Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje odpreti trgovino

kje odpreti trgovino

Mene zanima, kaj bi mi predlagale
kje naj odpremo otroško trgovino z oblačili, poleg pa bi ponujali tudi ženska oblačila-.btc odpade-

. Kje mislite, da bi bila zanimiva lokacija.Najraje v Ljubljani, lahko pa tudi drugje. Hvala za vaše odgovore.

lp oblikovalka

evo najbol bi blo na copovi.sam tut ce vam jo uspe tam postavt bi bla najemnina verjetn pogubna

Ojla,

Jaz pa mislim, da bi bilo fino nekje, kjer se da parkirat. Pa pri nabavi oblačil ne pozabite na to, da v Sloveniji ne živijo samo Tvigice s konfekcijsko št. 36!!!

Pa hiter uspeh

Kaj pa kakšna Trubarjeva? Samo to je res, najemnina bo najbrž ohoho visoka….

A ni žalostno,da nisi niti toliko sposobna,da bi sama našla lokacijo,kaj pa naslednji korak? Kaj naj dam v trgovino za otroke? Mogoče stvari za močnejše,ali pa moško konfekcijo?

Nažalost mesto zamira, BTC pa je postala nakupovalna meka. To vedo skoraj vsi mali trgovci. Ga ni dneva, ko bi v BTC kupec v prvo našel prosto parkirno mesto. V centru Ljubljane pa se odpirajo le še butiki dragih blagovnih znamk, ker po mišljenju mestnih svetnikov sodijo v koncept mestnega jedra, tako kot po drugih prestolnicah. Pa zasoljene najemnine so tudi razlog za odhod malih trgovcev iz centra. Slovenija odhaja v Evropo…..

Mika

Strinjam se z Miko, zdi pa se mi dobro, da vas zanima tudi mnenje potencialnih nakupovalk! Lokacija – v Centru bi moralo biti poceni, ker se lokali namreč opuščajo, zato bi se morali pogajati za ugodnejšo najemnino. Cel kup zapuščenih lokalov je v kvadratu med Metelkovo, Miklošičevo in Masarykovo, pa vendar je tam zraslo precej novih blokov (in se še gradi nekaj malega!). Je pa le korak od centra mesta.

Druga možnost je Rudnik, kjer se razvija več nakupovalnih centrov in je parkirišč še dovolj. Ali pa kje ob Celovški in Tržaški, ker sta dovolj prometni in se da dobiti kakšen lokal s parkirišči.

Kupec se naj počuti zaželjen. Ambient je zelo pomemben. Naj ne bo super moderna hladnost, čeprav ne sme biti natrpan z okrasnimi predmeti! Tople barve za otroke in pa eleganca pohištva za mame! Zaobljeni, morda oblazinjeni robovi in organske linije bodo preprečile poškodbe razigranih otrok. Od začetka skušajte kaj malega podariti ob vsakem nakupu, nekaj, kar bo spominjalo na trgovino, nosilo njeno ime itd. Kakšna igračka, papirnata roža ali kaj takega. Ali pa mali plastični glavnik v divji barvi za otroke z logotipom trgovine.
Ker gre za trgovino za otroke, igralno-zabavni kotiček ne sme manjkati, še zlasti prav bo prišel mamici, ki bo tačas izbirala obleke zase. Lahko izberete tudi glasbo, ampak brez otroških pesmi ali divjih tehno ritmov, predvsem pa naj ne bo preglasna! Tudi preveč počasna in klasična ni primerna, ker otrokom ne bo všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close