Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje naj kupim solidno a ne predrago električno kolo

Kje naj kupim solidno a ne predrago električno kolo

Rabim nasvet, kje bi kupila električno kolo zase. Rabim nekaj za povprečno vožnjo, torej bolj mestno , gorsko ne ker so profili gum pregrobi. Ne rabim nič posebnega, ogrodje je lahko aluminij , ne rabi biti karbon in ne vem kaj, ker nisem nek heavy user. Občasno bi ga koristila. Cena 1000-1200 EUR, ne več . Decathlon ima kaj pametnega? Kakšna druga trgovina? Hvala

Decathlon kar ima – le cena je bolj od 1000 do 1500  -odvisno kaj želiš. Imaš električne treking bicikle (Riverside), touring bicikle in mestne.

Počakajte z nakupom. Država bo dajala subvencije.

Odgovor na objavo uporabnika
Korošica670, 09.03.2024 ob 14:22

Počakajte z nakupom. Država bo dajala subvencije.

Subvencije? Pa ne za Električno kolo , menda

Električno kolo, 09.03.2024 ob 15:34

Subvencije? Pa ne za Električno kolo , menda

Ne država, SDS, ker so se biciklisti polenili in ne protestirajo ob petkih proti vladi. Ko bo pa bicikl sam peljal, pa morda bodo.☝️

Ja, zna biti biti. Sem prebral nekaj takega – pojdi pogledat če kaj piše na Eko skladu.

rok-1, 09.03.2024 ob 15:41

Ja, zna biti biti. Sem prebral nekaj takega – pojdi pogledat če kaj piše na Eko skladu.

tole je glede možne subvencije.

Trgovine Jager

Rok-1 in Korošica,

Hvala za namig, pogledam glede subvencije.

Lidl je imel akcijo ene 3 tedne nazaj. Stal je 600 eur.

Merkur

Jaz sem ga poceni kupil v naselju Žabjak-Brezje

Ne rabs elektricnega kolesa. Rajs se voz z normalnim.

Ka vozes elektriko se ti zdi fensi ampak je brezveze sam slabis samega/ sebe s tem da vozes neko elektriko. Mal se pomatri pa gon normaln kolo

Cafago

Ukradu sem bicikel, prefarbal sem ga mal -z zelene na rdečo, da naujo me spoznal, mu kupil še verigoooo, da lohk zaklenem da,….

New Report

Close