Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje pri nas kupiti oblačila res visoke kakovosti in cene?

Kje pri nas kupiti oblačila res visoke kakovosti in cene?

Do pred nekaj let nisem dal kaj prida na oblačenje, četudi, bi si to lahko privoščil. Šele zadnja leta, večinoma na prigovarjanje kolega, ki je vedno imel izjemen okus za oblačila, sem našel veselje v nakupovanju oblačil in obutve, najbližji mi je športno-elegantni stil; kakšne kavbojke, ni nujno modre, pa majčke, puloverji, jakne, kombinacije, ipd.. Ker v Celju ni ravno neke pametne izbire, sem enkrat obiskal trgovino Xyz v BTCju v LJ, kjer sem nekaj časa nakupoval večino oblačil (najbližja so mi bile znamke Boss, Armani in Murato). Potem sem čisto slučajno “odkril” Emporium, ki je nekoliko bolj skrit, a tam je izbira izjemno dobra, saj je oddelek Boss večji, zanimivih pa je razen tega še cel kup drugih znamk. Mislim, da bo Emporium glede nakupovanja oblačil moj novi prostor.

In sedaj vprašanje, ki izhaja ravno iz mojega nepoznavanja tovrstnega oblačilnega terena. V soboto sem prebrskal celoten Boss v Emporiumu in našel le en enobarven pulover na puli ovratnik, ki je bil res udoben, nič ne pika in je noro lep, bil je ok. 300 €, a vreden vsakega centa. Očitno mi takšni puloverji res pristajajo. Zanima me, ali mi lahko kdo pomaga, kje in pri katerih znamkah razen Boss so še takšni puloverji visoke kakovosti? Zanima me tudi, ali mi lahko kdo za tak tip oblačil priporoča kakšno lokacijo izven Emporiuma, tudi če je izven LJ?

Hvala v naprej.

ti, kar do Milana se zapelji (as in Milano, Italy), ni vrag, da ne najdeš kaj dragega, kar ti bo res pristajalo

Ideja, četudi podana iz evidentnega sarkazma, ni slaba. Hvala. Še kakšna ideja, anyone?

Delam v Emporiumu in nimamo pulija za 300 euro…nakladaš.

@delam

Ne nakladam, tega nikoli ne počnem.

Pojdi pogledat v Boss, tam zraven spodnjih majic so trije svetlorjavi puloverji na puli ovratnik. Stanejo 299 € (in ne 300 €, če te je to zmotilo?) na kos. Enega izmed teh treh sem kupil v soboto okoli 13h, torej bi morala biti še dva.

Ja itak, da naklada. Da bi se tle kdo požrl od zavisti… 😉
Tisti, ki res kupujejo take cote kot jih omenja, tudi vedo, kje se to kupi in se njihovo obzorje ne konča v ljubljanskem BTC-ju in Emporiumu. Še najmanj pa to sprašujejo po forumih.

@ja itak

Kot omenjeno (v uvodniku) sem začel gledati na oblačila šele pred dvema letoma, zato se še iščem. Vprašanja nisem postavil zaradi zavisti – saj tu nikogar ne poznam, kakšen motiv pa bi imel s tem? – temveč zato, da dobim koristno informacijo. Koristne informacije so dobrodošle. Zaenkrat je napol koristna ta, da grem v Milano, čeprav je bil odgovor malce sarkastično obarvan, a resnici na ljubo na to še nisem pomislil.

Tle imaš nekaj cen[/url] za primerjavo…

Glej ce ti ni problem dat 300eur za pulover pol nevem zakaj bi ti bil problem se usest na letalo in se odpeljat do Milana v shopping :)))

Drugace pa -> Pariz 🙂

No ja, če po dveh letih še nisi naštudiral štacun, si pa zlo počasne sorte.
Eni menda hodijo v šoping tud v New York?

