Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje pustiti avto v Beogradu?

Kje pustiti avto v Beogradu?

Pozdravljeni,
za par dni se z avtom odpravljamo v Beograd, pa me zanima ali imate kakršnekoli izkušnje glede tega, kje parkirati avto. Ali morda poznate hotel, ki bi imel tudi garaže? Kakšne pa so cene hotelov in njihova ponudba? Vsak nasvet je dobrodošel.

Odvisno kakšen avto maš, če imaš karkoli nemškega (sploh Audi al VW) se dobr zaščiti. Sam sem pogosto v BG in jih poznam dosti, ki so jim ukradli avtomobile(sploh s tujimi registrskimi tablicami). Parkirišča pred hoteli so kao zaščitena z rampo, ampak se dogaja, da avto zgine in noben nč ne ve(sej veš, da primerna vsota evrov zapre vsa usta). Osebno ti predlagam hotel Park(cene za 1 postlejno sobo 45 evrov, dvoposteljna 70 evrov), sam ga izbiram ravno zarad parkiranja, pa tud lokacija in same sobe ter objekt so zadovoljive. Restavracija je sploh sexy, majhna in intimna nekak. Parkirišče je v globoko v kleti in ti avto dol odpeljejo z dvigalom. Do njega ne more nihče niti ga nihče ne vidi (razen hišnik Mirko). Mal je zoprno, ker je klet(garaža) zelo majhna in če hodiš z avtom ven je problem, ker si zaparkiran. Ob rezervaciji povej, da hočešparkirišče v podrumu.Sam hotel park je v centru Beograda in avta sploh ne rabiš; nasproti znane Slavije in nekaj minut hoje stran od zvezne skupščine, glavne pošte, skadarlije itd. Avtobusno postajo za v smer Novi Beograd in ostale smeri imaš čisto blizu (sam čez park se sprehodiš).Avtobus je 10 din (okrog 40 sit). Avtobusi so sploh zakon in ti jih nadvse priporočam :).No če te zanima še kej več pa vprašej.

Hvala za hiter in izčrpen odgovor. Zanima me še, na kakšen način rezerviraš sobo: po mailu ali telefonu? A imaš še kakšno dodatno zavarovanje za avto? Pa mogoče še to: ali poznaš tudi hotel Palace? Lep dan še naprej.

S hotelom Palace nimam izkušenj. Je tudi v centru mesta, blizu Parka. Ne vem kako je s parkiranjem vem pa, da je dražji od hotela Park. Zavarovanje mam samo osnovno(niti kasko ne)+zeleno karto,ker je stara R.Laguna že 8 let in zgonjena precej, tko, da niti vrednosti nima ne vem kakšne več. Kvaliteten alrarm in jekleni drog za volan zaklenit je priporočljiv vseeno.
Ponavadi rezervacijo delam preko telefona +381-11-323-4723 al pa fax +381-11-323-3029. Pa priporočam ti vožnjo po omejitvah od meje proti Beogradu – veliko radar kontrol, če imaš tujo tablco te majo še tolk rajš(če te pa že dobijo pa zbarantaj popust).
Aja, pa pivo (če ga piješ seveda) priporočam pivo Jelen, odličen okus in sindikalna cena. A je to zate Beograd prvič? No ja, čez poletje je dosti dosti boljše ampak tud zdej je ok.

Ojla, še zdaj se nismo odločili, kako bomo šli. Je pa to Beograd drugič, le da smo šli prvič z vlakom. Kar grozno!
Hvala še enkrat, mi je res v veliko pomoč.
Pa lep sončen dan še naprej.

Tudi mene zanima,kje varno parkirati? Ima kdo idejo?

New Report

Close