Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupujete vitamin B12?

Kje kupujete vitamin B12?

Dejte pustit malarijo, ona je nad, ona je naj, ona je oh in sploh, vsi vi pa nimate za burek!

Dejte se umirit, drugače bo izgubila živce in še tistih par možganskih celic se ji bo skisalo!

Valda ji verjamemo vse, kar napiše, mislim, halo?!

🤮

Vsaj sliko bi lahko dala svojo haha

Kot da ne znamo iskat izvor slik

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno0560, 23.07.2024 ob 16:27

Dejte pustit malarijo, ona je nad, ona je naj, ona je oh in sploh, vsi vi pa nimate za burek!

Dejte se umirit, drugače bo izgubila živce in še tistih par možganskih celic se ji bo skisalo!

Valda ji verjamemo vse, kar napiše, mislim, halo?!

🤮

Itak, še polomljeno čefursko narečje ima.😂😂😂

Alaria, 23.07.2024 ob 16:26

Anonimno 3685, 23.07.2024 ob 16:20

Malarija je B12, ker bi želela bit taka kot je ta na sliki, ki jo je izrezala z yt posnetka. Težka bo.😂 Pa tudi če bi ji uspelo, bi bila v glavi še vedno brozga

Hahah – pati i dalje – to sem jaz osebno v vsej svoji 1, 77m višini –  pa če se ti  pokakaš  v okrogli sbi v kot sedaj od svoje togote in zavisti- namerno podana ta slika, za vse vas, “hijenske hejterje”.

Nikjer ne boš našel te fotke na spletu za nakup, na  nobeni nobeni platformi,  ker je iz moje zasebne TM zbirke. Podana zato, da boste začepili svoje hijenske gobce tukaj.  Zdej se pa JEBI  🙂

Pa seveda, zaradi te fotke naj bi ostali odprtih ust? 🥴 Pa dej, a si lahko še bolj plehka in glupa? Prav na nivoju mentala 13-letnice si, s toliko primanjkljaji, da glava peče, pa še tako naduvana in suverena v svojih bulšitih, da se vse kar kadi okrog tebe. Prav preziram take osebke, pfuj, čista greznica.

Anonimno4760, 23.07.2024 ob 16:30

Pa seveda, zaradi te fotke naj bi ostali odprtih ust? 🥴 Pa dej, a si lahko še bolj plehka in glupa? Prav na nivoju mentala 13-letnice si, s toliko primanjkljaji, da glava peče, pa še tako naduvana in suverena v svojih bulšitih, da se vse kar kadi okrog tebe. Prav preziram take osebke, pfuj, čista greznica.

A daj no. Kaj je pa sploh lepšega od prostaške bosanke? Poglej kako prikupen besednjak ima.

Ej Malarija, 23.07.2024 ob 16:24

Daj mi povej svaljk s poimenovanjem Malarija, si ze prišlo kdaj na mon, da nisi takoj začelo špetir? Kake umske težave imaš to možicelj?

Polarni  isklaec ženski h riti online za naplsok: pojdi  se prepucavat in naploskavat s Crazy Frog po “njeni riti verbalno” na tem SČ  – to je tvoj domet, ker ti je to dopustila. Odjebi z mene, idiot trolarski forumovski,  tudi pod večino anonimka zasledovalskimi vzdevki.

Hepaj se in nahepavaj na edino forumsko tebi podložno nakolenčkano   Crazy Frog, ki ti je dala “internetno se ploskat po njeni riti “. Zdaj pa odjebi z mene. Pokaj z mene, idiot trolovski, pod mnogimi vzdevki Ti nisi moja komunikacijska krvna skupina na SČ. Se pa nonstop zaganjaš vame, ker si psihodelični internetni hijenarski bolni trol.

Alaria, 23.07.2024 ob 16:34

Polarni  isklaec ženski h riti online za naplsok: pojdi  se prepucavat in naploskavat s Crazy Frog po “njeni riti verbalno” na tem SČ  – to je tvoj domet, ker ti je to dopustila. Odjebi z mene, idiot trolarski forumovski,  tudi pod večino anonimka zasledovalskimi vzdevki.

