Kje prodati kakovostna rabljena oblačila
Težka bo.
Sem dala nekaj stvari v second hand shop, jakna, ki je bila nova cca 300 evrov in sem jo oblekla mogoče dvakrat, se tam ni prodala niti za 15 evrov. Kavbojska jakna, nova cca 200 evrov, se sploh ne proda. Sem oboje vzela nazaj. Prodale so se pa obleke, majice, take stvari.
Če pa še nastaviš “visoko” ceno, pa sploh ni šans.
Poskusi najprej sama na bolhi, če pa se ti ne da hecat s tem, pokliči v second hand trgovine, kje bi to vzeli, pa naj oni probajo prodati. Vzamejo pa seveda provizijo, tudi pol cene nekateri.
Žal ne poznam alternative, mogoče kvečjemu bolha … Mojatvojaomara deluje na principu odkupa ampak ti poberejo mislim da okoli pol denarja od cene.
Pomojem se ti najbolj splača sama preko spleta prodat, res je, da se boš mogla malo več ubadati s sporočili itd, ampak vsaj provizije ti ne bo nihče pobiral Sploh če gre za oblačila kakih boljših znamk, bo hitro šlo. Sicer pa izgubiti nimaš kaj
Prek spleta mislis prek bolhe? Ali kako drugace še? Prek bolhe tudi se nisem probala in ne poznam sistema sploh. Imam pa recimo par oblek, prakticno novih, nekatere sem samo oprala in sprobala, npr kavbojke po spletu kuplene od Soliver, ki so mi prevelike , ker so se tako stegnile,bile so 60 €,zdaj pa lezijo v omari in sem prav nesrecna. In tKih cunj se kar nabere. Sevda jih ne prodas po taki ceni, ampak od par oblacil se pa nekaj nabere, za tolazbo, ker sem imela toliko neumnih nakupov.
10 let stare cote, ne morejo bit kakovostne, ne glede na znamko.
Tudi 10 let star mercedez pr teh letih rjavi…
Vas pa ne razumem, za cote vam ni težko dat 200, 300 in več eurov. Za 10 let satre cunje pa gledate al boste dobile 1 € ali 2 €. Večina pa teh ot ne bi oblekla, če bi jim plačal ha-ha-haaa
Vrzi v zbaojnik za cote in to je to, škoda časa, da se s tem ubadaš.