Kje ne predraga izposoja poročne obleke?
Hvala Bogu,da obstajajo forumi.Tudi jaz sem se v sili zatekla v šiviljstvo Klara in smo naredili tako,ker sem pač zelo,zelo velika,da mi bo gospa pri obleki ki mi je zelo všeč zgornji del zamenjala spodnjega tako da bo dolžina taprava iskat jo grem v torek.
Bila sem tudi v Graziji in so res zalo strokovni in prijazni toda žal ni bilo obleke zame.
V trgovini By American pa sem našla zelo lepo kratko oblekco,da se bom kasneje preoblekla.
Moja poroka je to soboto tako da sem že kar malo nervozna.
l.p.
No, potem se je kar super izšlo …
Zdaj se lahko že skoraj sprostiš in poskrbiš, da boš na poročni dan žarela …
Želim vama najlepšo poroko in lep, trden in dolgoleten zakon!
LP,
Lenka
Moja poroka je septembra in za obleko sem si vzela kar veliko časa in obiskala 8 salonov.Presenečena sem bila da v nekaterih delajo gospodične ki se mi zdijo popolnoma nezainteresirane in skoraj zadirčne.Sedaj ne bom pisala katera dva salona sta to pohvalila bi pa salon Grazia,kjer je gospa Andreja zelo strokovna in poslušna.Na koncu sem se odločila glede na to da so izposoje za moje pojme kar predrage da si jo dam delat po mojem okusu in zaključim divjanje po salonih.Naredila mi jo je Klara in še ena pohvala njej,ker je moja obleka točno taka kot sem si zamislila.Za obleko,bolero in šal sem odštela 480 eur.
l.p.
allin
Meni je tudi rekla prijateljica naj grem v By American,katastrofa.Večerne ne rečem so lepe poročne pa en sam kič pa tud izbere ni.Jaz imam poroko 1.decembra in sem jo včeraj rezerverala pri Klari.Lepa,preprosta vsi dodatki pa so že v ceni kar drugje niso.Sedaj moram kupit samo še čevlje take ki jih bom v prihodnosti še kdaj obula.
Poglej na http://www.izposojaoblek.si jast sem vzela tu je prijaznost in zasebnost in sama vse popravi ima tudi moske in svecane obleke srecno
HELP!!! Racunala sem da mi bodo pri siviljstvu Klara naredili porocno obleko. oz del porocne obleke ampak kot da sploh en obstajajo na telefon se nikakor ne javijo na naslovu jih sploh nism nasla tm je pc navadn blok nikjer nc napisanga na mail ne odgovarjajo se sms sm jim napisala in nc:S:S a to sploh se obstaja? a ve gdo za ksno drugo siviljo ki dela dobre porocne obleke v LJ obvezno mora bit Ljubljana, k niamm avta…prosm!! NUJNO JE! HVALA:)
Maja Ferme recimo dela tudi poročno modo in je iz Ljubljane.
http://fashionista.si/si/lokalno-in-globalno/Porocna-in-maturantska-moda.html
LP,
Lenka
Tudi jaz sem se odločila za nakup obleke preko ebaya. Upala sem si naročit le belo kratko obleko, ki jo bom oblekla kasneje zvečer, ko bo zabava 🙂 Obleka me je stala ok 80 eur s poštnino vred in sem kar zadovoljna. Manjši šiviljski popravki pa bo 🙂
Dolgo obleko pa si nameravam izposodit v salonu, ker ne upam tvegati denarja za ebay. Rajši dam kak “evro” več pa bom mirno spala do poroke 🙂
Sem že naročena za pomerjanje v Mariboru in na Ptuju :))) komaj čakam :))
Pozdravček 😉
prejšni teden sem tudi jaz po dolgem času dobila obleko po pošti z e baya,Najprej sem se kar mal ustrašla ko sem zagledala eno kuverto,kam to stlačjo madonca.Zgleda da sem imela srečo ker je obleka zelo lepa samo malo jo je treba še popravit zožat in podaljšat,ker je malenkost prekratka.
Jaz sem poklicala Klaro in sem jo dobila tako da je obleka že pri njej,Je pa tako da ima ona šiviljstvo in ne poročnega salona.Dela kot je blo videt ima polno in tudi zelo je prijazna.
Zdaj pa mi punce prosim povejte če ima katera izkušnje z naročilom moške obleke z ebaya?Jaz bi kar razkerala.Imam še dovolj časa poroko imam septembra.
Hvala in lep pozdrav
Moške obleke po meri – in to zelo kakovostne in nadvse lepo narejene – so delali še par let nazaj v Kroju v Logatcu. Ne vem pa, kaj je danes z njimi, zasledila sem, da jih je kupil Labod.
http://www.dnevnik.si/poslovni/novice/326343
Nek kontakt:
http://www.rumenestrani.si/si/kroj-ljubljana-izdelovanje-tekstilnih-izdelkov-ljubljana-50531
Malo pokliči, če so še dejavni.
Prav tako naročila za obleke po meri sprejemajo v Galeriji Emporium, več o tem tule:
http://www.galerijaemporium.si/oblacila_po_meri.php
LP,
Lenka
Sanjska obleka Kamnik, Poročna obleka Kamnik – RAZOČARANJE!
Škart in čip obleke, raztrgane in same enotne velikosti.
Že na videz je material oblek, da je joj.
Moda art Domžale. Neprofesionalno obnašanje, kot po tekočen traku delajo.
Ena in edina, sem bila pa zelo zadovoljna, samo so pa drage 400€ renta.
Tudi jaz se sprehajam od salona do salona in sem razočarana.Cene so apsolutno previsoke,če pa hočem kaj ekstra bi morala še doplačati.
Meni se zdi zelo škoda dati 400 eur ali več za obleko ki jo bom imela na sebi par ur.
Ta teden grem še v tri salone v ljubljani.Za enega že vem da so zlatarji grem pogledat.
Sem pa naletela na svetovalko ki ni imela nobenega v salonu in me ni sprejela je rekla da se moram naročit.Odnos nekje je res katastrofa.
Mislila sem da bo izbira oblek bolj zabavna se je pa že tukaj zataknilo.
Tudi jaz sem našla svojo 🙂
Bila sem v salonu Hollywood, poročnem salonu Sanja in nedavno odprtem salonu Novia na Ptuju.
Zadovoljna sem bila z vsemi svetovalkami pa tudi s ponudbo, vendar sem si svojo rezervirala v salonu Novia. Za izposojo sem odštela le 150eur in je točno taka kot sem si jo želela :)))
Bila je še v akcijski ponudbi, drugače pa mislim, da so cene nekje od 250eur naprej…
Upam, da je kateri v pomoč! Želim vam, da jo čimprej najdete 😉