Hepaj se in nahepavaj na edino forumsko tebi podložno nakolenčkano   Crazy Frog, ki ti je dala “internetno se ploskat po njeni riti “. Zdaj pa odjebi z mene. Pokaj z mene, idiot trolovski, pod mnogimi vzdevki Ti nisi moja komunikacijska krvna skupina na SČ. Se pa nonstop zaganjaš vame, ker si psihodelični internetni hijenarski bolni trol.

Hahaha, ma kak Viharni nekaj.. on te sploh obrajta ne več, verjemi.. nisi ti ne njegov tip ne nivo.. in ne, nikar ne misli, da si “nad”, ker tako pogosto dokazuješ prav nasprotno..

Anonimno 1580, 23.07.2024 ob 16:34

A daj no. Kaj je pa sploh lepšega od prostaške bosanke? Poglej kako prikupen besednjak ima.

Nobena Bosanka  ali južnjakinja nisem , ne žali moje genetike, ki je Vikingško-skandinavsko – slovenska.

Anonimno 2620, 23.07.2024 ob 16:26

Anonimno 2210, 23.07.2024 ob 16:22

Goveeeeji zrezki a

Če pa ni IN in fensi jest meso.

A ni več v modi meso? Ahjoj, me je povozil čas…potem pa moram brž po tablete a?

Alaria, 23.07.2024 ob 16:38

Nobena Bosanka  ali južnjakinja nisem , ne žali moje genetike, ki je Vikingško-skandinavsko – slovenska.

Zakaj pa potem vedno pišeš v polomljeni čefurščini? Od kdaj imajo pa skandinavci to v uporabi?😂😂😂

Anonimno4760, 23.07.2024 ob 16:37

Hahaha, ma kak Viharni nekaj.. on te sploh obrajta ne več, verjemi.. nisi ti ne njegov tip ne nivo.. in ne, nikar ne misli, da si “nad”, ker tako pogosto dokazuješ prav nasprotno..

[/quote

Pa koji Qrac naj bi mene en zapiti Viharni obrajtal tukaj – jaz nisem zato tukaj, ne pišem in ne sodleujem tukaj, da bi mene kdo obrajtal, še najmanj pa nek zapiti trol – jaz tega ne potrebujem tako, kot morda ti, da te nekdo “obrajta”  tukaj, na nekem AI spletnem forumu, ker te v reali očitno ne 🙂

Ti si ena drolja, ki misli da je lepa, mladostna, pametna, modra, oh in sploh nad vsemi… izkazuje se pa vse nasprotno.. podivjana neuravnovešenka si, ki je zabredla preveč globoko v svoje brezno, saj imaš mnogo več težav, kot jih sploh zmoreš videti, kaj šele procesirati..

Anonimno 4923, 23.07.2024 ob 16:40

Zakaj pa potem vedno pišeš v polomljeni čefurščini? Od kdaj imajo pa skandinavci to v uporabi?😂😂😂

Dej pejd v peskovnik metat mivko na tebi podobnim tukaj na SČ. Kaj drpariš po meni , spet in ponovno ? Pati in dalje, pati zavist je hiuda stvar… Profilka je iz mojega osebnega arhiva . bajdevej:)

Anonimno0934, 23.07.2024 ob 16:41

Ti si ena drolja, ki misli da je lepa, mladostna, pametna, modra, oh in sploh nad vsemi… izkazuje se pa vse nasprotno.. podivjana neuravnovešenka si, ki je zabredla preveč globoko v svoje brezno, saj imaš mnogo več težav, kot jih sploh zmoreš videti, kaj šele procesirati..

Anonimno 0934 – kje pa tebe žuli? Pati i ti, pati. Profika je za vse vas, hejterje, umazane na tem forumu. Patite i dalje 🙂

To je prostaška čefurska neuravnovešenka. Saj tudi piše v čefurski prostaščini.

