Kje kupujete vitamin B12?
pikapokalino, 23.07.2024 ob 22:10
Vsi pa vemo,da je osip tukaj precejšen, kar se vidi po številu natipkanih strani na dan, ravno zaradi določenih sodelujočih enih in istih zadnji dve leti, ki načrtno spodjedajo in uničujejo ta nekoč dober forum.
Tudi ti si ena tistih, ki spodjedajo ta forum. Kjer je kreg, si zraven. Mi je cisto vseeno, kdo zacne. Tvoji komentarji so nevredni sofisticirane in razgledane izobrazenke, kakor se tu predstavljas. Samo povem, ker vidim, da se tega ne zavedas. No, mogoce pa se. Ni treba odgovoriti, se tudi brez tega razumeva.
O, ne se motiš -pa bomo razčiastili zopet ta pingpong:
Vame se zaganjajo namerno sledeči obupani osebki tega foruma:
Modropolarni viharni jezdec kot registriran in pod mnogimi vzdevki
terbač Julij Cear
Žaba Crazy Frog, pod mnogimi anonimka vzdevki, alias ex. Ena Južna
MajaK pod mnogimi vzdevki ( BTW – si zopet nov vzdevek, za dotično).
Pa še : Pi(č)kulet Pover prjavljen in undercover, pa še nekja zavistnih ženščin.
Zatorej – ne bop ti pingpongiralo po meni tukaj. Tvoji “čigumi” je že moknat v tvojih ustih, izpljuni ga….
Anonimno 1785, 23.07.2024 ob 22:07
Meni pa je Alaria res lepa, prava mačka, takoj bi od nje kupila B12.. tak stas obdržat ni lahko, zato se vzdržite negativnih komentarjev…
Alaria,si pa vsaj prva, ki se je upala malček razkrit..bodi to, kar si, če pa boš kdaj prodajala b12…
Ocitbo si nova tule.
Marsikdo se je razkril, nekateri so imeli tudi dejansko profilno sliko in v podpisu (tudi to je registriranim omogočal star portal) tudi ime in priimek.
Recimo Desi. Pa Redna.
Alaria, 23.07.2024 ob 22:28
In čas je, da pride nazaj še uradna “Barca”, da vam da po , oprostite izrazu: “dala spet po pički”, vam takim zajebantom in spletnim hijenam.
Je bila dobra na tem forumu, pa ste jo pregnali. Z istim razlogom, kot se spravljate name. hijene slinaste nasilne internetne. Pfej vas bodi.
Barca ni nikoli koga zmerjala!
In ti si tu koliko časa? Barce ni tu od poletja 2018.
Vem točno, ker sem jeseni tistega leta rodila.
Zlata ribica507, 23.07.2024 ob 22:58
Ocitbo si nova tule.
Marsikdo se je razkril, nekateri so imeli tudi dejansko profilno sliko in v podpisu (tudi to je registriranim omogočal star portal) tudi ime in priimek.
Recimo Desi. Pa Redna.
pusti “desija” pri miru. Live and let live… Vseeno je dober kontributor.
Redna/orka avatar alias Maja K je pa tukaj še vedno; psihira pod mnogimi anonimnimi vzdevki, zafrustrirano, nad njej nič krivimi forumaši tukaj. Samo obvoz od take…
Ne primerjaj, 23.07.2024 ob 23:03
Barca ni nikoli koga zmerjala!
In ti si tu koliko časa? Barce ni tu od poletja 2018.
Vem točno, ker sem jeseni tistega leta rodila.
Ne pišem o nobenem zmerjanju Barce – daj ne bluzi in ne potenciraj laži… Kaj te briga sicer, koliko časa sem jaz tukaj kolikor pač želim in bom, kolikor bom želela sama biti na tem forumu….Pati i ti dalje….
Alaria, 23.07.2024 ob 23:08
Ne pišem o nobenem zmerjanju Barce – daj ne bluzi in ne potenciraj laži… Kaj te briga sicer, koliko časa sem jaz tukaj kolikor pač želim in bom, kolikor bom želela sama biti na tem forumu….Pati i ti dalje….
Napisala si
Alaria
23.07.2024 ob 22:28 zadnji odgovor 23.07.2024 ob 23:08
In čas je, da pride nazaj še uradna “Barca”, da vam da po , oprostite izrazu: “dala spet po pički”, vam takim zajebantom in spletnim hijenam.
Je bila dobra na tem forumu, pa ste jo pregnali. Z istim razlogom, kot se spravljate name. hijene slinaste nasilne internetne. Pfej vas bodi.
Ti si napisala
vam da po , oprostite izrazu: “dala spet po pički”
Ona se ni prepirala, še posebej pa ne na tak način kot ti in ona ni nikoli koga zmerjala!
