Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje poceni sp. deli dekliških trenirk?

Kje poceni sp. deli dekliških trenirk?

Baby center ima krasne spodnje dele trenirk, ampak cena 2600 sit mi je previsoka. Naša 3 letna punca potrebuje za v vrtec najmanj 5 novih hlač. Je videla katera kje kakšno ugodnejšo varianto?
Hvala!!

sicer ne vem, od kod ste, ampak mi take zadeve kupujemo v čarman športu v škofji loki. ravno v petek sem naši dečvi kupila hlače tam. cena 2100 sit, pa 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. pa imajo res kvalitetne stvari. drug teden pa dobijo še novo robo in bo še več izbire.
poglej pa še v h&m – mi smo sicer kupovali v celovcu, tam so bile lepe trenirka hlače na zvonec 8 eur, verjetno jih imajo tudi pri nas….

mi tudi pri čarmanu v škofji loki.. kvalitetno!

Še ena za Čarmana.

Kje točno pa se nahaja njegova prodajalna?

Še enkrat preberite cene, potem pa nehajte jamrat, če katera na sosednjem forumu prodaja hlače (firma) po 700 SIT – da je to odiranje. No, ne rečem da ste to ravno ve, ki ste se oglasile, ampak se to nenehno dogaja.

Trgovina Mikado iz Ribnega pri Bledu! Sicer so meni barve vcasih malo zgresene (zame premalo punckaste, naprimer), vendar je pa kvaliteta dobra, cene pa resnicno nizke!

Še nikoli ni nobena rekla, da je 700 sit za rabljene hlače odiranje. Je pa odiranje vse nad 1500 sit.

nov, od kod se boš pripeljal/a?

Iz Ljubljanske smeri.

Preveri še enkrat v BC, ker so od včeraj v akciji spodnji deli po 1990 SIT (seevil).
LP, Nataša

Hvala vam. Potrebujem pa v štajerskem koncu :))))

sorry za zamudo, smo bili na sončku 😉

torej: se pelješ skozi medvode in zaviješ proti škofji loki. pred škofjo loko zaviješ desno gor na industrijsko cono trata in čez kakšnih 200 m, takoj za prodajalno odeja zaviješ levo (saj je označeno s tablo, tudi kroj je zraven). skoraj ne moreš zgrešit. pa ugoden nakup, res pa svetujem, da se odpraviš čez nekaj dni, ko bo več izbire.

*Metka, hvala za informacije. Veš mogoče še, do kdaj ima odprto?

do 7h zvečer, lohk pa pokličeš še prej na telefon (04/ 51 51 651) in preveriš, če že imajo zadeve, ki jih rabiš, da ne boš zastonj hodila… kot sem že rekla, sem jaz s kvaliteto zadovoljna, edino tiste potiskane zadeve v akciji niso ravno ok, gre tisk dol. pa številke imajo kar velike. ja, sej mi bodo mogl kr popust dat, k jim tkole stranke rihtam, hehe. no, sam da ne bo primož hud name 😉

New Report

Close