Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupujete vitamin B12?

Kje kupujete vitamin B12?

Gledam po internetu in vidim ogromno različnih ponudnikov vitamina B12, tudi vsebnost je zelo različna, pa cena.. Tisti ki ste vegetarijanci /vegani, kaj predlagate, kupiti vitamin B12 ali B kompleks? Kupiti v lekarni, sanolaborju, na spletu? Kaj se splača?

Hvala!

Vegani morajo umetno dodajat vitamine b skupine. Vegetarijanci ga dobimo s hrano. Torej, kupi hrano, ki vsebuje to, kar rabis

B12 lahko s šeflo ješ, pa ne bo nič pomagalo, če ga nimaš. Telo samo proizvede ta vitamin. Če ga ne more, je potrebno poiskati vzrok.

Po covidu sem za več kot leto izgubila vonj. Kljub vajam in vonjanjunzačimb se ji hotel povrniti.

Potem sem tu prebrala komentar uporabnice Jonc/Hvala / da naj si kupimo B12, ker obnavlja živčevje in meni se je po treh tednih  jemanja res pričel vračati vonj in se čisto povrnil.

Vita B12 lekarna. Tudi za vegane.

Če samo B12, potem podjezičnega – ker se takoj in najhitreje  absorbira; Jamieson  1000 μg, 100 podjezičnih tabletk, je čisto  OK.

Drugače pa osebno prakticiram raje celotni kompleks Vit B; najugodnejša je  opcija Beviplex  pakiranje 60 tablet,  od Galenike  ( 7, 30 EUR v lekarni).

Sicer jem vse, ampak ko imam občutek, da mi ga primanjkuje, grem do zdravnika, preveriva dejanske vrednosti v laboratoriju in če je potreba, občasno je celo že makrocitiza, dobim injekcijo.

Biocare

Odgovor na objavo uporabnika
Alaria, 23.07.2024 ob 14:41

Če samo B12, potem podjezičnega – ker se takoj in najhitreje  absorbira; Jamieson  1000 μg, 100 podjezičnih tabletk, je čisto  OK.

Drugače pa osebno prakticiram raje celotni kompleks Vit B; najugodnejša je  opcija Beviplex  pakiranje 60 tablet,  od Galenike  ( 7, 30 EUR v lekarni).

Kako pa veš? Kdo ti je meril pred in potem?

Bedvanajst, 23.07.2024 ob 12:19

Gledam po internetu in vidim ogromno različnih ponudnikov vitamina B12, tudi vsebnost je zelo različna, pa cena.. Tisti ki ste vegetarijanci /vegani, kaj predlagate, kupiti vitamin B12 ali B kompleks? Kupiti v lekarni, sanolaborju, na spletu? Kaj se splača?

Hvala!

Spij vsak dan šesterček pira pa boš ime B vitamina vseh sort dovolj.

Anonimno 9428, 23.07.2024 ob 15:16

Kako pa veš? Kdo ti je meril pred in potem?

Ravnam se po priporočilu, navodilu revmatologa,na podalgi rezultatov. Enako kot za vitamin D3.

Alaria, 23.07.2024 ob 15:39

Ravnam se po priporočilu, navodilu revmatologa,na podalgi rezultatov. Enako kot za vitamin D3.

Itak. Vsakič moraš nekaj nakvasit, drugače nisi zdrava.

Anonimno 2314, 23.07.2024 ob 12:31

B12 lahko s šeflo ješ, pa ne bo nič pomagalo, če ga nimaš. Telo samo proizvede ta vitamin. Če ga ne more, je potrebno poiskati vzrok.

no to pa ni res, telo B12 ne more proizvajati, morda si mislila D vitamin

B12 je najboljše injekcija v trebušno maščobo, to si lahko sami damo

Kura bo zmagala, 23.07.2024 ob 15:42

Itak. Vsakič moraš nekaj nakvasit, drugače nisi zdrava.

Modri polarno viharni – nobena kura nisem – oglej si profilko, je realna slika. Zdej pa pokaj z mene na SČ….

ZDRAVILEC0, 23.07.2024 ob 15:47

no to pa ni res, telo B12 ne more proizvajati, morda si mislila D vitamin

B12 je najboljše injekcija v trebušno maščobo, to si lahko sami damo

Ti si si v bučo špricnilo, pa je šlo še tisto malega od možgana u kurac

Alaria, 23.07.2024 ob 15:50

Modri polarno viharni – nobena kura nisem – oglej si profilko, je realna slika. Zdej pa pokaj z mene na SČ….

??? Prevod prosim. Tema je o B12 vitaminu.

ja ja, seveda malarija, ti si najbolj realna oseba tu gor, s fotko vred.

za bruhat!

Anonimno 7657, 23.07.2024 ob 15:51

Ti si si v bučo špricnilo, pa je šlo še tisto malega od možgana u kurac

em za tebe ne velja moje navodilo, tebi res B12 proizvaja telo, kar pogumno, vprašaj svojega zdravnika, reci mu naj ti pregleda PSA tvojih možgan če imaš dovolj B12- boš videl da imaš prav, se ti opravičujem.

Anonimno53766, 23.07.2024 ob 15:55

ja ja, seveda malarija, ti si najbolj realna oseba tu gor, s fotko vred.

za bruhat!

Next one, please……..  🙂

Anonimno 7657, 23.07.2024 ob 15:54

??? Prevod prosim. Tema je o B12 vitaminu.

Sem odgovorila tudi na to….

Malarija je B12, ker bi želela bit taka kot je ta na sliki, ki jo je izrezala z yt posnetka. Težka bo.😂 Pa tudi če bi ji uspelo, bi bila v glavi še vedno brozga

Jaz jemljem B12 in B-kompleks od Sensilaba. Že nekaj let.

Goveeeeji zrezki a

Daj mi povej svaljk s poimenovanjem Malarija, si ze prišlo kdaj na mon, da nisi takoj začelo špetir? Kake umske težave imaš to možicelj?

Anonimno 2210, 23.07.2024 ob 16:22

Goveeeeji zrezki a

Če pa ni IN in fensi jest meso.

Anonimno 3685, 23.07.2024 ob 16:20

Malarija je B12, ker bi želela bit taka kot je ta na sliki, ki jo je izrezala z yt posnetka. Težka bo.😂 Pa tudi če bi ji uspelo, bi bila v glavi še vedno brozga

Hahah – pati i dalje – to sem jaz osebno v vsej svoji 1, 77m višini –  pa če se ti  pokakaš  v okrogli sbi v kot sedaj od svoje togote in zavisti- namerno podana ta slika, za vse vas, “hijenske hejterje”.

Nikjer ne boš našel te fotke na spletu za nakup, na  nobeni nobeni platformi,  ker je iz moje zasebne TM zbirke. Podana zato, da boste začepili svoje hijenske gobce tukaj.  Zdej se pa JEBI  🙂

New Report

Close