Kje kupujete otroška oblačila?
Kot je že v naslovu. Oblačila za fante, stare 8 in 6 let recimo. Pri nas se mi zdi, da ni nobene trgovine, kjer bi človek lahko kupil vse, dokaj kvalitetno in za čim manj denarja. H&M je non stop isto, pa rokavi pri dolgih majicah so ful kratki, hitro se sperejo, kaj pa vem, mi ni več všeč. Zara – njihove zadrge so poden od podna in jope kmalu postanejo neuporabne, pa tudi poceni ni. Razne Name in podobno – tam res nisem bila že več let, ampak se mi zdi, da je tudi zelo drago.
Prosim vas za nasvet in informacijo ali se bolj splača kupovat v Italiji ali Avstriji in kje? Seveda čim bližje meji. Ali pa Palmanova – je tam kaj pametnega za dobit?
Ja madona no!! Ne rabim takih in drugačnih rekov. Ga pa poznam in vem, da drži! Sej Zara ni poceni!!!!!!!!!!! Pa je klump. Pa tudi H&M ni poceni, pa je glih tko klump! Za te cunje, ki jih tam prodajajo bi bila jaz pripravljena plačati pol cene.
Zato sprašujem ali kje dobiš za tak denar boljšo kvaliteto in stvari ali pa tak pomfl za pol manj denarja?
Za kvalitetno majico moraš pričakovati, da so cene od 10 evrov dalje.
Kupujem večino prek spleta. V tujini, na e-bayu, next, zadnje čase pa se pojavljajo luštne trgovine tudi pri nas.
Vtipkaj v iskalnik otroška oblačila, pa boš sigurno kaj našla. Pa še bencin in skakanje po trgovinah si boš prihranila in oblačila bodo cik-cak pri tebi.
Premaman in Benetton. Sicer res nista najcenejša, a kakovost je odlična. Sploh se splača, če kupujete za malo starejše otroke, ki ne prerastejo oblačil tako ekstremno hitro. Kadar kupujem kaj za otroke, najdem pri teh dveh kaj lepega.
lp,
Lenka
Jaz kupujem na ebayu rabljeno, pa vzamem mal boljse znamke in je lepo in kvalitetno oblecen, pa se preprano je in so malo strupi ze ven. In ravno sem mu za naslednje leto nekaj novih majck od Tom Tailor, znizane so bile za 50 in dodatno se 30 % in so bile po 3,5 eur kar take lepe nove majcke.
Benetton, je malo cenejsi kot H&M ampak meni tudi vecji klump kot H&M. V Italiji pa, da je dobro preplacad, drugace je pa kar nekaj. Tako to jaz vidim.
Midva sva kupovala preko spletne trgovine Bambini Vaš link