Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najcenejša izdelava fotografij preko spleta?

Kje najcenejša izdelava fotografij preko spleta?

Imamo za izdelati večjo število fotografij naše frčafele. Zanima me, ali veste trenutno za kako akcijo za izdelavo fotografij, poslanih preko spleta. Trenutno imamo najnižjo najdeno ceno 0,09 € za 10x15cm. Ali kdo ve za kako še cenejšo ponudbo (Tuš smo žal zamudili :(()
Hvala za pomoč in lep pozdrav.

Aja, smo iz Lj (a veliko na poti Lj- Severna Štajerska, pa tudi LJ-Novo mesto), če je mogoče tudi kaka akcija za izdelavo z prinešenim CD-jem…..

Sori, ker ti ne znam pomagati, pa se vseeno oglašam.
Daj pazi malo tudi na kvaliteto fotografij. Mi smo dali enkrat tako razvit in smo bili res razočarani nad fotografijami. Barve so bile čisto zgrešene. Čeprav niso to neke umetniške slike ampak samo za v album za spomin, mi je bilo res težko, ker smo se pošteno nasankali.
Zdaj dajemo razvijat v en studio, kjer so sicer med dražjimi, vendar nam ni žal – so fotografije res lepe in jih je veselje pogledat.

poglej še tule :))

LP!

Živjo!

Osebno ti predlagam dt foto… je poceni – ni pa trenutno v akciji (cena menim, da je ista), kar je meni bolj povšeči saj je taka cena normalna, ni v akciji npr. zaradi tega ker imajo star papir za tiskanje za prabit… Sama sem z izvedbo zelo zadovoljna, pri njih sem dala naresti vsega skupaj cca. 1000 fotografij različnih velikosti… (upam, da boš zadovoljna tudi ti…)

več informacij pa dobiš na

S kvaliteto in odzivom zadovoljen. 0,1€ – količinski popust.

Novemu ne bi dal razviti, ne da bi najprej poslal nekaj fotk za test. Če bi bil zadovoljen pa še ostalo.

New Report

Close