Pa koji K koga briga, od kje si pobrala to fotko?! Se ti ne zdi, da je to samo tebi mar, ostalim pa res dol visi?! A imaš tako slabo samopodobo, da moraš tu to anonimno dokazovat, pa točno veš, da ni dokazljivo?! Dej, spravi se k sebi, ženska, menda ja nisi več najstnica, da misliš, da bomo palili na tvojo fake ali resnično – vseeno! – fotko…

Mislim, get a life!

Edino da ima zartrose dvojčico. Povsem do pikice enako pisanje

Anonimno 1624, 23.07.2024 ob 16:28

Vsaj sliko bi lahko dala svojo haha

Kot da ne znamo iskat izvor slik

Najdi jo  na spletu sralo zavistno hijenarsko- to  je moja fotka, iz osebnega arhivva- slikana v Riminiju, junij 2024… Nikjer ni na spletu na voljo, teslo . Zdaj se pa zadavi v lastni  hijenarski slini tudi ti 🙂

Redna. Ona ima tud južnjaški primitivizem in besednjak. In je obsedena z viharcem.

Malarija je, 23.07.2024 ob 16:45

To je prostaška čefurska neuravnovešenka. Saj tudi piše v čefurski prostaščini.

Daj plavi – nehaj srat , pa se skrij raje za danes – saj veš: bumtresk – bumtresk nevihta prihaja 🙂

Bi znala bit, 23.07.2024 ob 16:50

Redna. Ona ima tud južnjaški primitivizem in besednjak. In je obsedena z viharcem.

Nobena “Redna” nisem – ona ima preko 100 kil. To jaz na sliki izglwdam kot 100 kilska orka ? 🙂

Dojemite, da je ta fotka resnična – iz reale, iz mojega osebnega arhiva. Zanalašč, da boste že enkrat tiho,   hijenenedojebane 🙂

Obsedena je s sabo in vsemi nami – sploh tistimi, ki se z njo ne strinjajo, pa bleja in bleja kot pokvarjena plošča, mislim, čisti neuravnovešen boring od njenega lajfa, izjav in načina komuniciranja…

Alaria, 23.07.2024 ob 16:49

Najdi jo  na spletu sralo zavistno hijenarsko- to  je moja fotka, iz osebnega arhivva- slikana v Riminiju, junij 2024… Nikjer ni na spletu na voljo, teslo . Zdaj se pa zadavi v lastni  hijenarski slini tudi ti 🙂

Meni pokaže eno iz instagrama…sploh pa si cel junij bla na monu..saj ni panike, ti samo uživaj na forumu še naprej

Alaria, 23.07.2024 ob 16:52

Nobena “Redna” nisem – ona ima preko 100 kil. To jaz na sliki izglwdam kot 100 kilska orka ? 🙂

Dojemite, da je ta fotka resnična – iz reale, iz mojega osebnega arhiva. Zanalašč, da boste že enkrat tiho,   hijenenedojebane 🙂

A ti si dala kao tvojo fotko za to, da bo folk tiho? Mislim, res porazno poznaš človeško psiho, še svoje ne shendlaš, pa misliš, da boš množico, ki so proti tebi s temi pristopi? Hahahahahah, pa sej ne moreš verjet, kak domet imaš… Moja 9-letnica ima bolj pametne prijeme, no! Ti si umsko že totalno v penziji, malarija!

Anonimno 3825, 23.07.2024 ob 16:53

Obsedena je s sabo in vsemi nami – sploh tistimi, ki se z njo ne strinjajo, pa bleja in bleja kot pokvarjena plošča, mislim, čisti neuravnovešen boring od njenega lajfa, izjav in načina komuniciranja…

Kaj  – forumovsko sralo, tudi ti ?  Koliko anonimka vzdevkov je v tej temi tvojih ? Kaj maš ti po meni zavistno za pljuvat in srat tukaj ?  ne serji po temi in odgovori na temo, če ne zmoreš, spokaj….

New Report

Close