Kje pa je grešna učiteljica
Anonimno 1151, 18.10.2024 ob 01:56
Anonimno 9066, 17.10.2024 ob 20:46
Če sam tole bereš, 16.10.2024 ob 22:21
- Se mi ne zdi prav,da se zdaj v vso to zgodbo vpleta še žensko,ki si publicitete,kot avtorica te knjige,ne želi. Mi je pa zelo žal te punce,ki ne zna živet naprej brez da bi vse to pogrevala. Sama sebe hoče prepričat,da je imela odličnega očeta,pa če prav je prizadel njo,mamo, povzročil razdor v družini…in na koncu hčero deset minut pred samomorom spraševal,če bo zmogla..in zadal še en udarec. Za njega so vsi problemi izpuhteli. Ostali pa nosijo breme.
Piše, da ima zdaj OČIMA, ki ji delno nadomešča očeta.
Lepo, da njena mama ni izgubila zaupanja v moške in si poiskala novo ljubezen …
Bla boš nova ljubezen…če je frigidna kot prej, jo tudi sedanji vara.
Slike nanje Martelj,pomočnice ravnatelja in pokojnega ravnatelja pa imate prosto na Googlu,če vtipkate. Fotografija iz šolskih izletov. Ta pomočnica ravnatelja ni ravno kaj extra, se vidi da je že stara,posušena in nagubana,samo moški pač vidi Wild legs open ali kako bi rekli.
Anonimno1151, najprej osnove slovenskega jezika. Podravnateljica je Manja Mertelj, kar je tebi težko pravilno napisati, saj z nedokončano osnovno šolo tega niti nisi zmožna razumeti! Drugače pa Manja je vsaj imela razmerje z ravnateljem, tebe se pa vsak normalen moški že na daleč ogne. Prilepi svojo sliko, da vidimo kakšen gnusen stvor si ti!?
Hehe, ta Manja je carica! Vse vas je scat peljala, hahah. Ko ste orgazmirali nad sranjem, ki se je zgrnilo nad ravnateljem in potem njemu pripisovali krivdo za lastno smrt, je tale Manja prišla iz vsega skupaj praktično nepoškodovana. Ne samo, da je še vedno v tej isti šoli, celo napredovala je! Vsaka čast in poklon! Vsem vam je pokazala sredinca in vam ga še vedno kaže.
Šentflorjanci, 17.10.2024 ob 12:32
Sami šentflorjanski čistuni se oglašajo. Ni ne prva ne zadnja, ki je seksala v službi. Se je dogajalo in se dogaja v šolah, podjetjih, ministrstvih, kmetijskih zadrugah, zdravstvenih ustanovah, gostinstvu, fabrikah… Pametna ženska, klobuk dol, da ni dajala izjav in je mirno šla čez viharje pobesneli množice.
Se strinjam z zapisom. Se mi zdi, da je bila Slovenija tedaj amfiteater, lačen iger in krvi.
Tale dva so linčali nezadovoljeni Slovenci in nezadovoljene Slovenke pa še kak Bosanc iz Radia 1 se je našel zraven. Me res zanima kako lahko mirno spi z mislijo na njegova takratna dejanja.
Mi vsi smo bili spočeti s spolnim odnosom, če je bil ta odnos in življenje, ki je bilo začeto z njim, plod ljubezni in razumevanja še toliko lepše. In potem se ljudje zgražajo nad tem in ga pribijajo na križ, če se ima rad in če ima odnose (pa ne glede na to ali gre za odnos v zvezi ali ne). A je bolje, da se ljudje kregajo, tožarijo streljajo, vojskujejo…??? Očitno je bolnikom to bolj všeč.
Kdo je iz ljudi naredil takšne zveri??? Cerkev, oblastniki in stoletja zatiranja, grobosti, tekmovalnosti, brezobraznosti…
Se daj vprašate zvečer, preden zaspite kaj ste dobrega naredili ta dan? Dajte se in svet bo postal lepši