Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kje nakupujete visoke 180 cm (in višje)

kje nakupujete visoke 180 cm (in višje)

Zdravo!

Prosim visokorasla dekleta, če mi povejo, kje v Ljubljani nakupujejo oblačila, ki ustrezajo dooolgim nogam. Imam manekensko postavo (suha in dolga), vendar mi
nakupovanje postaja vedno hujša mora, ker izredno težko najdem oblačila zase.

Hvala za odgovore,

G.I.

Mas 50Kg?

Živjo!

Imam 62 kg.

G.I.

Mango, S’Oliver, Street One (se vcasih kaj najde), pa H&M v Grazu…

kok si stara?

Emporium, City Park. Zdaj je lažje, se mi zdi, da delajo daljše hlačnice in rokave. Včasih pa sem si hlače (27 širina, 34 dolžina) posebej naročevala v trgovinah.

Koliko si pa stara (cca)? Ker brezveze da ti svetujemo kaksne Miss Sixty variante ce se starejsa zenska ali pa Muro ce si premlada 🙂

27 sirino mam jaz pri 166 🙂 kaka suhica si potem ti?

Zdravo!

Hvala za odgovore in se oproščam, ker nisem mogla prej odpisati.
Stara sem 29 let in se oblačim bolj resno, vendar še zdaleč ne togo. Edino bolj športno oblačilo nosim jeans (trenerke ali druga športna oblačila zase ne najdem), ki ga kupim vedno v Levisu (d kavbojk 36cm, kar je glih za glih, če bi bila d lahko daljša, bi bilo super). Seveda barve ne moreš izbirat, kajti podaljšane 501 imajo le v klasični modri barvi, če si manjši, pa imaš na voljo cel asortiman. Slovenski proizvajalci oblačil, katerih oblačila za v službo bi mi ustrezala- npr. Mura, Labod, … – nudijo premalo, skoraj nič, oblačil za višje postave. Elkroj sicer nudi podaljšane kroje hlač, le te pa so široke v bokih in v predelu stegen – se pravi bolj za visoke vendar široke postave. V Emporiumu včasih najdem kaj pri Marelli, Versaceju, obožujem Kenza, vendar so hlače tam na žalost zame vedno prekratke. V butiku IT na Igriški sem ponavadi našla dovolj dolge hlače, pa sem slišala, da so ga zaprli. Sem že mislila iti po trgovinah v bližnji Zagreb ali Trst in Celovec. Ve katera za kakšno?
Ko sem pisala prvi post sem mislila, da obstaja/jo določene trgovina/e, kjer imajo večjo izbiro daljših oz. podaljšanih hlač in zanjo/ih ne vem, vendar glede na Vaše odgovore vidim, da tudi ve iščete po raznih trgovinah, če Vam sploh kaj odgovarja.
Že cel september in oktober recimo iščem po trgovinah dovolj dolg plašč. Sem obupala in si ga bom dala delat. Prej pa še morem najti dobro šiviljo.
Skoraj sem pozabila vprašati, ali je katera bila pri Woolly Poolly (upam, da sem pravilno zapisala) na Gosposvetski? Kakšna je tam izbira glede na to,da naj bi imeli oblačila za nestandardne postave?
Lepo pozdravljene! G.I.

SI ze probala v Mangu najti kaj zase?

Živjo,

Tudi sama sem visoka 180 in imam 67 kg. Z izborom pa nimam nobenih težav, ker je vedno večja izbira. Resnično najboljši in seveda temu primerni najdaljši kroji hlač so v Mangotu. Preverjeno velikokrat. Ker sem tudi sama stara 29, vem kakšna moda je za naju. Plašči, jakne ipd….brez problemov.

lp

nika

Sama imam 178 cm in 58 kg. V Mangotu včasih dobim dovolj dolge, vendar samo tiste v širokem kroju, ozke pa ne. Kavbojke nikjer ne dobim 36 d, če pa že, pa imajo samo široke..od 30 š dalje..jaz pa imam 28. Pač tko je..pod hlačam nosim škornje, tko da malo lepše zgleda.

Bila, bila suhica… Zdaj nosim 30,31, bom pa upam da prišla do 29.

Zdravo!

Zahvaljujem se vsem za odgovore. Bom pogledala v trgovinah, ki ste jih mi svetovale. Upam, da bo shopping uspešen.

Lep preostanek dneva vam želim.
G.I.

Živjo G.I.!

Glede na to, da imaš probleme z višino, menim, da je res najboljša odločitev oblačilo po meri.
Če si opazila, je odprt nov forum Modno oblikovanje, kjer svetuje modna oblikovalka Suzana Šisernik, in verjamem, da ti bo dala kakšen uporaben nasvet.

Lep pozdrav, Katarina

Nisem iz LJ, zato prosim, ce mi poveste, kje je Mango?

lep pozdrav:)

Stara sem 19 let in imam podoben problem, velika sem 178 cm in imam 56 kg… vse hlače, ki jih kupim so mi prekratke, vse mi mora popravljati šivilja…. če so mi hlače že usojeno prav je cena za moj razred veliko previsoka;( če ve kdo za kakšno trgovinco s poceni kavbojkami prosim, da mi sporoči se zahvaljujem že v naprej!

Kavbojke morda na Topshopu v Emporiumu ali Planetu Tuš Koper. Po redni ceni so sicer dobrih 50 evrov, ampak so res ok in dolge.

Kaj pa preko neta, npr. Next tall kolekcija?

http://www.next.co.uk/women-tall

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

punce, jz sm 182 cm, pa nimam lih mal kil – tm okoli 75- no sej nisem debela tko lih taprava pa hlače zmeri dobim v twoway-u.

New Report

Close