Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupujete vitamin B12?

Kje kupujete vitamin B12?

Vikingi in skandinavci so bili bosanci. Malarija je obdržala še izvorni jezik.😂😂😂

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno735, 23.07.2024 ob 16:55

Alaria, 23.07.2024 ob 16:52

Bi znala bit, 23.07.2024 ob 16:50

Redna. Ona ima tud južnjaški primitivizem in besednjak. In je obsedena z viharcem.

Nobena “Redna” nisem – ona ima preko 100 kil. To jaz na sliki izglwdam kot 100 kilska orka ? 🙂

Dojemite, da je ta fotka resnična – iz reale, iz mojega osebnega arhiva. Zanalašč, da boste že enkrat tiho,   hijenenedojebane 🙂

A ti si dala kao tvojo fotko za to, da bo folk tiho? Mislim, res porazno poznaš človeško psiho, še svoje ne shendlaš, pa misliš, da boš množico, ki so proti tebi s temi pristopi? Hahahahahah, pa sej ne moreš verjet, kak domet imaš… Moja 9-letnica ima bolj pametne prijeme, no! Ti si umsko že totalno v penziji, malarija!

Ne, nisi dojelo.

Fotka je tudi zato, ker plavo sralo mene obotžuje, da sem kokoši , pa kokoši neprijavljeno, kura, saj  lepi njegove fotke.  tolko, da boste imeli za primerjavo, hijenice zakompleksane tukaj. Ki se neupravičeno  in  zasledovalsko, internetno nasilno spravljate na SČ platformi  na druge, vam nič krive, ne dožne.

Zdaj pa spoakjte iz teme in ne serjite več po temi. Odgovorite na prvotni post –  tema je: VITAMIN  B 12... Zmorete, hijenicebolne ? Če ne zmorete, FCUK!   🙂

Zdaj vemo, 23.07.2024 ob 17:00

Vikingi in skandinavci so bili bosanci. Malarija je obdržala še izvorni jezik.😂😂😂

Plavi – ni bilo nič  internetnega “ploskanja po dotični ženski  riti” ti dovoljeno danes ? Odjebi z mene  – saj imaš rit dotične na izvoli na voljo; kaj se vame zaganjaš  torej nonstop tukaj, pa me slediš – odjebi – nisi ne ti moj  “komunikaciski ” tip, ne jaz tvoj  “komunikacijski” tip , jaz se te izgobam, ti pa skaeš vame vsepovsod pod XYŽBLJ vzdevki  tukaj- “ploskaj” svojo žabo po njeni riti še naprej, meni daj pa mir tukaj….

Uf, hvala, @Anonimno477. nimam vonja ze leto in pol, po prebolelem nekaj, kar se danes ne vem kaj je bilo.

Kaj zdaj vzeti?
Jamieson  1000 μg  ali
Vita B12 lekarna?

Ker se že omenja fotografija.

Ta je iz leta, 1980 leta. Frizura, stil, barve foto. Torej na, sliki si stara 30, torej si sedaj okoli 70.

Nima slika veze z neprimernim komentiranjem Alarie.

A morate res vsako temo uniciti? Zakaj si ne odprete teme za kreg, kjer se boste lahko cele dni obmetavali z zaljivkami, drugim pa dajte mir. Velja za vse po vrsti.

Jemljem B komplex, od strani zdravnika predpisana terapija. Kupujem pa v lekarni, seveda.

Anonimno 1851, 23.07.2024 ob 16:55

Alaria, 23.07.2024 ob 16:49

Anonimno 1624, 23.07.2024 ob 16:28

Vsaj sliko bi lahko dala svojo haha

Kot da ne znamo iskat izvor slik

Najdi jo  na spletu sralo zavistno hijenarsko- to  je moja fotka, iz osebnega arhivva- slikana v Riminiju, junij 2024… Nikjer ni na spletu na voljo, teslo . Zdaj se pa zadavi v lastni  hijenarski slini tudi ti 🙂

Meni pokaže eno iz instagrama…sploh pa si cel junij bla na monu..saj ni panike, ti samo uživaj na forumu še naprej

Idiotska orka 100 kilska  zasledovalska- a misliš, da če sem bial   npr.  v hotelu junija 2024  na njihovem WiFIju, ne morem sodelovat na SČ?  Get a life, Maja….

Bo držalo, 23.07.2024 ob 17:13

Ker se že omenja fotografija.

Ta je iz leta, 1980 leta. Frizura, stil, barve foto. Torej na, sliki si stara 30, torej si sedaj okoli 70.

Nima slika veze z neprimernim komentiranjem Alarie.

Tudi slučajno ne 🙂   Kaj si boš še torej izmislilo ? Resno te ponovno opozarajam: ne serji po temi , ne uniuj teme, podaj odgovor na izvorni post, kot smo ga ostali, in ne zaganjaj se več po meni na SČ…

Zakaj pizde  hijenarske,  kot ste Plavi modro polarni viharni  jezdec mavrični  , pa Maja K. pod mnoooogimi tudi drugimi vzdevki,  uničite vsako temo tukaj na SČ? Zakaj se zaganbjate v nas, poštene foprumaše? Odjebite z nas dol tukaj  in si najdite drug nahep.

