Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje na spletu najceneje in not fake? parfumi?

kje na spletu najceneje in not fake? parfumi?

živjo..zanma me če kdo kupuje preko spleta parfume, kozmetiko? dvakrat sem naročila preko spletične, pa mi frendi pravjo da je fake. Kje se najbolj splača? Ker v trgovinah majo jake cene….nabijejo maržo .. hvala

Lejla.si, meni so fenomenalni. Imajo pa samo parfume.

spletična ni fake. preverjeno. imajo nižjo ceno, ker ni marže, ker ni potrebno razstavljati in prodajati v prostoru itd.. vse ostalo je original.

enkrat je to izjavila ena prodajalka v nami. nikdar več ni tega storila, zato naj ljudje ne širijo dezinformacij.

Kaj praviš?

Kaj praviš?[/quote]

kaj te moti? navezuje se na avtoričin tekst, kjer si bo lahko odgovorila, da s spletično ni nič narobe in da njeni frendi govorijo nekaj, kar ne drži.

Jaz imam izkušnje z obema, tako Spletično kot Lejlo. Pri Spletični je odnos katastrofalen, očitno imajo preveč dela, da se jim gladko je*e za obdržanje strank. Mene so zelo razočarali kar se odnosa tiče. Sem pa ena izmed oseb, ki da raje par evrov več za prijazen odnos – kar pomeni, da bi rajši kupila parfum v Nami, pa četudi par evrov dražji, ker bi bile prodajalke bolj prijazne kot prepotentni zaposleni pri Spletični (pa je lahko Spletična ne vem kako poceni). Jaz pri Spletični ne kupim niti ene stvari več. In to samo in izključno zaradi odnosa.

Lejla je kul, prijazni, dostava je brzinska pa še vedno te pocrkljajo s kakšnim brezplačnim vzorčkom. Velikokrat imajo popuste in ponudba je OK 🙂

P.S. Ne delam za Lejlo, to so moje resnične izkušnje kot stranke.

no hvala za info. čeprav nihče ne more zagotoviti kaj je res in kaj ni…moramo verjeti:)

raje kar iz tujine kupi iz anglije je najceneje fragrancedirect in cheapsmells.

Absolutno drži. Parfumi s katerekoli slovenske strani so še vedno dražji kot iz tujine.
Nekatere tuje spletne strani niti poštnine nimajo!
Jaz največkrat naročam na fragrancedirect in nazadnje sem paket prejela v 5 dneh, cena parfuma s poštnino vred pa je bila več kot 10 € nižja od najnižje akcijske v Sloveniji!

Jaz jih pa vedno kupim na letališčih.. Za lancomov parfum sem dala na letališču 55eur v mullerju istega prodajajo za 99… Če poznaš koga, ki bo v kratkem kam potoval pa zaprosi če ti ga prinese..

Iščem pa na nobenem od navedenih spletnih strani ne naših ne teh angleških ni Bvlgari Omnia Coral, je pa njihov zadnji in je božanski… očitno prodajajo samo stare stvari al kako????

Ja, najnovejši so samo v drogerijah, po spletu so pa starejši, ni novih.

so tudi dobri in normalne cene.

Punce!

V Sloveniji je prišla nova linija parfumov Essens. Najprej sem jih preiskusila, sedaj pa sem se pričela ukvarjati tudi z njihovo prodajo.

Na voljo je 40 ženskih in 20 moških dišave svetovno znanih blagovnih znamk, kot so C.Dior, Chloe, Chanel, Paco Rabanne, Escada, Armani, Calvin Klein…
Vsebujejo kar 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oljno esenco, kar je najmanj 4 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več, kot parfumi, ki so na voljo v parfumerijah, poleg tega je vsebina shranjena v čudoviti steklenički.

Cena za 50ml je 17eur! Na voljo pa je tudi v 15m steklenički.

Če bi se želele prepričati o njihovi kakovosti lahko naročite tudi vzorček!

Pokukajte na FB “Parfumi Essens Tjasa” ali me kontaktirajte preko e-pošte: essens.tjasa@gmail.com.

P.s.: Vabljene, da mi pišete tudi vse punce, ki bi se želele preizkusiti v kataloški prodaji! Možnost lepega dodatnega zaslužka, delo od doma, …

Dišite, ceneje! 😉
Lp, Tjaša

Še dišave, ki so na voljo…

Sej lahko naročiš brezplačne testerje in preizkusiš ali so dobri ali ne.

http://lifethinking33.blogspot.com/2015/08/testerji-parfumov.html

jas kopujem na tele starni zelo sem zadovoljen z njimi, parfum zdrzi cel dan. Tukaj vam putim link https://www.belletouch.online/

www. profumel.it

dobre parfume meni osebno imajo na tele strani  https://www.belletouch.online/   dolgo zdrzijo in imajo res mocen vonj

Odgovor na objavo uporabnika
miha422, 31.01.2024 ob 16:52

dobre parfume meni osebno imajo na tele strani  https://www.belletouch.online/   dolgo zdrzijo in imajo res mocen vonj

A to so ponaredki? Izgleda že tako.

New Report

Close