Kje kupujete oblačila preko spleta?
About you – to znižanje sploh ni res. Piše, da si moraš iz trgovine play dol potegniti njihov program in da imaš potem 50% off na vse. Zdaj sem si njihov program dol potegnila, izbrala oblačila in tega 50% znižanja sploh ni bilo. Bila so oblačila sicer znižana tam za 10%-20% in potem, končni obračun in ni bilo nobenega popusta. Sem hitro skenslala vse, njihov program pa izbrisala. Tako, da pazite.
Je bil popust. Sem najprej nabrala v košarico brez aplikacije in je bil samo običajni popust. Na aplikaciji pa potem 50 %.
Ampak smo naredili več naročil, ker je bilo omejeno na 1 aplikacijo naročilo s popustom 250€.
In so otroci vsak zase naročili. Pa jaz zase. Potem je še mož naročil za manjšo vsoto in oddal naročilo. Je hotel oddati še eno naročilo, do 250 €, pa ni šlo več s 50 % popustom.
Torej 1 aplikacija in 1 naročilo. Omejeno max 250, a če naročiš za 20 €, potem ne moreš oddati še enega naročila.
meni je ta stran TOP
če naročim do 14 ure, vedno dobim že drugi dan. ptt je normalna. Če mi kdaj kaj ne odgovarja, ali če želim menjati, mi brez problema zamenjajo ali vrnejo kupnino.