Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje naj pri nas kupim kamen gua sha za masažo obraza? Uporablja katera?

Kje naj pri nas kupim kamen gua sha za masažo obraza? Uporablja katera?

Ali ste pri nas že kje videli ta kamen za masažo? Sicer sem si najprej hotela kupiti roler iz žada ali roževca, zdaj pa sem na yt našla iz teh in še katerih drugi materialov kamen za gua sha masažo.

Uporabljam gua-sha in jade roller. Oba naročena preko spleta.

Btw, poleg omenjenih dveh, uporabljam še derma roller. In navadno kremo iz vrtnic (lekarna).

KJe?
Jaz sem vse tri (gua-sha, jaderoller in dermaroller) naročila preko ALiepressa za male pare.

U, potem si pa prava se za vprasanja o tem, s katerim od treh si najbolj zadovoljna, kaksne imajo pravzaprav prave učinke, katerega od teh bi priporocila za mene, gospo srednjih let, da malo ustavim gravitacijo:))

Gua-sha, če uporabljaš res redno in dovolj časa. Izboljša mišično strukturo in posledično napetost kože.

Tudi sama sem ga iskala in potem sem že skor obupala, ker 32 evrov pa ne dam za njega in to so bli sicer edini, ki so ga prodajali.
Pol sem pa najdla tut še ene, k so ful cenejši pa sem naročala in sem zares zadovoljna – je pa narejen iz žada, tk da je res super za mene ko sem že krepko čez 30, ker naj bi bil to kamen mladosti in lepote. Tk, da če pogledaš na tti strani ne vem, js sm zadovolna – https://portal8.si/izdelek/gua-sha-masazni-kamen-iz-zada/

New Report

Close