In seveda imam pravico vprašati in ne tudi smiselno vprašati, koliko časa si tu, da pišeš, kak je bil nek forumaš, ki ga sploh nisi kdaj “v živo” brala.
Ne primerjaj, 23.07.2024 ob 23:22
Napisala si
Alaria
23.07.2024 ob 22:28 zadnji odgovor 23.07.2024 ob 23:08
Ti si napisala
vam da po , oprostite izrazu: “dala spet po pički”
Ona se ni prepirala, še posebej pa ne na tak način kot ti in ona ni nikoli koga zmerjala!
In seveda imam pravico vprašati in ne tudi smiselno vprašati, koliko časa si tu, da pišeš, kak je bil nek forumaš, ki ga sploh nisi kdaj “v živo” brala.
Ne, nimaš me pravice spraševati ničesar… Zmoreš dojeti ?
Alaria, 23.07.2024 ob 23:30
Ne, nimaš me pravice spraševati ničesar… Zmoreš dojeti ?
Pravico imam napisat, vprašati ali pa trditi karkoli želim.
Ti pač nisi nek pomemben faktor, ki bi lahko vplival na to.
Naj ti bo jasno!
In še enkrat, če nisi sodelovala na forumu takrat kot Barca, ne piši, kaka je bila.
Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 00:07
Pravico imam napisat, vprašati ali pa trditi karkoli želim.
Ti pač nisi nek pomemben faktor, ki bi lahko vplival na to.
Naj ti bo jasno!
In še enkrat, če nisi sodelovala na forumu takrat kot Barca, ne piši, kaka je bila.
Že prej na tem forumu, kot Barca, dotična.. Zato: ohladi svoj mojo
Povsod, kjer je nek kreg, je malarija zraven. Če ne prej, pa slej. In vedno se začne pinkponk med njo in ostalimi. Le zakaj.. In vedno žali, uporablja prostaški jezik, naslavlja konkretne uporabnike, pa se ti sploh ne odzovejo nanjo, hm, le kaj bi se zgodilo, če bi Frog, Julij, Viharni, Kokoši itd omenjali njo, tema bi spet prerasla v noč in dan in noč, veljala bi v neskončnost, napadalna neuravnovešena malarija se ne bi pomirila par dni in naštepala še pa še strani.. Ja, TO je njen nivo. In TO je nivo vseh ostalih, ki se ne odzovejo na očitke te blesave donde, ki ima toliko težav s sabo, da je vsem jasno, le njej ne…
Anonimno 8089, 24.07.2024 ob 00:42
Povsod, kjer je nek kreg, je malarija zraven. Če ne prej, pa slej. In vedno se začne pinkponk med njo in ostalimi. Le zakaj.. In vedno žali, uporablja prostaški jezik, naslavlja konkretne uporabnike, pa se ti sploh ne odzovejo nanjo, hm, le kaj bi se zgodilo, če bi Frog, Julij, Viharni, Kokoši itd omenjali njo, tema bi spet prerasla v noč in dan in noč, veljala bi v neskončnost, napadalna neuravnovešena malarija se ne bi pomirila par dni in naštepala še pa še strani.. Ja, TO je njen nivo. In TO je nivo vseh ostalih, ki se ne odzovejo na očitke te blesave donde, ki ima toliko težav s sabo, da je vsem jasno, le njej ne…
dej polarc glupi stari odcveteli – godine i tvom Qcu prolaze….
Odpokaj z mene, zakajenec zapiti forumovski. Ploskaj po riti tebi na kolena spuščene forumovske nore žabe, spokaj z mene , pa ploskajta se po vajinh ritih še naprej:) Zdej pa dost tvoje morbidne izprijenosti tukaj. Bejž spat, stari desci kot si ti ob tej uri že globoko smrčijo….
Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 00:51
Če si bila tu takrat kot Barca, kot trdiš, tega tvojega vprašanja ne bi bilo.
Oziroma se delaš zdaj neumno s tem, kdo si.
Ker vsak, ki je bil tu pred leti, dobro ve, kdo je Antilopa.
Seveda sem bila tukaj takrat, kot je bila Barca kot registriran vzdevek. kaj imaš pa ti z “Antilopa” vzdevkom za poravnat, špa mene ne briga.
Zdej se pa jebi ročno, terba bluzerska, ob 1ih zjutraj…
Alaria, 24.07.2024 ob 00:47
dej polarc glupi stari odcveteli – godine i tvom Qcu prolaze….
Odpokaj z mene, zakajenec zapiti forumovski. Ploskaj po riti tebi na kolena spuščene forumovske nore žabe, spokaj z mene , pa ploskajta se po vajinh ritih še naprej:) Zdej pa dost tvoje morbidne izprijenosti tukaj. Bejž spat, stari desci kot si ti ob tej uri že globoko smrčijo….
