Kje pri nas kupiti oblačila res visoke kakovosti in cene?
Vidiš, zato so takšni forumi res zakon. Odkrito povedano, niti v sanjah nisem pomislil, da bi šel oblačila kupovat ven iz Slovenije. Torej Milano, Udine, Pariz (Elizejske in Vendomski trg), New York, pa najbrž še kaj. Hvala vsem!
Glede svetovalca samega pa hvala za idejo, a mi gre kar dobro, kolega, ki je glede mode sto let pred mano, pravi, da obvladam. 😉
ce bos ze v Parizu, se ustavi v lafayette
http://www.galerieslafayette.com/c/homme
Blizu Benetk, vidim, zanimivo, tudi za to prvič slišim. Si že bil tam, je dobra in pestra izbira znotraj posamičnih znamk?[/quote]
Tole konkretno naskakujem za konec leta, bila sem v njihovi “podružnici” pri Firenzah – bilo je zelo dobro, pred kratkim v eni drugi v Italiji (še možu se je odpeljalo;-)
Da se mu je odpeljalo ti verjamem. Jaz sem imel hud odpor do kupovanja cot zarad mame, ki je nakupovala tudi po tri ure, kadar sem kot mali hodil zraven nje v Celje, pa nikoli ni nič kupila. Vedno so me noge bolele od tega postopanja po teh trgovinah. In tako je bilo vse do pred kratkim.
Šele zdaj vidim, kakšen gušt je dat na sebe nekaj lepega, kakovostnega in kar ti res paše. Kar malo razumem zdaj ves ta ženski pomp okoli shoppingov. 🙂
In ko zdaj razmišljam, seveda je potrebno it ven iz Slovenije, če hočeš imeti dobro izbiro kakovostnih stvari, mi smo za bogato založenost kakovostnih stvari enostavno premajhen trg…
Kolega kupuje prek neta, samo jaz res rad preizkusim preden kupim, ker včasih te prav preseneti, kaj ti paše, šele ko daš na sebe.
Da se mu je odpeljalo ti verjamem. Jaz sem imel hud odpor do kupovanja cot zarad mame, ki je nakupovala tudi po tri ure, kadar sem kot mali hodil zraven nje v Celje, pa nikoli ni nič kupila. Vedno so me noge bolele od tega postopanja po teh trgovinah. In tako je bilo vse do pred kratkim.
Šele zdaj vidim, kakšen gušt je dat na sebe nekaj lepega, kakovostnega in kar ti res paše. Kar malo razumem zdaj ves ta ženski pomp okoli shoppingov. 🙂
In ko zdaj razmišljam, seveda je potrebno it ven iz Slovenije, če hočeš imeti dobro izbiro kakovostnih stvari, mi smo za bogato založenost kakovostnih stvari enostavno premajhen trg…
Kolega kupuje prek neta, samo jaz res rad preizkusim preden kupim, ker včasih te prav preseneti, kaj ti paše, šele ko daš na sebe.[/quote]
Dobrodošel med shopaholice:)
Da so ta oblačila kakovostnejša, je vendar očitno, ko jih pomeriš. Preden sem se modno ozavestil, sem kavbojke običajno kupil v kakšnem S. Oliverju za 50 €, ko enkrat oblečeš tiste iz Bossa za nekajkratnik te cene, tudi modni analfabet čuti razliko, prej leseno, togo in kot iz grobih vlaken, potem pa udobno, lepo in stilsko. Seveda zaradi imena plačaš del cene, a me to ne zanima, ker me zanima edino in izključno kakovost. Tudi sicer v življenju me zanima kakovost, nikoli kaj drugega. Pač vsak ima svoje principe.
Če ciljaš name z gejem, pa si kresnil mimo, kolikor si dolg in širok. Od kar pomnim zase, sem oboževal lepe ženske s temnimi očmi.
Definitivno tujina. Ravno iz Pariza, trgovine so tam take, da ti oči ven padejo. Odvisno sicer od okusa, ampak mislim, da boš gotovo našel več kot pri nas. Drugače pa zanimivo, kako imamo različen okus. Jaz takega puloverja še pogledala ne bi, sploh pa ga ne bi gledala na svojem možu, ampak sto ljudi sto čudi 🙂
Glede tega puloverja… bom tvegal, da mi bo kdo tokrat spet kdo pridajal kakšne lastnosti, pa whatever… vzel sem ga z obešalnika iz čistega dolgčasa, ker sem zaključeval z nakupom. Zgledal je, kot sama praviš, dolgočasen in čisto nič posebnega. Ko sem ga dal gor in pomolil glavo ven iz njega, sem v ogledalu zagledal Brad Pitta, brez zajebancije. Po približno 5 nadaljnjih sekundah ta pulover romal proti blagajni. Ravno zaradi takih primerov pravim, da se ne grem nakupovanja preko spleta, ker sicer takšna presenečenja niso mogoča. 😉
Se strinjam glede kvalitete..ceprav je mogoce res vse na kitajskem narejeno..je ogromna razlika med poceni in drago cunjo..jaz sicer ne dam za pulover 300 eur..ampak ze razlika recimo kaksen HM za 20 eur in pa kaksna malo drazja firma za nekje okrog 100 je ogromna razlika…tako po ohranitvi oblike po pranju..obcutku nosenja itd..jaz lahko zase recem,da nisem tako bogata,da bi kupovala poceni..