Kje odkupujejo rabljena oblačila
Je samo tista, ki ne loči kvalitete od novega pofla. Vsakomur pač svoje, a ne? Eni raje sintetični pofl iz Kitajske, ki bo v nekaj pranjih razpadel, se raztegnil, zmuckal, dihal itak nikoli ne bo. Drugi raje organski bombaž, ki se bo pral kot sanje in npr. brez problema zdržal nekaj otrok.
[/quote]
S katerega planeta pa si ti priletela? Pejd v Kik pa glej in se čudi. Imajo bombaž, tudi organskega (karkoli že naj bi to bilo).
S katerega planeta pa si ti priletela? Pejd v Kik pa glej in se čudi. Imajo bombaž, tudi organskega (karkoli že naj bi to bilo).
[/quote]
Jaz sem iz tistega planeta, kjer oblačilo potipam in vem, koliko je ura. In večinoma ne kupujem pri nas.
Imaš pa bombaž in imaš bombaž, ki je vreden toliko kot zgoraj omenjena sintetika. Res ne rabim hodit v Kik, da bi vedela, da kvalitete, ki jo iščem, tam ne bom našla.
BTW, za oblačila mojega otroka se mamice dobesedno stepejo.
Enim je pa važno samo, da je novo, pa ni važno, če po enem tednu ali pa enem mesecu vržejo v kanto. Saj pravim, vsakomur svoje. Samo prosim ne se slepit, da je poceni roba kvalitetna, ker je to protislovje. Kdor se nikoli ni vozil v Tesli pač ne more sodit, pa če še tako laja, da ga njegova kripa ravno tako pripelje od točke A v točko B.
Jaz sem iz tistega planeta, kjer oblačilo potipam in vem, koliko je ura. In večinoma ne kupujem pri nas.
Imaš pa bombaž in imaš bombaž, ki je vreden toliko kot zgoraj omenjena sintetika. Res ne rabim hodit v Kik, da bi vedela, da kvalitete, ki jo iščem, tam ne bom našla.
BTW, za oblačila mojega otroka se mamice dobesedno stepejo.
Enim je pa važno samo, da je novo, pa ni važno, če po enem tednu ali pa enem mesecu vržejo v kanto. Saj pravim, vsakomur svoje. Samo prosim ne se slepit, da je poceni roba kvalitetna, ker je to protislovje. Kdor se nikoli ni vozil v Tesli pač ne more sodit, pa če še tako laja, da ga njegova kripa ravno tako pripelje od točke A v točko B.
[/quote]
Prosim, da se ti nehaš slepiti. Sem ti našla članek:
https://www.zps.si/index.php/okolje-topmenu-320/nevarne-kemikalije/5414-nevarne-kemikalije-v-oblailih-znanih-blagovnik-znamk
Več se mi ne ljubi iskati.
Sam da niso. Za drobiž bi odkupili goro oblačil in jih drago prodali. Ne gre to tako. Videla, da prodajajo benettonovo bundo za 25 evrov – njihova odkupna cena za skoraj novo bundo je pa 3 evre!
Sem pa reklamo zanje videla na tem forumu – torej očitno imajo nekoga tukaj, ki mami stranke in jih hvali. In tale zadnji post je očitno ista oseba.