Kje kupujete vitamin B12?
Po covidu sem za več kot leto izgubila vonj. Kljub vajam in vonjanjunzačimb se ji hotel povrniti.
Potem sem tu prebrala komentar uporabnice Jonc/Hvala / da naj si kupimo B12, ker obnavlja živčevje in meni se je po treh tednih jemanja res pričel vračati vonj in se čisto povrnil.
Vita B12 lekarna. Tudi za vegane.
Alaria, 23.07.2024 ob 14:41
Če samo B12, potem podjezičnega – ker se takoj in najhitreje absorbira; Jamieson 1000 μg, 100 podjezičnih tabletk, je čisto OK.
Drugače pa osebno prakticiram raje celotni kompleks Vit B; najugodnejša je opcija Beviplex pakiranje 60 tablet, od Galenike ( 7, 30 EUR v lekarni).
Kako pa veš? Kdo ti je meril pred in potem?
Bedvanajst, 23.07.2024 ob 12:19
Gledam po internetu in vidim ogromno različnih ponudnikov vitamina B12, tudi vsebnost je zelo različna, pa cena.. Tisti ki ste vegetarijanci /vegani, kaj predlagate, kupiti vitamin B12 ali B kompleks? Kupiti v lekarni, sanolaborju, na spletu? Kaj se splača?
Hvala!
Spij vsak dan šesterček pira pa boš ime B vitamina vseh sort dovolj.
Anonimno 2314, 23.07.2024 ob 12:31
B12 lahko s šeflo ješ, pa ne bo nič pomagalo, če ga nimaš. Telo samo proizvede ta vitamin. Če ga ne more, je potrebno poiskati vzrok.
no to pa ni res, telo B12 ne more proizvajati, morda si mislila D vitamin
B12 je najboljše injekcija v trebušno maščobo, to si lahko sami damo
Anonimno 7657, 23.07.2024 ob 15:51
Ti si si v bučo špricnilo, pa je šlo še tisto malega od možgana u kurac
em za tebe ne velja moje navodilo, tebi res B12 proizvaja telo, kar pogumno, vprašaj svojega zdravnika, reci mu naj ti pregleda PSA tvojih možgan če imaš dovolj B12- boš videl da imaš prav, se ti opravičujem.
Anonimno 3685, 23.07.2024 ob 16:20
Malarija je B12, ker bi želela bit taka kot je ta na sliki, ki jo je izrezala z yt posnetka. Težka bo. Pa tudi če bi ji uspelo, bi bila v glavi še vedno brozga
Hahah – pati i dalje – to sem jaz osebno v vsej svoji 1, 77m višini – pa če se ti pokakaš v okrogli sbi v kot sedaj od svoje togote in zavisti- namerno podana ta slika, za vse vas, “hijenske hejterje”.
Nikjer ne boš našel te fotke na spletu za nakup, na nobeni nobeni platformi, ker je iz moje zasebne TM zbirke. Podana zato, da boste začepili svoje hijenske gobce tukaj. Zdej se pa JEBI