Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kje ne predraga izposoja poročne obleke?

Kje ne predraga izposoja poročne obleke?

Tudi jaz sem jo prejšni teden rezerverala .Izposoja z vsemi dodatki 230 eur kar se mi zdi vredu.
Neveste malo morate okoli pogledat in boste vidle da so cene zelo različne nekje tudi več kot 600 eur.
Jaz sem zelo zadovoljna in komaj čakam da jo oblečem.

Ne vem pa kakšne so cene izposoje moških oblek,moj jo ne bo več nosil zato mi je škoda da bi jo kupovala.
Če mi katera lahko svetuje in pomaga ji bom zelo hvaležna.

Oj,

mislim da imajo v poročnem salonu Grazia tudi moške obleke za izposojo.Jaz sem tam rezerverala mojo in sem zelo zadovoljna tako da priporočam.Gospa Andreja zna svetovat tako da na koncu najdeš obleko ki ti res paše.

l.p.

A je kera že bla v Poročni atelje Beli cvet v Trzinu? Kakšna mnenja? Jst sm mal gledala obleke na internetu so mi ble lepe pa vredu cene pa me zanima če ma že kera kakšne izkušnje?

Jaz sem bila v tem salonu iz prve roke zelo ,zelo drage izposoje.Jaz sem se slika v njej in si jo dala za ta denar delat.Presenečene-kupila sem jo za 65.00 eur ceneje kot bi si jo v belem cvetu izposodila.
Vzemite si malo več časa in poglejte obleke tudi v cenejših salonih.Nobene razlike:-(
Jaz sem bila zadovoljna.

Jaz sem bila v salonu grazia,katastrofa!Samo za suhe punce cene pa v višave.
Nimaš kje parkerat sem iskala parking eno uro.
Ima mogoče katera iskušnje moda art domžale?

A res? Kakor sem jaz gledala so zelo poceni obleke pri njih, v primerjavi z raznimi Mod Art, Grazia, Porocni koticek, … Sem bila prejšnji teden pri njih, ful velik izbire, lepe obleke pa ful prijazni so bili. Imam načeloma rezervirano oblekico kar pri Belem cvetu.

Morda mi lahko poveš kje si ti našla svojo oblekico, da še tam pogledam preden se odločim?
LP

hi,

še moja izkušnja kupila obleko na ebayu.Moram priznat da je lepa ,čipka sicer za mojo sestro čip meni je všeč.Obleka je stala 160 eur.Ker mi je bila kar dost prevelika in predolga sem za popravilo odštela še 180 eur.Pozabila sem tudi da moram imeti spodaj krinolino in za v cerker nekaj za čez rame ,dodatnih 95 eur .Hočem vam povedat to da če seštejete 345 eur končno vsoto bi tukaj v salonu dobila obleko za izposojo in vse dodatke za to ceno pa še barva bi bila ista.Sedaj imam bolero za par odtenkov drugačne barve kot obleka.
Toliko za zazmislek kaj boste naredile….

Pozdravljene nevestice,

malo berem,čeprav prepozno od oblek z ebaya.Moja poroka je mimo.Sama moram rečt da sem bila do trenutka ko nisem stopila ven z avta zelo zadovoljna sama s seboj.Moja obleka je iz satena,brez vlečke čisto preprosta.Ko sem stopila ven z avta sem bila tako zmečkana in takrat me je ena od tet vprašala a maš ti kitajsko obleko.Ko sem se pogledala v aparat ko me je od zadaj slikala sem mislila da bom kar zbežala nekam v neznano.Imela sem kratko oblekco za preoblečt in sem se preoblekla takoj ko smo prišli v gostilno ob šestih.Žal mi je da si nisem obleko izposodila v kakem salonu tega si sigurno ne smejo privoščit.Cenovno gledano sem dala za obleko 140 eur in za popravilo korzeta pri šivilji 75 eur.

Nauk vseh teh zgodb ki jih berem je da si nevesta samo enkrat in ne glej na tistih 100 eur razlike.

veliko sreče z oblekco vsem ki je vaš dan še pred vami.

l.p.

Živjo bodoče neveste,

jaz sem svojo oblekco včeraj rezerverala v šiviljstvu Klara.Toplo priporočam vsem!Gospa prijazna,zna poslušat in ocenit katera ti pristaja.Všeč mi je tudi da je proba oblek potekala sproščeno in polno smeha.
Pohvalila bi tudi salon Grazia čeprav tam nisem našla tiste taprave.

