KJE NAKUPUJETE OBLAČILA?
Pozdravljene,
stara sem 50 let, prosim za pomoč, kje nabavljate moje letnice oblačila??
Želim mladostna oblačila, a vendar primerne za naša leta, normalne postave?
Trebuh ven ali kolobarčki na plan-odpade. Prosim za kakšne trgovine v Lj, ali nazive spletnih strani, če se kaj najde za ta leta??
Hvala vam za pomoč.
Najde se, pa še kako se najde. Jaz imam še kako leto več in kupujem največ [b]TUKAJ[/b], pa tudi še na nekaterih drugih tujih straneh, vse od oblačil, čevljev, torbic, nakita… itd. Je poceni in kvalitetno. Po naših trgovinah ne hodim že dolga leta, ker imajo vse premajhno in prekratko, vse je bolj za najstnike kot pa za nas.
Jaz zase v trgovinah Promod, S.Oliver in kar je še takih ne najdem zase nič primernega.Očitno imam drugačen okus.
Grem v Manufakturo in tam res najdem zase od glave do peta…V našem koncu so tudi prodajalke izredno prijazne, znajo svetovati tudi pri rutkah, ogrlicah, nogavicah, še celo svetujejo mi, kakšna obutev gre zraven.Tako , da sem elegantna, lepo oblečena, modna, material je krasen, tudi barve so super in modne, vesele, živahne ali bolj umirjene.Kar si želiš.
Koliko ti pa plačajo, da delaš reklamo? Sploh ne vem, da obstaja trgovina s tem imenom.
Kmalu bom stara 50, pa se mi ne zdi, da bi morala zahajati v kakšne “specializirane” trgovine. Kupujem povsod, razen v teh res izrazito cunjasto najstniško usmerjenih trgovinah, ki pa jih itak prepoznaš že na daleč.
Koliko ti pa plačajo, da delaš reklamo? Sploh ne vem, da obstaja trgovina s tem imenom.
Kmalu bom stara 50, pa se mi ne zdi, da bi morala zahajati v kakšne “specializirane” trgovine. Kupujem povsod, razen v teh res izrazito cunjasto najstniško usmerjenih trgovinah, ki pa jih itak prepoznaš že na daleč.[/quote]
Povedala sem samo svoje mnenje, ker sem pač zadovoljna.
Če pa ti ne poznaš trgovin z imenom Manufaktura, si zvedela zdaj.
Lima, pozabla si povedat da je Manufaktura kar draga, tam so ene hlače od Taifun oz. Gelco okoli 80 EUR, kostim poletni pa skoraj 300.
Pa na našem koncu imajo samo velike številke, že modeli so veliki, pol pa še številke 34 nimajo nikoli. Pa še modeli so taki vrečasti, visok pas do, pa vse široko. Nismo vse 50-letnice kot stare mame no.
Pa brez zamere.
No, jaz sicer ne kupujem v Manufakturi, vem pa da tam prodajajo tudi oblačila Gerry Weber.
Sicer sem stara 39, oblačila za vsakodnevno upoarbo kupujem več ali manj v Emporiumu in Massimo Dutti, za poslovno rabo pa suknjiče in kostime jemljem od Gerry Weber (to znamko sicer kupim v Modiani ali Maxiju).
Za Promod in podobno mi je škoda denarja, ker zdrži le eno sezono.
Gerry Weber je ok znamka za službene priložnosti za zmerno ceno in kvaliteto.
http://www.house-of-gerryweber.de/Gerry-Weber/gerry,de,sc.html
Kupujem pa pravzaprav ne dosti. Imam bazo in potem nadgrajujem.
Kostimi so seveda lahko tudi lepi in mladostni.
Ni nujno, da so prav “kostimi”, se pravi dolgočasne hlače in suknjič na fazono.
Jaz recimo nosim le suknjiče z enim do tremi gumbi, krajše, telirane modele, večino celo brez fazon.
Obstajajo tudi recimo tridelni, štiridelni kompltei na nivoju “kostima”, recimo blazer, hlače, krilo in obleka. Pa kombiniraš po želji.
Ne vem, kaj konkretno si predstvaljte pod besedo “kostim”, mogoče modele za stare mame, suknjoč s fazono na dvoredno zapenjanje (ne vem, zakaj to vedno vidim na debelih ženskah!!!!) in hlače gatsby kroj?
Tudi ne vem,kje ste v službi. Jaz sem na terenu, kjer se oblačim priložnosti primerno, v avtu imam vedno tudi športne copate.
Imam pa dolžnosti tudi na t.i. najvišjih nivojih, kjer so pravila oblačenja takšna, da se je treba obleči temu primerno.
Podobo dodelajo:
– kakovostni dodatki (usnjeni pasovi, torbe, čevlji)
– nakit (kakovosten, lahko je tudi bižuterija)
-rutice in šali, ki raven oblačenja dvignejo tudi za en nivo”.
Jaz največ nosim svileno rutico freywille:
http://www.freywille.com/#Accessories/Scarves/Fashion/Scarf4
ki paše na večino mojih outfitov.
Pa še nekaj priemerov:
Pa saj to niso klasični staromodni kostimi.to so pravzaprav kompleti, ki jih lahko že v trgovini po svoje skompletiraš z različnimi , podobnimi majčkami, srajcami , krili in hlačami.So pa v Manufakturi res same dobre firme Taifun ; Gerry Weber, Gelco…
Krenatamnova, nisem vedela , da imajo pri Frey Wille tudi rutke…koliko pa stanejo?
Ker nakit mi je zelo všeč…