Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kje najti žensko za avanturo?

kje najti žensko za avanturo?

Piši na tadej33@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Unsatisfied wifey, 23.10.2024 ob 08:37

No, tudi sama razmišljam v tej smeri…

Se pa sprašujem, a je kateri med vsemi vami pripravljen najpej skozi pogovore spoznat žensko preden se sploh vse skupaj sprevrže v avanturo?

No, jaz definitivno ne morem skočiti z nekom v neko avanturico, če ga ne spoznam in vidim, če si vsaj malo odgovarjava in seveda kar pri meni igra velik pomen je ta, da moraš biti vsaj mojim očem privlačen, drugače NO GO! In seveda… Samo poročeni in diskretnost na prvem mestu!!!

Daj si priložnost in piši na matej.drugace@gmail.com

Oj.

Piši na: nekdo1972@gmail.com

https://sua.me/maria

Rjando84@gmail.com

Če je kaksna vezana ki potrebuje neobvezujočo družbo, z 44 letnikom normalne postave vezan diskreten iz Škofje loke, naj mi piše na

jjpwolf@gmail.com

Pozdravljena rad bi te spoznal sem tudi jaz porocen mislim da bi se ujela pisi mi na dejan.hodek@gmail.com

Lep pozdrav

Hey…poročen a žal brez akcije…zmeraj izgovori…si pripravljena za vecere polne akcije?…

Piši mi drsokecdrsokec@gmail.com

Pozdrav,

Če je katera zainteresirana za kakšno srečanje,druženje naj me kontaktira

lp

itak

Če še kakšna ženska išče sprva samo klepet o željah, fantazijah,… mi lahko piše na woody1980si@gmail.com
Mogoče pa imava podobne želje in fantazije? 😉

https://urlio.io/rodating   

Pozdravljena, vsekakor sem.mnenja, da se je potrebno prvo spoznat preko pogovora kaka kavica…ker vseeno ko se po 15 skupnih letih odlocis, da bos imel ljubimko oziroma bos prevaral in želiš najti osebo ki bo res diskretna rabis to osebo prej spoznat. Nisem sorte ko gre iz dober dan v posteljo… ja sem resen iscem resno kulturno in zabavno prijateljico, poleg sexsa tudi zaupnico…mail moj par3032@gmail.com.

Lp

Sem poročen in noro potreben , iz Ptuja letnik 65

Sem Mitja iz Ptuja in enakonpotreben in poročen

Vekosmith001@gmail.com

Vekosmith001@gmail.com

Pozdravljena,

prebral sem tvojo objavo, morda pa se lahko spoznava. Sem za to, da si najprej kaj napiševa, spoznavava, in če začutiva enake interese in privlačnost, se lahko dobiva. Si za?

Pozdravljena, unsatisfied wifey,

prebral sem tvojo objavo, morda pa se lahko spoznava. Sem za to, da si najprej kaj napiševa, spoznavava, in če začutiva enake interese in privlačnost, se lahko dobiva. Si za?

Oyla ce si resns se pa oglasi pa recema kaksno pa zmenima kaj.Daj mi svoj meil.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9037, 10.01.2025 ob 13:24

Oyla ce si resns se pa oglasi pa recema kaksno pa zmenima kaj.Daj mi svoj meil.

A si s Štajerske?

z kje pa si porocena5

Ce si za kakega mlajsega pisi na rjando84@gmail.com

Ce je kaksna zainteresirana za 27 letnega fanta naj pise 😉

Rjando84@gmail.com

Sem vezan 34 letnik in iščem diskretno punco, ki ima pomanjkanje posteljnih aktivnosti. Seveda prvo spoznavanje in če se ujameva se dogovoriva za kaj več. Sem urejen, vitke oziroma športne postave z urejenim življenjem, zato mi je diskretnost na prvem mestu.

Lokacija osrednjeslovenska.

Če te zanima kaj več mi piši na praznik21@yahoo.com

Oglasi se na mail peter444go@gmail.com in se dogovoriva😉

New Report

Close