Srečno vsem!!

Pozdravljena

Tudi pri nas ponujamo poročne obleke za nosečnice, oglasi se v Mariboru, naslov najdeš na spletni strani:
www.porocna-agencija.si

Pozabite na Ebay, tudi sama imam slabe izkušnje.
Poglejte raje pri domačih ponudnikih, kjer lahko obleko tudi probaš…

http://www.porocna-agencija.si

Mene pa zanima koliko so kaj izposoje oblek pri Poročnem kotičku? Videla sem, da je ena napisala od 400+, zanima me, če katera ve bolj natančno. Sploh za znamke Nicole Fashion Group in La Sposa.

Če ne bom zvedela tukaj, bom tako tam poklicala in vprašala, kolikšne so kaj cene, ker se mi zdi neumno se naročiti za probo, potem pa da pridem tam in vidim, da je vse predrago zame. Moj budget je 400€. Mislite, da bom za to dobila kaj?

Jaz sem si jo narocla na ebay-u in sem Full zadovolna.. Plačala za njo samo 30eu..
Nasploh sm zadovoljna z vem od tam..

Kupila poročno obleko v salonu na Ptuju za manj kot 300€ skupaj z bolerom in krinolino 🙂

Imajo neko odprodajo vseh oblek…mislim da še traja..poglejte! Res se splača! 🙂

Sem bila še v dveh drugih salonih in za to ceno ne dobiš niti izposoje.

Živjo,

zanimiva debata. Tudi jaz se poročim konec avgusta. Danes sem bila v Poročnem kotičku na pomerjanju – pred tem sem si pogledala obleke na njihovi spletni strani. Saj nič ne rećem – zelo prijazno osebje (čeprav bi pričakovala, da bom lahko pomerila malo več oblek, pa jih nisem – ti zelo vljudno nakažejo, ko se odločijo, sa si jih pomrila dovolj). Na koncu sem se odločila za eno in gospa pove ceno – 420 eur. Cena me je šokirala, ker piše na spletu AKCIJSKA CENA IZPOSOJE 290 eur.

Je imela katera podobno izkušnjo s Poročnim kotičkom? Da je na spletu videla akcijsko ceno, ob pomerjanju pa so ji navedli polno ceno? Ne razumem tega.

Seveda sem bila tako v šoku, da sem plačala aro 150 eur. Sedaj pa sem še vedno v šoku, ker se mi zdi 420 eur ogromno za obleko!

Tudi jaz sem hodila po salonih na koncu sem si jo dala delat v šiviljstvu Klara in sem zanjo plačala 540 eur.Obleka je moja in ne izposojena za nevem kok denarja.Meni so se zdele cene previsoke za izposojo.
Po poroki jo bom prodala za 50% ceneje in sem še vedno na super ceni.
Z ebay oblekam je pa tako ,moja svakinja je bila sama tudi zelo zadovolna.Vsi smo videli da obleko po vseh šivih vleče samo ona ne .
Najbolj pomembno pa je da je nevesta zadovoljna 🙂
Bila sem tudi v poročnem kotičku kjer mi je bilo kar nekaj oblek zelo všeč toda nisem se odločila zaradi cene.Probala sem pa nekje 15 oblek in še mi jih je hotela pripravit samo sem imela že dovolj ker me je cena odbijala.

Zdravo, sicer se porocim drugo leto vendar Ze malo gledam obleke. In se mi zdijo te cene izposoje nore!
Sama si zelim belo obleko iz cipke.. Ampak so cene ufff
A mogoce katera ve ce imajo saloni jeseni kaksne akcije?
Je imela katera obleko iz cipke in da je bil normalna cena?
Hvala

POROČNA HIŠA VESNA!!! TPC City Maribor. Nebo ti žal

Tukaj je analiza cen, tudi za izposojo (tudi nakup) za poročne obleke: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/porocne-obleke/porocne-obleke-cena-sanjska-obleka-za-poroko/

[hashtag=cheers]#cheers[/hashtag]

A nima nobena bolj aktualnih informacij?
Kje se da v Sloveniji najceneje izposodit obleko?

New Report

Close