Kje poceni sp. deli dekliških trenirk?
sicer ne vem, od kod ste, ampak mi take zadeve kupujemo v čarman športu v škofji loki. ravno v petek sem naši dečvi kupila hlače tam. cena 2100 sit, pa 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. pa imajo res kvalitetne stvari. drug teden pa dobijo še novo robo in bo še več izbire.
poglej pa še v h&m – mi smo sicer kupovali v celovcu, tam so bile lepe trenirka hlače na zvonec 8 eur, verjetno jih imajo tudi pri nas….
sorry za zamudo, smo bili na sončku
torej: se pelješ skozi medvode in zaviješ proti škofji loki. pred škofjo loko zaviješ desno gor na industrijsko cono trata in čez kakšnih 200 m, takoj za prodajalno odeja zaviješ levo (saj je označeno s tablo, tudi kroj je zraven). skoraj ne moreš zgrešit. pa ugoden nakup, res pa svetujem, da se odpraviš čez nekaj dni, ko bo več izbire.
do 7h zvečer, lohk pa pokličeš še prej na telefon (04/ 51 51 651) in preveriš, če že imajo zadeve, ki jih rabiš, da ne boš zastonj hodila… kot sem že rekla, sem jaz s kvaliteto zadovoljna, edino tiste potiskane zadeve v akciji niso ravno ok, gre tisk dol. pa številke imajo kar velike. ja, sej mi bodo mogl kr popust dat, k jim tkole stranke rihtam, hehe. no, sam da ne bo primož hud name