu. Da ne omenjam Promod. Sedaj nakupujem predvsem v S. Oliver in S. Oliver black, Benetton, samo se malo navelicas krojev. Kaksne so vase izkusnje s Stefanel, Pepe jeans, ipd. So stvari res dobre ali samo drazje.

Premisljujem o nakupu torbice LiuJo. So vredne denarja?

Hvala 🙂

Mzuzu Design ima res kakovostno ročno delo. Naredi tudi po naročilu. Poglej: mzuzudesign.comVaš link

Ona sprašuje po Liu Jo, ti pa ji ponujaš tole ? Sori…

Avtorica, veliko kupujem na spletu. Sploh SOliverja, saj imajo v spletni trgovini dosti več izbire kot v naših trgovinah. Ko enkrat veš katera številka ti ustreza, skoraj ne moreš udariti mimo. Kupujem tudi Comma preko spleta.
Torbice, denarnice, celo čevlje pa redno kupujem na . Dobiš v parih dneh. Sploh v outlet se dobi marsikaj ugodnega. Tudi tukaj sem že kupovala. Se pa tudi na ASOS dobi marsikaj dobrega. Sicer pa Emporium.

New Report

Close