Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kje najti žensko za avanturo?

kje najti žensko za avanturo?

Odgovor na objavo uporabnika
Poročena514, 28.10.2023 ob 11:15

Zdravo sem porocena in noro potrebna

Ce zelis pusti meil pa kaksno receva 😉

Če si za spoznanje piši na macho25ze@gmail.com nebos razočarana sem 179cm 84kg modrih oci temno rjavih las

Ojla,iz kje so Poročena512😉

Super zapis. Tudi zame je kemija obvezna, sicer ni užitka.

Če bi se katera od dam v tej debati želela spoznati, naj piše na peter.stone79@proton.me.

Sem v enaki situaciji kot kolega, ki je začel tole debato. Libido, ki prekaša partnerkinega. 41 let, iz LJ, spoštljiv in diskreten, več pa za zainteresirane.

Si pišemo.

P

obupan80530, 28.10.2023 ob 09:49

No, drage moje pa mi povejte. Sem v super vezi če izpostavim spolnost. Stara sva oba okoli 40let. V vezi sva že 20 let in imava prekrasno hčerko, vse nama gre lepo, pri opravilih se dopolnjujeva finančno solidno živimo, problem pa nastane ko ji omenim sex. Zadnjih par let imama spolne odnose vsake 3-4 mesece. Pravi da nje ni do tega jaz pa imam potrebo ko bi vsaj 2x na mesec in bi bilo vse super. Do sedaj sem bil skozi zvest njej ker nisem želel razdret zakona, vendar tako ne gre več naprej, tako da si bom poiskal kakšno diskretno avanturo.

Mi lahko svetujete kje je najbolje da se najde kakšna diskretna ženska, ki ima podobne želje in potrebe.

Poudarjam da sem vezan pa prosim brez moraliziranj in pametnih nasvetov, sprašujem povsem resno. 

Za ŠTOJERCA povsem resno.

ko boš začel uporabljati slovnico in boš prenehal žaliti vrli slovenski jezik z nepravilno uporabo glagola IMETI – ZA DVOJINO TOREJ v sedanjiku IMAVA, ti bodo ženske začele padat k nogam, garantirano.

Sicer pa ne skrbi, drolj je po SLO ko plevela, same radodajke, če jih še kam pelješ nahranit, jim lahko celo pasjo ovratnico natakneš in jih sprehajaš po stanovanju.

Unsatisfied wifey, 23.10.2024 ob 08:37

No, tudi sama razmišljam v tej smeri…

Se pa sprašujem, a je kateri med vsemi vami pripravljen najpej skozi pogovore spoznat žensko preden se sploh vse skupaj sprevrže v avanturo?

No, jaz definitivno ne morem skočiti z nekom v neko avanturico, če ga ne spoznam in vidim, če si vsaj malo odgovarjava in seveda kar pri meni igra velik pomen je ta, da moraš biti vsaj mojim očem privlačen, drugače NO GO! In seveda… Samo poročeni in diskretnost na prvem mestu!!!

Heej, tako kot ti iščem nekoga za popestritev v življenju sem vezan, zato je diskretnost na prvem mestu in tudi jaz potrebujem nekaj časa, da se spoznava če sva za skupaj. Če si za pogovor, spoznavanje in kasneje kaj več piši na niceblazek@gmail.com 🙂

blazs.2407@gmail.com

za safe…whatsapp 071468501

blazs.2407@gmail.com

bolj varno od sms…whatsapp 38671468501

blazs.2407@gmail.com

bolj varno od sms…whatsapp 38671468501

Porocena 54 javi se sem poročen siskreten urejen becargrobar27@gmail.com

Javi se mi na becargrobar27@gmail.com sem 41 letni poročeni več o meni po mailu

Ales583, 14.02.2025 ob 15:48

Javi se mi na becargrobar27@gmail.com sem 41 letni poročeni več o meni po mailu

unswety wify

Poročena514, 09.07.2024 ob 15:19

@asbp

Si pa premlad, tako mladi me ne zanimajo

PIši becargrobar27@gmail.com sem poročen rad spoznavam nove ljudi vec o meni po mailu

Poročena514

Piši na zorotar568 na gma..

malo starejši od tebe iščem eno tako

Oj   se kj dobiva

najdem na facebooku,tinderju brez težav.

Hej, Poročena.

Vidim da maš že izbire kokr čš ampak dej še mene klikn pa ti zih nau žou😉 mlad in za akcijo

Kontakt: davor1144@gmail.com

@Oportunist

Kolk si pa star in od kod prihajas

https://biolinkia.com/hRqTs

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Koliko mailov je tukaj ker se moski pretvarja da je zenska ker drugace ne more dobit.

1

https://biolinkia.com/tkeqH

Zdravo,

Tudi potreben , in poročen.

Če ti je se javi, in se lahko spoznava.

paffq1234@gmail.com

Piši..nikol ne veš.. potešena pa ziher 😏

Pozdravljene dame. Iscem žensko 45+ za uživanje in raziskovanje v dvoje.Doma ni vec takšnega servisa kot nekoč, se obracam na nežnjejšo plat z istimi potrebami:) imam 45 let, podstresje urejeno, urejen, bi te rad spoznal za lepe trenutke v dvoje.Ce tudi tebe mika, se mi javi.lep dan in vikend se naprej.

New Report

Close