@ja itak

Hvala za link. Ta, ki sem ga jaz kupil, ni na gornjem seznamu. Moj je svetlorjav s cikcak vzorcem in puli ovratnik je tak dolg, da je na pregib. Nekaj takšnega bi še rad našel kje, kakšne druge barve morda. Hvala vseeno.

gledam posnetke migrantov, pa jih ima veliko take pulije
za 300€ jih zihr dobiš vsaj 10 ☺

Hvala, tudi na to nisem pomislil. Očitno sem res bolj počasne sorte. 🙂 Kar je opazno vam ostalim tudi iz tega, da sem začel gledati na to, kaj oblačim, šele po 30. letu. Hja, pozna, a odkrito povedano mi je šlo nakupovanje cot prej na živce, zdaj pa vidim, da se dobro počutim, če sem lepo oblečen.

Vidim, da je moje vprašanje sprožilo večinoma posmeh in neodobravanje. Pa vendar, mi ta tip oblačila – doslej ga še nisem kupoval – noro paše. Da bi šel zaradi tega v New York, pa je malo predivja… Migranti so pa itak eni spedenani bolje kot vidiš ljudi v naših mestih, drži.

A tale?

http://www1.bloomingdales.com/shop/product/boss-hugo-boss-t-elico-geo-structure-turtleneck-sweater?ID=1508512&CategoryID=10258&LinkType=#fn=BRAND%3DHUGO BOSS%26spp%3D1%26ppp%3D180%26sp%3DNull%26rid%3DNull%26pn%3D1

Hvala, tudi na to nisem pomislil. Očitno sem res bolj počasne sorte. 🙂 Kar je opazno vam ostalim tudi iz tega, da sem začel gledati na to, kaj oblačim, šele po 30. letu. Hja, pozna, a odkrito povedano mi je šlo nakupovanje cot prej na živce, zdaj pa vidim, da se dobro počutim, če sem lepo oblečen.[/quote]

Drugace pa boljse da gres u Pariz kot v Milano 🙂

A tale?

http://www1.bloomingdales.com/shop/product/boss-hugo-boss-t-elico-geo-structure-turtleneck-sweater?ID=1508512&CategoryID=10258&LinkType=#fn=BRAND%3DHUGOBOSS%26spp%3D1%26ppp%3D180%26sp%3DNull%26rid%3DNull%26pn%3D1%5B/quote%5D

Natančno ta. Hvala ti in vsaka čast za najdbo. Evo, kaj približno takšnega bi še rad našel kje.

Hvala, tudi na to nisem pomislil. Očitno sem res bolj počasne sorte. 🙂 Kar je opazno vam ostalim tudi iz tega, da sem začel gledati na to, kaj oblačim, šele po 30. letu. Hja, pozna, a odkrito povedano mi je šlo nakupovanje cot prej na živce, zdaj pa vidim, da se dobro počutim, če sem lepo oblečen.[/quote]

Drugace pa boljse da gres u Pariz kot v Milano :)[/quote]

Pariz? Zanimivo. Kaj konkretnega ali pač splošno priporočilo?

Drugace pa boljse da gres u Pariz kot v Milano :)[/quote]

Pariz? Zanimivo. Kaj konkretnega ali pač splošno priporočilo?[/quote]

Champs-Elysées 🙂 Tam imas kar ti srce pozeli 🙂

Glede na to, da sem bolj zapečkar in da še nisem bil v Franciji, bi si morda res lahko omislil en izlet tja. 🙂 Si bom zapomnil, Elizejske poljane torej, hvala ti, edini/edina tukaj z dobrim nasvetom. 🙂

Paul & Shark, Timberland, itd.

Prvega imaš v Portorožu in Udinah, v Lj ne vem če je še. Timberland je pa na več lokacijah, eden tudi v BTCju – CityPark.

Ce ze gres v Pariz pol pejdi tudi do Place Vendôme 🙂 Ce se spomnem se kaj ti povem :)))

Italijanske Udine (Videm) mi je priporočal že bratranec iz Nove Gorice, očitno je tudi tam res kaj zanimivega. Bom dal na radar tudi to. Hvala.

Sem pogooglal in so okrog celega trga tam sami hoteli. Te trgovine so zraven ali v hotelih?

New Report

Close