Dame in gospodje..

Sporočamo, da bo zaradi izredne situacije, ta tema o B12, celi dan in predvidevamo tudi celo noč, na prvi strani tega portala. Hvala za razumevanje!

Mater, se mu je spet do konca spipalo prostaškemu čefur bajs možiclju?…..jaooooooo

Anonimno 6690, 23.07.2024 ob 17:15

Jemljem B komplex, od strani zdravnika predpisana terapija. Kupujem pa v lekarni, seveda.

Ročno tako. Jaz na pamet pijem le cedevito, pa ne zaradi vitaminov, ampak za žejo in zaradi okusa.

Alaria, 23.07.2024 ob 16:38

Anonimno 1580, 23.07.2024 ob 16:34

Anonimno4760, 23.07.2024 ob 16:30

Alaria, 23.07.2024 ob 16:26

Anonimno 3685, 23.07.2024 ob 16:20

Malarija je B12, ker bi želela bit taka kot je ta na sliki, ki jo je izrezala z yt posnetka. Težka bo.😂 Pa tudi če bi ji uspelo, bi bila v glavi še vedno brozga

Hahah – pati i dalje – to sem jaz osebno v vsej svoji 1, 77m višini –  pa če se ti  pokakaš  v okrogli sbi v kot sedaj od svoje togote in zavisti- namerno podana ta slika, za vse vas, “hijenske hejterje”.

Nikjer ne boš našel te fotke na spletu za nakup, na  nobeni nobeni platformi,  ker je iz moje zasebne TM zbirke. Podana zato, da boste začepili svoje hijenske gobce tukaj.  Zdej se pa JEBI  🙂

Pa seveda, zaradi te fotke naj bi ostali odprtih ust? 🥴 Pa dej, a si lahko še bolj plehka in glupa? Prav na nivoju mentala 13-letnice si, s toliko primanjkljaji, da glava peče, pa še tako naduvana in suverena v svojih bulšitih, da se vse kar kadi okrog tebe. Prav preziram take osebke, pfuj, čista greznica.

A daj no. Kaj je pa sploh lepšega od prostaške bosanke? Poglej kako prikupen besednjak ima.

Nobena Bosanka  ali južnjakinja nisem , ne žali moje genetike, ki je Vikingško-skandinavsko – slovenska.

Moja nacionalnost je Balkanska, geni pa po testih prevladujejo skandinavski.

Bi po tem sklepala, da so Skandinavci pobegnili z Balkana 😂

aha…, 23.07.2024 ob 17:50

Moja nacionalnost je Balkanska, geni pa po testih prevladujejo skandinavski.

Bi po tem sklepala, da so Skandinavci pobegnili z Balkana 😂

Nimaš vpogleda v moj rodovnik – zato ne serji s takimi svojim pametovanjem in primerjanjem s tvojim rodovnikom, kki nima zveze z mojim 🙂

Zmoreš odgovorit na temo ki je Vitamin B12 ?  Ali pa je bil  tvoj namen  izključno -podjebavavnje avtorice “Alaria”  pod  tvojim novim anonimka zajedljivo sarkastičnim  vzdevkom  aha…” ? Pingpong, ker ga rabiš trenutno, ker nimaš nikogar drugega pri roki, na katerem bi se spucala  sicer ? 🙂  Ge lost….

Alaria, 23.07.2024 ob 17:57

Nimaš vpogleda v moj rodovnik – zato ne serji s takimi svojim pametovanjem in primerjanjem s tvojim rodovnikom, kki nima zveze z mojim 🙂

Zmoreš odgovorit na temo ki je Vitamin B12 ?  Ali pa je bil  tvoj namen  izključno -podjebavavnje avtorice “Alaria”  pod  tvojim novim anonimka zajedljivo sarkastičnim  vzdevkom  aha…” ? Pingpong, ker ga rabiš trenutno, ker nimaš nikogar drugega pri roki, na katerem bi se spucala  sicer ? 🙂  Ge lost….

Alaria,

Super fotka. Tudi ce je iz mladih let si prava bejba in varjamem, da si se danes 💯.

Alaria, 23.07.2024 ob 16:06

Anonimno53766, 23.07.2024 ob 15:55

Alaria, 23.07.2024 ob 15:50

Kura bo zmagala, 23.07.2024 ob 15:42

Alaria, 23.07.2024 ob 15:39

Anonimno 9428, 23.07.2024 ob 15:16

Alaria, 23.07.2024 ob 14:41

Če samo B12, potem podjezičnega – ker se takoj in najhitreje  absorbira; Jamieson  1000 μg, 100 podjezičnih tabletk, je čisto  OK.

Drugače pa osebno prakticiram raje celotni kompleks Vit B; najugodnejša je  opcija Beviplex  pakiranje 60 tablet,  od Galenike  ( 7, 30 EUR v lekarni).

