Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje najti dekliško obutev št. 43?

Kje najti dekliško obutev št. 43?

Prosim vas, povejte mi, kje v Ljubljani, v katerih trgovinah bi našla lepo poletno obutev za 15-letnega dekliča, ki ima št. noge 43?

Enkrat sem spraševala v Mass-u, vendar ni bilo nič pametnega, v Deichmannu pa so te velikosti le redki modeli in še to ne v vseh trgovinah.

Prosim svetujte, kam naj greva po kakšne lepe sandale, japonke itd. te velikosti.

Najlepša hvala!

Humanic v City Parku, večinoma sicer bolj ženski modeli.
Splača se it večkrat v Daichmana, dobiš bolj mladostniške variante.

o đizs, deklica pa 43 št.??

ja in? a zdej naj ji pa prste odseka al kaj?

meter pa čevap in cifra tace 37 je preživeto

Ja in?
Pa kaj se zgražaš in čudiš, kot da si videla medveda v kravati ali vesoljca na bankomatu?!

Verjetno ta deklica nima ravno meter-šestdeset in ima za svojo višino primerno velikost stopala! Kako bi pa zgledala pri 185cm s številko čevljev 37?

Pa dobro no. Pri 15 je verjetno že zdavnja zaključila z rastjo (jaz sem npr. že pri 11). In dandanašnja dekleta, veliko 180, 185 in več cm … tam številka 43 ni nič posebnega. Je pa kruta, ja, ker ponudba v trgovinah pač temu ni prilagojena.

Daichman kvaliteta je res bolj tako tako, samo marsikateri model, ki ga v trgovini sicer v 43 nimajo, ti ga po želji naročijo iz Nemčije.

To mora bit donda od punčare, pa rečte kar čte. A ko bo dopolnila 20 let bo mela čolne namest stopal?

Kaj pa po kakšnih intetnetnih straneh si gledala? Moja sodelavka nekje naroča čevlje št. 35, ni vrag da ne bi imeli tudi večje cifre.

Kolk pa misliš, da imajo manekenke številko noge. tam 42-44 je kar običajna …
Drugače pa, slabo ti gre poznavanje biologije in človeka, dekleta povečini nehajo rasti že v OŠ, noga seveda tudi.

Moja 9-letnica ima tudi 39 (kar je več kot jaz). Kakorkoli tudi meni bo mogoče nasvet prišel prav v prihodnosti. HB večinoma preždi v conversovih allstarkah, enem modelu nike superg in balerinkah.

Ah, ni nujno. jaz sem imela pri 9 letih številko 40, pa nekako potem kar ni več rasla, recimo za slabo polovičko se je še podaljšala, več ne. Ko sem dobila menstruacijo praktično nisem več zrasla.

Deihman ma neka modelov 43 in 44 kot si povedala. Jaz sem si ravno včeraj na Rudniku kupila 3 pare (superge, balerinke in natikače) v št 43 in sem zadovoljna.
Humanic v City parku ma tud večje številke ampak so bl “za stare babe” žal, se pa najde sem in tja kaj uporabnega
Imaš pa še spletne strani, pri nas Otto in majo tudi določene modele 43, men majo kr luštne

Lepo in št. 43 ne gre skupaj. Sorry.

Kakšna neukost v današnjem času!
Stopalo lahko neha rasti že pri 10-ih letih, sigurno pa tja do 15.

Blagor neumnim.

Btw, Julia Roberts ima št. čevljev 42 (če ne celo 43). Si gledala Pretty Woman?

Brez nesramnosti ne bi šlo? Povej mi, dekle visoko 185 cm z nogo številka 36? Lepo te prosim no. Saj ni čudno da so boge punce tako zakompleksane. In noga številka 43 je veliko lepša od majhnih klobasatih!

V Deichmanu in Massu jaz nikoli nisem nič dobila. Res pa je, da ne kupujem plastičnih čevljev. Vse imam usnjene pa jih imam že ohoho let.

Včasih je imel Peko. Včasih:( Pa še to so imeli samo škornje kdaj pa kdaj. V Ljubljani zame ni nič. Japonke poglej Crocs. Ali pa tiste brazilske (ne vem kako se jim reče), ki so tudi unisex kot Crocs.

V Zagrebu je ena trgovina XL Shoes se ji reče http://www.xlshoes.hr

Ali pa preko interneta – Long Tall Sally. Poštnina je 6 eur. Preden naročiš naj ti povejo outsole mesaurements (velikot podplata v cm) za sandalčke (in vse ostalo). Včasih so kakšni malo manjši, pa da ne boš vračala oz da ji ne bodo prsti gledali čez, kar je grdo:)

Blagor neumnim.

