Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kje najti žensko za avanturo?

kje najti žensko za avanturo?

No, drage moje pa mi povejte. Sem v super vezi če izpostavim spolnost. Stara sva oba okoli 40let. V vezi sva že 20 let in imava prekrasno hčerko, vse nama gre lepo, pri opravilih se dopolnjujeva finančno solidno živimo, problem pa nastane ko ji omenim sex. Zadnjih par let imama spolne odnose vsake 3-4 mesece. Pravi da nje ni do tega jaz pa imam potrebo ko bi vsaj 2x na mesec in bi bilo vse super. Do sedaj sem bil skozi zvest njej ker nisem želel razdret zakona, vendar tako ne gre več naprej, tako da si bom poiskal kakšno diskretno avanturo.

Mi lahko svetujete kje je najbolje da se najde kakšna diskretna ženska, ki ima podobne želje in potrebe.

Poudarjam da sem vezan pa prosim brez moraliziranj in pametnih nasvetov, sprašujem povsem resno. 

Zdravo sem porocena in noro potrebna

Ce zelis pusti meil pa kaksno receva 😉

Pisi mi na [email protected]

Jaz bi tudi spoznal kakšno pohotno žensko, za redna srečanja pri meni, ne samo za enkratno avanturo, nisem poročen in tudi ti ni treba, da si, sem srednjih let, diskreten, razumevajoč, resen, iz 03, bodi resna, če želiš piši na- [email protected]

Pozdravljena poročena514,

kot vidim imava enake probleme zato mi piši na [email protected]

pa se tam bolj razgovoriva.

Lp,

pozdravljena si želiš  resnega moškega za popestritev  užitka? sem urejen resen diskreteten pa, mož beseda. ko se domeniva je stvar realizacije z moje strani 100 procentna. javita se mi in se domeniva za uživanje. j kontakt 064 160 225

Živjo, poročena, če je še aktualno, sporoči….v enaki situaciji kot ti, poročen, brez sexa doma…

[email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
obupan80530, 28.10.2023 ob 09:49

No, drage moje pa mi povejte. Sem v super vezi če izpostavim spolnost. Stara sva oba okoli 40let. V vezi sva že 20 let in imava prekrasno hčerko, vse nama gre lepo, pri opravilih se dopolnjujeva finančno solidno živimo, problem pa nastane ko ji omenim sex. Zadnjih par let imama spolne odnose vsake 3-4 mesece. Pravi da nje ni do tega jaz pa imam potrebo ko bi vsaj 2x na mesec in bi bilo vse super. Do sedaj sem bil skozi zvest njej ker nisem želel razdret zakona, vendar tako ne gre več naprej, tako da si bom poiskal kakšno diskretno avanturo.

Mi lahko svetujete kje je najbolje da se najde kakšna diskretna ženska, ki ima podobne želje in potrebe.

Poudarjam da sem vezan pa prosim brez moraliziranj in pametnih nasvetov, sprašujem povsem resno. 

Išči med poročenimi…

Samska bi te sam na gobec treščila…

[email protected]

Poročena514, 28.10.2023 ob 11:15

Zdravo sem porocena in noro potrebna

Ce zelis pusti meil pa kaksno receva 😉

Če si resna piši na toncekedvin @ gmail.com

Kavč imas meil 😉

poročen xy 

Ce zelis pusti meil in kako receva 😉

Alex1985

Sem ti pisala 😉

Poročena 514

Jaz imam tudi take težave, bi mi pomagala, prosim.

Moj emajl [email protected]

Pišl

Zoss nisi moj tip in prestar si zame

Poročena514, 04.12.2023 ob 17:07

Zoss nisi moj tip in prestar si zame

Škoda , ni problema

ce si za kaksno akcijo javi [email protected]

Zivjo,

ce je kaksni, naraje vezani, kot sem tudi sam, dolgcas se lahko oglasi na mail…

Sem kulturen, direkten in miren nekadilec…

Brez srecanj na slepo seveda🙈

[email protected]

Poročena 514

Ce si za kakšno pisanje spoznavanje me kontaktiraj.

[email protected]

[email protected]

Kdor si kaj zeli,ve,da se zacne vse s klepetom😉

Najdem na facebooku,tinderju,instagramu,sodelavkami.

[email protected]

Mene pa zanima zakaj dajete oglas, potem se pa ne odzovete na meil

New Report

Close