kje lahko prodam obleke?
Katera trgovina pa je to?
Tudi jaz imam kup oblacil za prodati in ne vem, kam naj jih dam.
[/quote]
Nočem delati reklame.
https://www.citylife.si/moda/ljubljanske-trgovinice-z-oblacili-iz-druge-roke
Malo poglej po njihovih spletnih straneh, poglej si pogoje in se potem sama odloči. Meni res ne gre toliko za to, da zaslužim, ampak predvsem se moram marsičesa znebit. In mi je počasi trapasto, da vse razdam zastonj, pa so tudi kakšna nova in ne čisto poceni oblačila vmes.
Z bolho in zblojenimi kupci se mi ne ljubi ukvarjati. Včasih se mi kak prodajalec na bolhi prav zahvali za korekten odnos in normalnost, da imajo take izkušnje, da to res ni …
Mi je jasno ja da se ne bodo prav prodajale, ker pa so lepo ohranjene jih ne bi ravno razdala. Ker imam jih zdaj v butiku skoraj 1 leto po cenah 2-4€ na kos, pa sem prodala ravno kaksnih 5 kosov.
Bom preverila pri 2nd hand trgovinah, hvala!
Sem ze poskusila tudi pri Textile House, kjer vcasih tudi kupujem in vidim da imajo znamke kot so h&m, tally weijl… Pa so rekli, da tu v Sloveniji samo prodajajo.
Mogoce pozna kdo kaj kamor bi lahko prodam cca 2 vreči oblek, vse naenkrat? Pa ne bi vec kot 10-15€ zahtevala za obe vreci…
Verjemi, da nihče ne bo kupil vreče oblek. Sama imam dve omari polni čisto novih oblačil, jakne, kostime, majice, puloverje, kavbojke, obleke, kopalke, bunde, čevlje, torbice, itd. – vse čisto novo, iz tujine, nikoli oblečeno (ker preveč kupujem in potem ne oblečem). Ne da se mi ukvarjati z ljudmi, zato bom vse napokala v velike vreče in vrgla v Humano, pa naj oni prodajo. Ali pa podarim Centru ponovne uporabe (Vaš link, pa oni prodajo v svoji trgovinici. Na RK ne nesem nikoli več, ker pravijo, da imajo dovolj oblačil, oni bi denar (seveda da ga pohopsajo).
Verjemi, da nihče ne bo kupil vreče oblek. Sama imam dve omari polni čisto novih oblačil, jakne, kostime, majice, puloverje, kavbojke, obleke, kopalke, bunde, čevlje, torbice, itd. – vse čisto novo, iz tujine, nikoli oblečeno (ker preveč kupujem in potem ne oblečem). Ne da se mi ukvarjati z ljudmi, zato bom vse napokala v velike vreče in vrgla v Humano, pa naj oni prodajo. Ali pa podarim Centru ponovne uporabe (Vaš link, pa oni prodajo v svoji trgovinici. Na RK ne nesem nikoli več, ker pravijo, da imajo dovolj oblačil, oni bi denar (seveda da ga pohopsajo).
[/quote]
Ti prihranim delo in pridem jaz z žaklji do tebe ali tvoje hiše, naložiš v moj avto in jaz poskrbim za odvečna oblačila.
Imam nekaj tako rekoč stalnih odjemalk, ki nimajo denarja za oblačila, in ko se mi nabere nekaj stvari odveč, pokličem in se zmenimo za predajo (seveda jim dam brezplačno). Nekatere imajo tako službo, da morajo biti urejene, žal pa preslabo plačano, da bi si lahko ne vem kaj kupile, druge so v stiski zaradi drugih razlogov, pač odvisno. To, kar ljudje sicer nosijo na RK, je večinoma kar ubogo (zato se pa oblačil otepajo, ker veliko ljudi prinese tisto, kar se jim valja po podstrešju že nekaj let, vključno s preluknjanimi nogavicami). Tako da če se ti ni odveč ubadati z mano, se lahko zmeniva.
evo, tole je moj mojbutik: Vaš link
konfekcijska so pa večinoma 36, XS ali S
možen prevzem v kranju ali ljubljani (center)
sem se malo uštela, glede na to, da je celotna vrednost butika okoli 110€
prodam celega za 30€, za okoli 40 artiklov
in pa komplet izbranih katerihkoli 10 kosov po 10€
komplet katerihkoli izbranih 20 kosov po 16€
komplet katerihkoli izbranih 30 kosov po 24€
če jih ne boš uspela prodati, jih lahko odneseš v H&m (Citypark zagotovvo, za drugod ne vem).
Za vsako prinešeno vrečo tekstila (lahko je tudi strgan ali odrezki od tekstila) ti izdajo kupon za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na en izdelek, ki ga lahko koristiš v naslednje pol leta.
Ženske so mal žleht, imajo pa prav, to se ne prodaja, ker tega ne bo nihče kupil. Prodaja se atraktivne kose malo boljših znamk, kot so navedene tukaj. Te že ob nakupu niso bile vredne svoje cene, kaj šele, zdaj ko so ponošene. Kdo misliš, da bo kupil čiste navadne tope, ki jih lahko dobi povsod za male denarje, pa jih pred njim še nihče ni nosil? Ne se hecat, no. In ko nafilaš album z vsem, kar imaš v omari, zbiješ rejting kosom, ki bi potencialno šli v promet. Manj je več. Selekcija je ključna. Vprašaj se – zakaj bi kdo to kupil? Kaj profitira?
No, jaz sem oblačila nesla v trgovino Moja tvoja omara, preberejo, kar se jim zdi zanimivo za prodajo, cene sem rekla, naj postavijo take, da se bo kaj tudi dejansko prodalo.
Pogoje prodaje imajo opisane na spletni strani. Treba se je prijavit, vzamejo svojo provizijo, pa za vsak kos moraš najprej plačati 10 centov, da ga dajo v ponudbo.
Pa itak sem tud kupila eno malenkost tam
Jaz imam hčerko, ampak če bom hotela taka oblačila, jih je povsod prek zadost za zelo nizke cene. Da človek kupi rabljeno oblačilo, mu moraš ponuditi nekaj več kot cunjice, ki jih je povsod zadost.
[/quote]
To je res. Jaz sem recimo lani v Zari kupila dve kratki tuniki oziroma bluzi brez ovratnika, skratka, dva zgornja dela z dolgimi napihnjenimi rokavi, kot so zdaj spet moderni, mešanica z volno, po 2 evra za komad … Pa hlače, tudi mešanica z volno, za 5 evrov. Pa sem šla slučajno tam mimo, zelo redko pa sploh zaidem v Zaro. Punce pa itak izvohajo vse in stalno so nekje popusti.