Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje najti dekliško obutev št. 43?

Kje najti dekliško obutev št. 43?

jap, pri cinderella sem tudi že kupila. čeprav se mi zdi, da že nekaj časa nič novega, predvsem pa neki takšni čudni modeli, bolj za stare babe.
sem se pa enkrat kupila take krasne, luštkane. okej, saj sem vedela da niso usnjeni, ampak po enem dnevu se je tista guma na podplatu znucala. plastika, kaj češ.

kfgesčthečhkzćtrhztjr

js sem stara 14 let in imam že malo več kot dve leti št 43 visoka sem 1.70 m

to je enake velikosti kot povprečna moška številka (toliko sam nosim).

Jaz pa poznam žensko, ki je visoka 1, 83 in ima št. noge 36 in ima velike težave zaradi tega. Nima ravnotežja in stabilnosti in dostikrat se kar prekucne in zato mora nosit večje čevlje, notri si pa zatlači cunjo. Zdaj bo šla na operacijo v Ameriko, da ji bodo podaljšali stopala.

Saj je tudi ženska s čevlji 43 visoka kot povprečen moški oziroma verjetno kak cm višja.

Tudi jaz imam št. 43, dobim jih pa tule:
www.javari.de – brez poštnine, izredno hitro, izbire je pa tudi precej!

a imajo tudi 44-45 številko?
visoka sem 1. 79m

Živjo,
ni vas spraševala za mneje kaj mislite o veliki nogi ampak kje lahko kupi čevelje…..aaaaa sej ne morem vrjeti…..kaj sploh odgovorajate…
poglejte še na tej internetnih straneh
https://www.andypola.es/en/

https://www.schuh-kauffmann.de/

Pa še na amazonu se kaj najde

Srečno

Primitivni uporabniki tega foruma kot npr. omg omg se lahko čisto preprosto speljejo, ker so očitno ignorantski nevedneži, ki ne vidijo prek svojega dvorišča.

A ti si svoje telesne atribute sam sprogramiral?!!!

Matr so eni tukaj zagamani!

V pojasnilo nevednežem: rast noge se prej ustavi kot rast telesa, tako, da to je verjetno kar končna velikost.
Če si iz Ljubljane, imajo v Gali na Nazorjevi tudi večje številke, pa Alpina (poglej na net), edino, kar me moti pri Alpini je po novem to, no, nekaj zadnjih let, da večje številke delajo v večji širini, normalne širine pa skoraj ne dobiš v 42 in 43 številki, kar je velika škoda, ker imajo zelo lepe modele.
Daichman ima pa tudi večje številke, poglej na spletni strani, kje se jih da kupit.

Kaksne stevilke imajo? Mislim, so bolj na veliko ali na majhno? Sem namrec ze kupovala po internetu v moji stevilki, a so mibili vsi cevlju premajhni.

New Report

Close