Ti za vsakega, ki ne simpatizira s tabo, misliš, da je viharni, julka, frog ali kokoši?! Osnove psihologije ti res hudo šepajo! Ti našteti se sploh ne ukvarjajo več s tabo.. niti odzivajo na tvoje napade nanje.. Ti si prava bruka od babe, glupa ko noč.
Anonimno 8089, 24.07.2024 ob 00:55
Ti za vsakega, ki ne simpatizira s tabo, misliš, da je viharni, julka, frog ali kokoši?! Osnove psihologije ti res hudo šepajo! Ti našteti se sploh ne ukvarjajo več s tabo.. niti odzivajo na tvoje napade nanje.. Ti si prava bruka od babe, glupa ko noč.
Dej trol forumovski, ob 1h zjutraj – kaj ne zmoreš ponovno dojeti, da jaz tukaj nisem zato, da boste ti in tebi podobni po meni psihološko pametovali in srali tukaj kot po prijavljeni pošteni osebi, ker nisem tukaj zato, da boste se vi na meni izživljali,ker vam nisem na voljo “na izvoli”; ker drugih nimate več, ker so vam vsi ušli in pobegnili s tega foruma, katere ste psihirali prej ?
Pa dojemi že enkrat, da si nezadovoljeni revček/ka na tem forumu, ki se nimaš nobene pravice zažigat name. Drkaš nonstop tukaj po poštenih forumaših ponoči na tem forumu. SI že nahranil/a svoje mačke sicer?
Alaria, 24.07.2024 ob 00:53
Seveda sem bila tukaj takrat, kot je bila Barca kot registriran vzdevek. kaj imaš pa ti z “Antilopa” vzdevkom za poravnat, špa mene ne briga.
Zdej se pa jebi ročno, terba bluzerska, ob 1ih zjutraj…
Saj nimam nič za poravnati s tabo, ne vij se.
Ampak zdaj se mi je slika sestavila, kdo si, ker mi je bil tvoj način znan. Le da je zdaj že močno potenciran.
Veš, nepozabna si.
In s tem, da trdiš, da si bila tu v času Barce in ne veš, kdo je Antilopa, si se izdala.
Kot mali otrok, rjav okrog ust, ki trdi, da ni jedel čokolade, hahaha.
Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 01:05
Saj nimam nič za poravnati s tabo, ne vij se.
Ampak zdaj se mi je slika sestavila, kdo si, ker mi je bil tvoj način znan. Le da je zdaj že močno potenciran.
Veš, nepozabna si.
In s tem, da trdiš, da si bila tu v času Barce in ne veš, kdo je Antilopa, si se izdala.
Kot mali otrok, rjav okrog ust, ki trdi, da ni jedel čokolade, hahaha.
Pa dej glupan nahepani, nisem jaz nobena Antilopa.
Ne preslikuj svojih travm doživetih iz preteklosti na tebi nič nedolžne nas tukaj. Kaj le je mamam počela s teboj, da si tako zmeden in zaveden v realnem življenju ?
No, po tem namerno sproženem pingpongiranju, ki ga je dodatno sprožil seveda vzdevek ” Hhm245, dodatno pod mnogimi drugfimi vzdevki kot Maja Anonimno – je čisti dokaz, kakšni kreteni psihični ste na tem forumu – kako ste normalno temo, kjeer smo lepo debatirali na začetku včerajšnjega dneva spet uničili dokončno s svojimi psihološkimi travmami in blodnjami in zajedanjem v vam nič krive forumaše. Ker se ne morete soočiti s svojim pomanjkanjem čustvene pozornosti in tem, da se ukvarjajte raje s svojimi mačkami, kot pa da zajedate in težite poštenim forumašem tukaj.
Alaria, 24.07.2024 ob 01:08
Pa dej glupan nahepani, nisem jaz nobena Antilopa.
Ne preslikuj svojih travm doživetih iz preteklosti na tebi nič nedolžne nas tukaj. Kaj le je mamam počela s teboj, da si tako zmeden in zaveden v realnem življenju ?
Ne, ti se spomniš Barce, ne spomniš pa se Antilope.
Isti čas sta bili tukaj, obe registrirani, obe aktivni. Še več, Antilopa naj bi bila celo iz tvojih strokovnih vod.
In ti se je ne spomniš.
Še kdo, ki tega ne verjame?
Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 10:01
Ne, ti se spomniš Barce, ne spomniš pa se Antilope.
Isti čas sta bili tukaj, obe registrirani, obe aktivni. Še več, Antilopa naj bi bila celo iz tvojih strokovnih vod.
In ti se je ne spomniš.
Še kdo, ki tega ne verjame?
Pa je antilopa tudi uporabljala primitivne balkanske fraze? Uporablja jih zartrose, uporabljala jih je grda resnica, pa žogca iz ofsajda, pa Yo. Jih je kar nekaj, se ne spomnim vseh. Med temi je, ena od teh. Lahko da tudi antilopa, se ne spomnim kaj je pisala