Kje lahko preverim?
Zanima me kje lahko preverim, ce je moj partner zaposlen… mislim, da mi laze o tem…
Vem kje dela, laze mi samo, da je tam zaposlen, ampak vem, da ni…. na ajpesu pise, da ni podatka o zaposlenih, ko sem preverila ta d.o.o…. kam se lahko obrnem, da preverim, ce mi laze?
Vem kje dela, laze mi samo, da je tam zaposlen, ampak vem, da ni…. na ajpesu pise, da ni podatka o zaposlenih, ko sem preverila ta d.o.o…. kam se lahko obrnem, da preverim, ce mi laze?
[/quote]
Če mu plačo nakazujejo na račun, je sigurno zaposlen.
Čakaj … pred leti sem iskala nekoga zaradi goljufije. Obrnila sem se na detektiva, bil je oni z brki od agencije Mustang. Imela sem naslov od tipa, kar mi ni koristilo, ker je šlo za ogromno stolpnico, na vratih pa seveda nikjer njegovega priimka. Detektiv je šel pogledat v neko evidenco, ali in kje je zaposlen. Ni bil. Sem si iz te zadeve zapomnila, da obstaja neka taka evidenca in da mi je detektiv rekel, da ima vsak vpogled vanjo, fizično, ker je bilo to nekako v začetku spletne ere. Več pa ne vem.
Detektivi imajo možnost vpogleda v evidence ZZZS. Tam se vidi, če je zaposlen in če je zaposlen za polni delovni čas. Mogoče pa bi ti to mimo detektiva povedala tudi kakšna prijazna uslužbenka na ZZZS.
Potem ti res laže. Ženska intuicija ne laže…
Jaz sem tud enemu nasedla ki je bil na začetku učitelj, celo zaposlen na eni šoli, pozneje ugotovla da nima strokovnega izpita niti ne izobrazbe dela preko veze tam, pogodbeno, letos so ga odpustili k sreči. In ja je psihičen bolnik ki ne je zdravil, ma paranojo, mama ga zdravi brez zdravil in psihiatra doma…. sem nasedla ja 100/h.
Sem dobila odlocbo za otroske doklade-je zaposlen zdaj tam za polovicni delovni cas od januarja letos….imava 3 mesecno hcerkico….finta je, da mi je dve leti lagal, da je tam zaposlen, da mata s kolegom to firmo… v bistvu je njegov delavc…. brez vsega…. pred 20 leti je bil v zaporu, nc nima nase pisano, se avta ne…zivel je skoz pri mamici… odkar imava otroka sva v najemu v stanovanju…. laze non stop ka vse bo naredu za druzino, a nc od tega…. kot oce je pa super…. ne vem ka nej…. manipulator za zjokat, brez iskrenih custev in to boli…
nekdo, ki laže, dela bolj malo in najbrž tudi malo prispeva v skupni budget je res fajn očka.
Kdaj si boste ženske že nehale lagat in zlorabljat svoje otroke za to, da obdržite tipa, katerega edina kvaliteta očitno je, da vas občasno fajn pokrtači.
Forum je zaprt za komentiranje.