Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupujete vitamin B12?

Kje kupujete vitamin B12?

Odgovor na objavo uporabnika
Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 10:01

Alaria, 24.07.2024 ob 01:08

Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 01:05

Alaria, 24.07.2024 ob 00:53

Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 00:51

Alaria, 24.07.2024 ob 00:40

Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 00:14

Alaria, 24.07.2024 ob 00:09

Ne primerjaj, 24.07.2024 ob 00:07

Alaria, 23.07.2024 ob 23:30

Ne primerjaj, 23.07.2024 ob 23:22

Alaria, 23.07.2024 ob 23:08

Ne primerjaj, 23.07.2024 ob 23:03

Alaria, 23.07.2024 ob 22:28

In čas je, da pride nazaj še uradna  “Barca”, da vam da po , oprostite izrazu: “dala spet po pički”, vam takim zajebantom in spletnim hijenam.

Je bila dobra na tem forumu, pa ste jo pregnali. Z istim razlogom, kot se spravljate name. hijene slinaste nasilne internetne. Pfej vas bodi.

Barca ni nikoli koga zmerjala!

In ti si tu koliko časa? Barce ni tu od poletja 2018.

Vem točno, ker sem jeseni tistega leta  rodila.

Ne pišem o nobenem zmerjanju Barce – daj ne bluzi in ne potenciraj laži… Kaj te briga sicer, koliko časa sem jaz tukaj 🙂  kolikor pač želim in bom, kolikor bom želela sama biti na tem forumu….Pati i ti dalje….  🙂

Napisala si

Alaria

23.07.2024 ob 22:28 zadnji odgovor 23.07.2024 ob 23:08

In čas je, da pride nazaj še uradna “Barca”, da vam da po , oprostite izrazu: “dala spet po pički”, vam takim zajebantom in spletnim hijenam.

Je bila dobra na tem forumu, pa ste jo pregnali. Z istim razlogom, kot se spravljate name. hijene slinaste nasilne internetne. Pfej vas bodi.

Ti si napisala

vam da po , oprostite izrazu: “dala spet po pički”

Ona se ni prepirala, še posebej pa ne na tak način kot ti in ona ni nikoli koga zmerjala!

In seveda imam pravico vprašati in ne tudi smiselno vprašati,  koliko časa si tu, da pišeš, kak je bil nek forumaš, ki ga sploh nisi kdaj “v živo” brala.

Ne, nimaš me pravice spraševati ničesar… Zmoreš dojeti ?

Pravico imam napisat, vprašati ali pa trditi karkoli želim.

Ti pač nisi nek pomemben faktor, ki bi lahko vplival na to.

Naj ti bo jasno!

In še enkrat, če nisi sodelovala na forumu takrat kot Barca, ne piši, kaka je bila.

Že prej na tem forumu, kot Barca, dotična.. Zato: ohladi svoj mojo 🙂

Aaaaalarija = Aaaaantilopa

Vse jasno.

Kdo je pa Antilopa  kar naenkrat, sedaj?

Če si bila tu takrat kot Barca, kot trdiš, tega tvojega vprašanja ne bi bilo.

Oziroma se delaš zdaj neumno s tem, kdo si.

Ker vsak, ki je bil tu pred leti, dobro ve, kdo je Antilopa.

Seveda sem bila tukaj takrat, kot je bila Barca kot registriran vzdevek.  kaj imaš pa ti z “Antilopa” vzdevkom  za poravnat, špa mene ne briga.

Zdej se pa jebi ročno, terba bluzerska, ob 1ih zjutraj…

Saj nimam nič za poravnati s tabo, ne vij se.

Ampak zdaj se mi je slika sestavila, kdo si, ker mi je bil tvoj način znan. Le da je zdaj že močno potenciran.

Veš, nepozabna si.

In s tem, da trdiš, da si bila tu v času Barce in ne veš, kdo je Antilopa, si se izdala.

Kot mali otrok, rjav okrog ust, ki trdi, da ni jedel čokolade, hahaha.

Pa dej glupan nahepani,  nisem jaz nobena Antilopa.

Ne preslikuj svojih travm  doživetih iz preteklosti na tebi nič nedolžne nas tukaj.  Kaj le je mamam počela s teboj, da si tako zmeden  in zaveden v realnem življenju ?

Ne, ti se spomniš Barce, ne spomniš pa se Antilope.

Isti čas sta bili tukaj, obe registrirani, obe aktivni. Še več, Antilopa naj bi bila celo iz tvojih strokovnih vod.

In ti se je ne spomniš.

Še kdo, ki tega ne verjame?

Nobene Antilope se ne spomnim. Če bi me njeno pisanje pritegnilo, bi se je spomnila. Spomnim se tistih, katerih prispevki so me pritegnili in sem z njimi komunicirala.

