kje kupujete motoristično obleko
Sem v preteklosti zasledila, da nekatere uživate v vožnji z motorjem, kar pomeni, da ste primerno oblečene, …
Ker si je mož omislil motor, se bom tudi jaz kdaj zapeljala z njim. Zaenkrat še nimam primerne obleke (čelade sva že nabavila) – jakna, hlače,…
Kje kupujete te stvari, pa da ne bi bilo pregrešno drago?
LP od bodoče motoristke
Sredi februarja je v Münchnu motosejem IMOT. tam imajo ogromno opreme in cene so znižane nekje tudi do polovice. Gre za nekakšne razprodaje v smislu konfekcije. Dobiš vse kar se motorizma tiče.
Lahko preveriš, nekateri motoristični klubi rganizirajo avtobusne prevoze, ki so cenovno zelo ugodni, ker je vključena karta 8vstopnina), ki je za večje skupine, nižja.
Moj mož je je dobil opremo (hlače, jakno in rokavice) skupaj z motorjem
Tip je prodal vse skupaj v kompletu, ker je kupoval nov motor in s tem tudi novo opremo.
Jst sem si kupila jakno v Italiji- Gorica, v trgovini Braidotti moto.
Če je kakšno znižanje se malo pozanimaj naokoli, kajti uredu jakne- kvalitetne niso tako poceni.
Pa dobrodošla v klubu žen motoristk :)))
Lp,Phoebe
V mojih motorističnih časih (no saj to ni še tako daleč nazaj) sem si vso opremo kupila na Munchenskemu sejmu IMOT (v februarju). Večina moto društev organizira avtobuse in obiske tega sejma. Oprema se dobi zelo ugodno in tudi kvalitetne robe je dovolj. Žal je vsa oprema sedaj v omari, ker je motor moral od hiše. Morda pa še kdaj pride prav…
lp tinca