Kje kupujete sončna očala
Že leta kupujem klump po raznih DM-ih in C&A-jih, zdaj pa se mi je stožilo po kakšnih res dobrih sončnih očalih, kot sem jih imela leta nazaj. Ampak naša lokalna optika je zelo slabo založena in vse je na mačji in štirikoten način, jaz pa iščem klasiko. Katera optika v Sloveniji je najbolje založena s sončnimi očali? Ali kupujete prek spleta?
Večinoma ko sem na potovanjih ( če je kak dober popust v free shopih na letališčih – mednarodnih), pa na zalogo si jih v Ameriki nakupim ( Nordstrom Rack, MN Last Call, ipd). Dobila lani ene Cloe, znižane s 360 usd na 90usd, pa Rebecca Minkof s 150 usd na 50.
Pa po Italiji ( od Bolonje dol južno naprej), so outleti za očala ( v italiji je veliko proizvodnje za vse blagovne znamke, ker delajo tako stekelca, kot okvirje).
Ne narobe razumet, da se tukaj “hvalim”, samo ko vidiš, kaj pri nas dobiš in koliko so navite cene in kaj v tujini lahko dobiš, potem znaš nakupovat tudi sončna očala
Kupujem prek spleta: https://www.visual-click.com/en
Ali pa v tujini. Pri nas so cene čist previsoke. Še pet let stari modeli, ki so povsod krepko znižani, se pri nas prodajajo po polni ceni.
Je kdo kupil sončna preko te spletne strani?
Oh no, potem ti nič ne kupuješ prek spleta. No, jaz pač druge izbire večinoma nimam. Kupim prek spleta in pomerim doma. Če ni ok, vrnem in to je to. Pač plačam tisto poštnino, ostalo pa itak dobim povrnjeno. Ja, verjamem, da je najenostavneje iti v trgovino, pomeriti in kupiti. Pa žal nimamo vsi te možnosti. Zato pa na srečo obstaja spletna prodaja. V 11 letih imam res same dobre izkušnje.
Oh no, potem ti nič ne kupuješ prek spleta. No, jaz pač druge izbire večinoma nimam. Kupim prek spleta in pomerim doma. Če ni ok, vrnem in to je to. Pač plačam tisto poštnino, ostalo pa itak dobim povrnjeno. Ja, verjamem, da je najenostavneje iti v trgovino, pomeriti in kupiti. Pa žal nimamo vsi te možnosti. Zato pa na srečo obstaja spletna prodaja. V 11 letih imam res same dobre izkušnje.
[/quote]
Veliko kupujem po spletu, ne kupujem pa : čevljev (sem se že nasmolila in hočem probat), kavbojk (tudi če vem številko hočem probat) in očal (sem se tudi že nasmolila in hočem probat)
Tudi ne kupujem sončnih očal za 20€, torej ne reskiram.
Veliko kupujem po spletu, ne kupujem pa : čevljev (sem se že nasmolila in hočem probat), kavbojk (tudi če vem številko hočem probat) in očal (sem se tudi že nasmolila in hočem probat)
Tudi ne kupujem sončnih očal za 20€, torej ne reskiram.
[/quote]
No, jaz pa kupujem vse to in še več. Tudi korekcijska očala. Fenomenalna za tretjino cene tukaj. Ena sončna očala niso nek ekstra kompliciran artikel, zato jih lahko komot vrneš. če niso ok. Res pa je v tem primeru bolje, da ne kupiš direkt pri Kitajcih, ampak evropskih spletnih trgovinah, kjer hitro pošljejo in tudi hitro vrnejo denar, če ni ok.
Imam tale[/i] v avtu in [url=https://www.edel-optics.si/P8509-B-blagovne-znamke-Porsche-Design.html]tale za prosti cas. Kupil preko spleta. Nobenih tezav. Nimam pa neke priljubljene trgovine za ta namen.
Vsa očala kupujem v optiki Malalan na Opčinah. Vedno na tekočem s trendi, ogromna izbira, strokovno svetovanje. Poskusim res mnogo modelov, vsi si vzamejo čas, včasih sem tam po dve uri. Na koncu vem, da grem z najbolj primernimi očali zase od tam. Zraven naredimo še družinski izlet v Trst in smo vsi zadovoljni.
Iz kje pošiljajo očala iz te spletne strani? Ena so mi zelo všeč in so na tej strani 145€ v Lj v eni optiki pa kar 210€
[/quote]
Naceloma so doma tu cez cesto. Hecam se. So tu iz Hamburga. Trgovina je v predelu Poppenbüttel. Iz kje posiljajo v Slovenijo, pa pojma nimam. Ampak ce clovek dobro pogleda, je kot sedez tudi na slovenski strani naveden Hamburg.
Naceloma so doma tu cez cesto. Hecam se. So tu iz Hamburga. Trgovina je v predelu Poppenbüttel. Iz kje posiljajo v Slovenijo, pa pojma nimam. Ampak ce clovek dobro pogleda, je kot sedez tudi na slovenski strani naveden Hamburg.
[/quote]
A, vidim v kolofonu da je tudi SLO telefonska številka:) Najprej me je zavedla tel št na desni strani sajta pri kontaktu, ki se mi zdi, da je ameriška. Hvala!