Kje kupujete kartuše za printerje?
jaz mam officejet j6410 all in one:
– najbolj ugodna sta mimovrste.com (črna xxl za 1000 strani nekje 36 €, barvna xxl nekje med 36 in 38 €) in pa mediawolrd.it (črna xxl za 1000 strani 32 €, barvna xxl 36 €)
mueller je cenejši v primerjavi s šparom, sam nima xxl tipov kartuš (ma tamale), je pa cena med šparom in muellerjem v pridf muellrja (3,4 € cenejša v muellerju je okrog 15,16 €, špar cca 20€)
kupujem pa xxl, ker je razlika v ceni cca 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (tolk je xxl dražja), ampak maš za 4,5 x več črnila v primerjavi s tamalo kartušo
Uf, to te pa kar pride nekaj… Jaz dam za 1000 strani 3 € za polnjenje. Za barvno in ČB enaka cena. Imam pa Brotherja[/quote]
ja ponovno polnjenje bi me verjento prišlo ceneje. je pa res, da prav dost ne printam tk oda mam tiste xxl kartuše kar dolgo. pa še vprašanje kako bi se obnesel ponovno napolnjene kartuše zaradi čipa (printer pregleduje njihova stanja in podobne neumnosti)
Ja res, če pa ne printaš toliko, potem res ni velike razlike. Sem po sebi sklepala, ker se precej printa, pa je kar naprej prazno.
In ja, res je, tile čipi so kriza. Je treba tudi čip pri vsakem polnjenju zamenjat, potem pa gre
Uf, to te pa kar pride nekaj… Jaz dam za 1000 strani 3 € za polnjenje. Za barvno in ČB enaka cena. Imam pa Brotherja[/quote]
ja ponovno polnjenje bi me verjento prišlo ceneje. je pa res, da prav dost ne printam tk oda mam tiste xxl kartuše kar dolgo. pa še vprašanje kako bi se obnesel ponovno napolnjene kartuše zaradi čipa (printer pregleduje njihova stanja in podobne neumnosti)[/quote]