Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje se bolj splača:hervis ali intersport?

Kje se bolj splača:hervis ali intersport?

Sin gre letos na zimsko šolo v naravi. Doma smučamo 3x letno na bližnjem smučišču, tako da ima samo en komplet hlače+ bunda, za doma pa je dobil rabljeno, je celo, ampak ni več in. Velik je ravno 140 cm, ravno tako št. ima tudi za smučanje. Šla sem danes v Hervis, kjer imajo 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pousta na lansko sezono.Obstaja samo št. 140 ali 152. Če kupim manjšo mu bo prav samo še letos, v večji bi pa kar plaval, je bolj suh. Komplet stane 80 e z poustom, kar se mi sploh ne zdi tako malo.
Ogromno kompletov pa je tudi z hlačami, ki se spodaj nič ne odpnejo in težko potegneš pancar čez. Kupila nisem nič, razen rokavic.
Šla bom še v intersport, če bo kakšna akcija, se mi zdi da za boljšo kvaliteto tam dobiš več.
No, zanima me kje vi kupujete in kako ste zadovoljne. Hvala za vse predloge. Kako pa kaj hofer in lidl? No do decembra imam čas, ker gredo takrat.
LP

Trenutno je akcija 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na smučarsko opremo v Rossi sportu.

lp

te hlače, ki spodaj nimajo zadrge so za bordarje

jaz bi na tvojem mestu kupila št.152, bolje da mu je malo večje pa še za naslednje leto bo, mi vedno kupimo št. večje kar se tiče zimske garderobe.

kje bi kupila .. probaj interšport, njihovo blagovno znamko etirel, je dobra, ali pa šport2000, al v kaj so se zdaj preimenovali, tam znaš najti tudi po dobri ceni.

kaj pa kej takega http://kikmedia.kik-textilien.com/files/pdf/Prospekte/P16_SLO/ (stran 6-7) čist spodobno za eno sezono, a?

Jaz ti prodam za 20 evrov komplet smučarske hlače z naramnicami+ bunda, velikost 140, kupljeno lani in nošeno ene 5x na smučanju. Kot novo. V oranžno sivi kombinaciji. Sem iz okolice Kranja. Tel.: 031 673 888.

LP Nataša

Mi vsi smučamo, pa nismo še nikoli imeli po dva kompleta smučarskih oblačil. Tudi v šolo v naravi so vedno vzeli samo en komplet,tako da tudi pod razno ne bi kupovala novih stvari, posebno če niste neki smučarji. Za vsak slučaj, če bo res tako moker, da se v par urah ne bi posušilo, pa naj vzame rabljene, tudi če niso ravno in – kdo ga bo pa gledal! Moj ljubi bog, kako komplicirate!!

Če pa imate viška denarja, pa kar izvolite po nakupih!

Res ni nobene potrebe – sploh če še ima od prejšnjih let, kot praviš. Pa koga briga, če ni IN???

Hočem reči, da res pretiravaš… mi smo z a otroke dostikrat kupili v Hoferju in je bila prav OK roba. V primerjavi z eno “boljšo” robo iz športne trgovine nismo opazili kakšne razlike, pa čeprav je bil mulc kar precej na snegu.
Tudi v dežju in sneženju.

Jaz sem lani kupila zase v Mani, hčerki v Mani in Nkd , sinu pa v Nkd. Vse je bilo super, ni premočilo, nismo švicali, enkrat smo kupili komplet v Kiku pa je hčera švicala. Če niste neki smučarji, brezveze v neke hude nakupe….

Hofer ima vsako leto akcijo bund in hlač (kompletov) po res nizkih cenah.Mislim da mora biti 40 eur dovolj. Roba je super. Sem primerjala s Hervisom, kjer dam v največji akciji vsaj še 1x toliko, material zelo podoben, kroji tudi. Nepremočljiva ravno toliko kot iz Hervisa (če v fejst mokrem snegu leži 1 uro vsak kombinezon premoči!!!).

Tako, da moj nasve je počakaj Hofer, hervis bo imel še 10x akcijo, zapomni si sedaj to ceno, jaz pri njih v redni prodaji sploh ne kupujem, ker imajo cene “našponane” na ful. Sicer kar nekaj zadev kupim pri njih, ampak vedno čakam, da je v akciji, popuste ipd. Saj če greš večkrat pogledat isti artikel, kmalu vidiš do katere cene bodo spustili, tam res lepijo cene vsak teden druge.

Je pa druga stvar,če hočesš kupiti v Hofru moraš biti 7.45 pred trgovino in se grebst. Mi smo sicer v majšem kraju,kjer ni takega navala v Hofer, tako da tepst se ravno ni treba, pohitet pa. Ampak se splača. Če pač kdo lahko to “izvede”. Ker če imaš službo, rabiš 1-2 uri frej.
Kar se velikosti tiče, so pa lahko kar različne (odvisno od modela). Jaz bi ostoječe doma dobro pomerila in premerila (s cm), tako, da potem lahko brez otroka kupiš (ala Hofer), pač mal pomerič in vidič kako gre skupaj. Ker prav prevelike zadeve so tudi nepraktične. Mi smo lani kupili v Hofru komplet (večjo št, ker je bil tudi na meji), budno je že nosil, hlače so pa bile čist predolge, tudi preširoke, tako da so eno sezono počakale.

New Report

Close