Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje najti nekoga za ureditev okolice hiše (košnja, vzdrževanje, itd.)

kje najti nekoga za ureditev okolice hiše (košnja, vzdrževanje, itd.)

to leto smo zaradi pomanjkanja časa zapustili vrt in trato.
kje naj najdem nakoga, da mi pred zimo uredi okolico, potem pa naslednje leto pride redno vzdrževat (košnja, odvoz listja, itd.)
Lj- okolica.
sem gledala na spetu, vendar najdem le vrtnarstva in profi urejanje okolice. rabim bolj varianto delo ala hišnika.

Če najdete kooga pridi povedat.

Hmm, jaz se javim, le orodje in kosilnico upam, da imate svoje, ker tega z drugega konca Slovenije ne bi nosila. Sem pa ženska, ja, tako da če rabite hišnika, ne bo šlo, če pa potrebujete nekoga, ki vam bo uredil trato in okolico hiše, se pa javljam.

Pokličite 041570312 lp

V naših lokalnih oglasih se za taka dela ponuja nekdo……… (ne poznam, samo posredujem)
na TŠ 040 415 300. Je dosti fer, ker je napisal, da pričakuje 6€ na uro.
Probajte če vam bo prav prišlo.

Jaz poznam enega fejst fanta. Če slučajno še niste našli. Nam on že nekaj let vse ureja. Vsa razna hišna dela doma. In pa tudi v pisarni. Ter na morju apartmaje. Obvlada veliko različnih del predusem smo zelo zadovoljni, znl njim, in pa tudi z ceno. No zdaj smo že prijatelji. Če niste nic našli ga lahko kontaktiram, in uprasam za posredovanje kontakta.

prosim za kontakt. hvala

gospa, z veseljem; vse imamo; prosim za kontakt.

gospa, z veseljem; vse imamo; prosim za kontakt.
[/quote]

Prosim, pišite na beti.simcic@gmail.com

Prosim, pišite na beti.simcic@gmail.com
[/quote]
prostite, napaka, pravilen naslov je beti.simcic@yahoo.com

New Report

Close