Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kje odbiti dober band

kje odbiti dober band

Ziv !

Zanima me, ce kdo ve, kje dobiti kaksno kvalitetno glasbeno skupino, brez govedne seveda.

Thx !

Marko

Na najini poroki sta igrala Nataša in Aleš Zibelnik. Igrata vse možno, po želji. Tudi midva nisva hotela goveje muzike, tako da je nista igrala, razen ene polke za starejše člane družine.

Podatke o njima najdeš na strani:

Ali pa ju pokliči na 041 709 380.

Točno take “muzikante poznam – Export-B.
So trije člani, v živo pojejo in igrajo 12 inštrumentov. “Govejo” glasbo igrajo le, če si jo želite, drugače pa hrvaške, slovenske, veliko tujih, evergreene………
So izjemni glasbeniki, zato jih vabijo na vse konce Slovenije. Najboljše pa je, da znajo narediti čago, se prilagoditi glede na želje gostov……
Povratne inforamcije s porok, kjer so igrali, so vedno odlične, ljudje so navdušeni in tako jih spret povabijo kam igrati.

So s štajerskega konca. Vskak vikend igrajo v lokalu v MB, pa jih lahko prideš poslušati. Zadnje novoletno praznovanje so igrali v hotelu Habakuk, kar je bilo za mnoge ansamble veliko presenečenje (ker so le trije člani – pa tak hotel). Mislim, da je to dokaz, da so res odlični. Glede cene so dogovoriljo z vsakim posebej.

Lahko pokličeš vodjo – Pikija:
tel: 041/294 369

Imej se lepo!

Mene vseeno zanima vsaj približna cena od mariborčanov Export – B.Sem bila v četrtrk v Rotovžu in ful razturajo,sam jih ne bi klicala,če so dragi.prosim vsaj za približno ceno in vnaprej hvala!

Takole priblj. je. Poroke so od 150.000 (malo svatov, lokacija MB in okolica). Večje poroke, pa tiste, ki so kje dalje pa so okoli 180.000 – 200.000.
Drugače pa so kaki plesi in zabave dosti cenejši.
Vse pa je odvisno od termina oz. zasedenosti. Če je kak zelo aktualen temin (praznik,…) je dražje, če pa je bolj “suša” pa je cenejše.

Veš kaj, kar pokliči jih. Nič ti naj ne bo nerodno, ker je Piki (kot si sama videla) res ena faca. Nad tvojim odzivom na ceno se ne bo zmrdoval ampak bo poskušal najti primerno za oba.
Če želiš, pa ga lahko jaz vprašam, samo povej za kako priložnost in kdaj.
Pa povej, da si ga našla na internetnem chatu (boš mogoče imela kaj popusta, ha ha).

Uživaj v prihajajočih praznikih!

Najprej Jaz- lepa hvala!Bi blo fino, če lahko ti vprašaš.
Jaz bi jih rabla 23.avgusta 2003 v Sloevnj Gradcu za mojo ohcet. Nas pa bo tam okrog 70.
Daj malo pobaraj no, pol ga bom pa že sama poklicala.

Zivjo!

Tudi sam nisem “fan” narodne glasbe ampak, da bi bila slovenska poroka cisto brez harmonike in polk, ne vem. Vseeno ti svetujem, da razmisli tudi o “govejem” delu poroke, da ti ne bo zal. Bolje imeti vse na voljo pa se ze glasbenik odloca kaj bo tisti trenutek zazgalo.
Sem bil ze na kar nekaj porokah in lahko potrdim, da na tistih, kjer je blo vsega se je najbolj norelo na polke in narodnjake. Na tistih porokah kjer pa je bila zadeva dirigirana – ne harmonke, ne narodnjakov, ne tega – so pa vsi kislo sedeli.
Jaz bi na tvojem mestu zbral take, ki obvladajo vse zvrsti tudi “govejo” in se znajo prilagodit ter naredit zur.

Lp, Yurcek

Jana!

Pobarala sem za ceno : cca 175.000 SIt

Pa še komentar ja Yurčkov post: Export-B igrajo tudi “govejo” muziko, če to želite.
Sicer pa sem si dovolila skopirati sm del njihovega dopisa- novoletne ponudbe, da boš dobila predstavo, kaj vse igrajo:
————-
Glasbeni trio »export-B« nadaljuje tradicijo mariborskega kvinteta »export-A«, ki je desetletje sodil med boljše evropske izvajalce plesne glasbe in redke ansamble z lastnim polnočnim show programom, sestavljenim iz imitacij različnih vokalnih in instrumentalnih izvajalcev ter parodij, ki so vsebovale mimične, akrobatske in filmske elemente. Ta show smo fantje uspešno predstavljali po dvoranah in plesnih odrih širom Evrope.

»export-B« ima zajamčeno primeren program za zabavno plesne prireditve različnih tipov in potreb, kar potrjuje širok repertoar instrumentalne, evergreenske in aktualne plesne glasbe svetovno znanih izvajalcev (F. Sinatra, E. Presley, T. Jones, J. Iglesias, H. Belafonte, R. Martin, L. Bega, Gipsy Kings…), kakor tudi program slovenske popularne in narodno – zabavne glasbe ter slovenske popevke (Kingston, Magnifico, California, Rock’n Band, O. Pestner, A. Nipič…).
V programu tria pa je tudi plesna glasba popularnih hrvaških izvajalcev
(O. Dragojević, D. Radolfi, Ritmo Loco, P. Grašo, J. Stavros…).

»export-B« sodi tudi med tiste izvajalce, ki imajo v svojem repertoarju široko paleto plesnih standardov (različni valčki, rumba, cha-cha, jive…).

Prav tako skupina prilagaja program željam organizatorja, slavljenca, podjetja in podobno, predvsem pa se zanaša na dolgoletne izkušnje ter na posluh za pričakovanja in želje prisotne publike.

Skupina nastopa v klasični zasedbi: klaviature, el. boben, bas in el. kitara, dopolnjeni še s saxofonom, pozavno, flavto, harmoniko, tolkali ter akustičnimi kitarami, ki jih poleg treh izrazitih vokalov in glasbenih show točk loči od tovrstnih zasedb.
——————

Se beremo in vsem prijetne praznike!

Bila sem na novoletni zabavi, kjer je igral Export B.
Z eno besedo čaga superca!

Če se kdaj poročim in bo možnost, da jih najamem, jih sigurno bom.

Škoda, da je tisti visoki črni pevec že oddan…..

New Report

Close