Pa sploh to  ni  več  pomembno, kakor ti podrejujoče poizkušaš sedaj manipulativno zapeljat tole sedaj…

Tale tema je spet lep dokaz, kako ste anonimka hejterji zopet planili po enem registriranem vzdevku, ker mislite, da vam je na “izvoli” za vaše drekanje – po osebi, ki se ne skriva za nobenimi drugimi anonimka vdevki, ne piše pod nobenimi drugimi ali anonimka vzdevki , kot se vi. Po 3-5 jih imate v eni sami temi, eni in isti in najedate svoj psiho nahep bolni…. Ker se skrivate strahopetno za anoninostjo. Zato niti niste kredibilni, da bi se z vami še človek tukaj sploh ukvarjal ali odpisoval – le toliko, da se ubrani pred vašim hijenskim zaletavanjem,ker vam je drugega materiala tukaj  z leti seveda zmanjkalo.

In pridete in poserjete vsako temo s svojim poizkusom podrejanja si  drugih tukaj. Prenehajte, ker vam ne bo uspelo. Pregnali ste kar nekaj prijavljenih oseb/vzdevkov tekom let s tega foruma – ker so se vam umaknili, pa ne zato ker  so pametnejši – ampak zato, ker ste vi internetni nasilneži, ki ne znate nehat psihirat tukaj.

Umik pa ni rešitev pred vami takimi. Razkrinkanje vaših bolni izprijenih namenov, dejanj tukaj, pa je.

Nekaj časa je obstajal en portal z imenom Čvek 123. Takrat so vsi troli, prepirljivci, škodoželjneži odšli z MON na tisti portal in an MON nam je naenkrat bilo zelo lepo. Nobenega zmerjanja, provociranja v mile viže, trolanja… ni bilo. Bilo je malo manj “prometno” kot prej, a tisti, ki pokvarijo vsako temo, so se zabavali na Čveku. Potem se je občasno kakšen privalil nazaj, ker tega užitka, da sprovociraš normalnega človeka na ĆČveku pač niso imeli, na koncu so Čvek 123 zaprli. In so vsi troli, prepirljivci, škodoželjneži prišli nazaj na MON. Škoda.

Tara_S860, 24.07.2024 ob 13:56

Nekaj časa je obstajal en portal z imenom Čvek 123. Takrat so vsi troli, prepirljivci, škodoželjneži odšli z MON na tisti portal in an MON nam je naenkrat bilo zelo lepo. Nobenega zmerjanja, provociranja v mile viže, trolanja… ni bilo. Bilo je malo manj “prometno” kot prej, a tisti, ki pokvarijo vsako temo, so se zabavali na Čveku. Potem se je občasno kakšen privalil nazaj, ker tega užitka, da sprovociraš normalnega človeka na ĆČveku pač niso imeli, na koncu so Čvek 123 zaprli. In so vsi troli, prepirljivci, škodoželjneži prišli nazaj na MON. Škoda.

Čvek 123 še obstaja,  samo so jih zablokirali tam, zato so prišli nazaj; obstaja tudi še Slo-Tech forum , ki ima tudi čvekalni kotiček- sam tam imajo problem, ker se morajo registirat, pa upoštevat stroga pravila.

Tukaj pa se lahko anonimno grdo  izživljajo, zato so prišli nazaj. Samo to je problem in za njih tisti nahep.

Alarija je šolski primer osebe, podhranjene vitamina B12.

Pa podhranjena peniScilina tudi.

pajde245, 25.07.2024 ob 10:36

Pa podhranjena peniScilina tudi.

A ti teče tudi že po stegnil dol, ali samo od  tvojega slinastega hijenskega gobca 🙂 Že cel dan onaniraš po mojih postih, hahahah – ena in ista SČ trol hijena pod XYŽBLJ vzdevki.

Troal hijenovska -tipični primerek, kakšni ste  tudi v reali taki redneckarji današnje slovenske  družbe.

Alariji predvsem manjka vitamin K…

Alaria, 25.07.2024 ob 11:47

A ti teče tudi že po stegnil dol, ali samo od  tvojega slinastega hijenskega gobca 🙂 Že cel dan onaniraš po mojih postih, hahahah – ena in ista SČ trol hijena pod XYŽBLJ vzdevki.

Troal hijenovska -tipični primerek, kakšni ste  tudi v reali taki redneckarji današnje slovenske  družbe.

Ja, vidiš. Jaz sem na svoj rdeč vrat, ki sem ga dobil od sexa na soncu lahko ponosen, medtem ko ti na svoja degenerirana in zanemarjena stopala ne moreš biti.

pajde245, 25.07.2024 ob 12:09

Ja, vidiš. Jaz sem na svoj rdeč vrat, ki sem ga dobil od sexa na soncu lahko ponosen, medtem ko ti na svoja degenerirana in zanemarjena stopala ne moreš biti.

Pahahahaha –  trolaska provokativna nastavljena hijenica, ki  ni videl mojih nog v živo, pa po kislokumarično poletno štepcari anonimno po SČ in pingpongira po  navodilih  ker mora, da se temce na  tem forumu vrtijo indovgujejo umetno, ker je pomanjkanje “poštenega  prispevkarskega kadra” tukaj, ker ste ga ravno taki pregnali s tega foruma.

Koliko dobiš pa sicer plačano na en tvoj naštepek po temcah – 10, 15, 20 centov ?  🙂

A je v server sobi že 30+ stopinj ? 🙂

New Report

Close