Btw, Julia Roberts ima št. čevljev 42 (če ne celo 43). Si gledala Pretty Woman?[/quote]

Ne vem komu manjka bistrosti….Posebej zate: ČEVLJI ŠT. 43 NE MOREJO NIKAKOR BIT LEPI, SO KOT BENEŠKE GONDOLE.

Alstarke, če so ji všeč
te dobi, če ne na ženski strani
na moški zihr
pa ni razlike
pa japomke tud dobiš, zakaj ne moške
recimo črne pa znakec kaj pa vem recimo nike, tko droben
to gre povsod, men gre povsod, za ostale ne vem

Aja. Poglej mogoče se hush puppies. Samo ne vem kje jih prodajajo, ker meni so premajhni. Pa v Celovcu naj bi bile neke trgovine (Gabor vsekakor).
In tule http://www.katielongshoes.co.uk

@dolores
: včasih pa enostavno rabš nekaj elegantnega tj. ne superge;D

Blagor neumnim.

Btw, Julia Roberts ima št. čevljev 42 (če ne celo 43). Si gledala Pretty Woman?[/quote]

Ne vem komu manjka bistrosti….Posebej zate: ČEVLJI ŠT. 43 NE MOREJO NIKAKOR BIT LEPI, SO KOT BENEŠKE GONDOLE.[/quote]

LOL 😀 😀 😀 LOL

Beneške gondole so pa ja lepe! Cel svet jih hodi občudovat! 😛 😛 😛

Ne vem komu manjka bistrosti….Posebej zate: ČEVLJI ŠT. 43 NE MOREJO NIKAKOR BIT LEPI, SO KOT BENEŠKE GONDOLE.[/quote]

LOL 😀 😀 😀 LOL

Beneške gondole so pa ja lepe! Cel svet jih hodi občudovat! 😛 😛 :P[/quote]

Tko kot tvoje čevlje a ne LOL

Ma daj, potem Kate Winslet in Uma Thurman recimo nosita same grde čevlje? Če pogledaš sam čevelj, mogoče res ni tako ljubek kot št. 38, ko je enkrat na nogi, pa sploh ne izstopa in ni nič manj lep kot na manjši nogi. In čevlje imamo za nošenje, ne za v vitrino, ne?

Avtorica – lahko se tukaj malo razgledata s hčerko:
http://www.andypola.es/en/zapatos-domicilio-l/TG/Large-Sizes.html
Imajo lestvico velikosti glede na dolžino noge in je zanesljiva, jaz sem že prvič “zadela” pravo velikost zase.

Sem pa imela tudi že kot najstnica tako veliko nogo in sem bila nesrečna, ker sem morala nositi moške čevlje. Zdaj čevlje večinoma kupujem v Humanicu v ljubljanskem City Parku ali na zgornji spletni strani.

Ma daj, potem Kate Winslet in Uma Thurman recimo nosita same grde čevlje? Če pogledaš sam čevelj, mogoče res ni tako ljubek kot št. 38, ko je enkrat na nogi, pa sploh ne izstopa in ni nič manj lep kot na manjši nogi. In čevlje imamo za nošenje, ne za v vitrino, ne?

Avtorica – lahko se tukaj malo razgledata s hčerko:
http://www.andypola.es/en/zapatos-domicilio-l/TG/Large-Sizes.html
Imajo lestvico velikosti glede na dolžino noge in je zanesljiva, jaz sem že prvič “zadela” pravo velikost zase.

Sem pa imela tudi že kot najstnica tako veliko nogo in sem bila nesrečna, ker sem morala nositi moške čevlje. Zdaj čevlje večinoma kupujem v Humanicu v ljubljanskem City Parku ali na zgornji spletni strani.[/quote]

Ampak na tej strani so samo plastični čevlj:(

Tudi tile imajo velike čevlje, ampak je poštnina kar draga, čevlji pa tudi ne poceni. Čevlji pa so v redu:

http://www.cinderellashoes.ie/

Do 43. imajo tudi pri Next Direct, kjer pa ni poštnine, običajno je tudi cena ok (ne vem pa, ali so usnjeni), so pa velike številke kar hitro razprodane:

http://si.nextdirect.com/sl/

Sicer pa: Deichman, Humanic poseben oddelek, Peko (modeli niso ravno krasni), Alpina (vedno manj številk).

Lp od še ene bigfutke (and proud of it 😉 )

Js sm stara 14 let, pa imam že dve leti 43št noge zdej pa se mi zdi, da so mi malo premejhni

New Report

Close