Kako pa veš? Kdo ti je meril pred in potem?

Ravnam se po priporočilu, navodilu revmatologa,na podalgi rezultatov. Enako kot za vitamin D3.

Itak. Vsakič moraš nekaj nakvasit, drugače nisi zdrava.

Modri polarno viharni – nobena kura nisem – oglej si profilko, je realna slika. Zdej pa pokaj z mene na SČ….

ja ja, seveda malarija, ti si najbolj realna oseba tu gor, s fotko vred.

za bruhat!

Next one, please……..  🙂

in kaj ima taka bejba iskati pri revmatologu.

Jest sm pa maneken, 23.07.2024 ob 21:09

in kaj ima taka bejba iskati pri revmatologu.

A spet provokacija, again and again?

Ničesar ne iščem pri revmatologih že 5 let, zagon in izbruhe sem imela zaradi hudega stresa v preteklem žiljenju;   v tem življenju je pa vse lepo v remisiji in zajezeno,  pa zdavo življenje, gibanje, rekreacija, zdravo prehranjevanje, obkroženost s pozitivnimi, poštenimi , izbranimi osebami…    Bad try, anyway…. 🙂

Hehe…nisem brala vsega, ampak meni si všeč, Alaria. Mislim tvoji teksti, drgač sm strejt 😆

Alaria, 23.07.2024 ob 17:04

Ne, nisi dojelo.

Fotka je tudi zato, ker plavo sralo mene obotžuje, da sem kokoši , pa kokoši neprijavljeno, kura, saj  lepi njegove fotke.  tolko, da boste imeli za primerjavo, hijenice zakompleksane tukaj. Ki se neupravičeno  in  zasledovalsko, internetno nasilno spravljate na SČ platformi  na druge, vam nič krive, ne dožne.

Zdaj pa spoakjte iz teme in ne serjite več po temi. Odgovorite na prvotni post –  tema je: VITAMIN  B 12... Zmorete, hijenicebolne ? Če ne zmorete, FCUK!   🙂

odgovori ti meni kaj delas pri revmatologu

Ma dajte no, ne se kregat, kdo ima prav in kdo ne! Samo enkrat se baje živi in argeta ima nov okus☝️

😂, 23.07.2024 ob 21:43

Hehe…nisem brala vsega, ampak meni si všeč, Alaria. Mislim tvoji teksti, drgač sm strejt 😆

TNX – nekateri si res želimo, da bil ta forum konstruktiven,  da bi lahko komucirali tako, kot smo nekoč , brez  internetnih bulijev, ki se pridejo sem izživljat:)

Vsi pa vemo,da je osip tukaj precejšen, kar se vidi po številu natipkanih strani na dan, ravno zaradi  določenih sodelujočih enih in istih zadnji dve leti, ki načrtno  spodjedajo  in uničujejo ta nekoč dober forum.

Kaj to pises, 23.07.2024 ob 21:51

odgovori ti meni kaj delas pri revmatologu

Odgovori v temo – tema je VITAMIN 12.

Nimaš ti, anonimno “Kaj to pišeš” , od mene kaj zahtevat da ti odgovorim, si še vedno samo internetno SČ nasilno bitje pod novim anonimka vzdevkom  – spokaj  iz teme: tvoj žentonček se je v tej temi iztekel, tvoja napadalska scenografija pod mnogimi vzdevki tukaj v tej temi,  je razkrinkano pasé.. Utrujaš v nedogled, zeeeeehhhhhh.

Meni pa je Alaria res lepa, prava mačka, takoj bi od nje kupila B12.. tak stas obdržat ni lahko, zato se vzdržite negativnih komentarjev…

Alaria,si pa vsaj prva, ki se je upala malček razkrit..bodi to, kar si, če pa boš kdaj prodajala b12…😊

Anonimno 1785, 23.07.2024 ob 22:07

Meni pa je Alaria res lepa, prava mačka, takoj bi od nje kupila B12.. tak stas obdržat ni lahko, zato se vzdržite negativnih komentarjev…

Alaria,si pa vsaj prva, ki se je upala malček razkrit..bodi to, kar si, če pa boš kdaj prodajala b12…😊

Ne prodajam nobenega B12, bajdevej ….. Provoke gor ali dol, za štepek v tej temci gor ali dol… 🙂 U Know Your Drill 🙂

Vsi pa vemo,da je osip tukaj precejšen, kar se vidi po številu natipkanih strani na dan, ravno zaradi  določenih sodelujočih enih in istih zadnji dve leti, ki načrtno  spodjedajo  in uničujejo ta nekoč dober forum.

Tudi ti si ena tistih, ki spodjedajo ta forum. Kjer je kreg, si zraven. Mi je cisto vseeno, kdo zacne. Tvoji komentarji so nevredni sofisticirane in razgledane izobrazenke, kakor se tu predstavljas. Samo povem, ker vidim, da se tega ne zavedas. No, mogoce pa se. Ni treba odgovoriti, se tudi brez tega razumeva.

New Report

Close