Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kje se da kupiti kako lepo ogrlico

kje se da kupiti kako lepo ogrlico

Moja mama praznuje rojstni dan in bi ji rada podarila kako lepo ogrlico. Ne zlato ali srebrno ali kake hude znamke ala Swarovski in podobno, ampak kako tako lepo ogrlico, ki je malce posebna, je pa za nosit za povrhu srajčk, majčk, npr. s s kakovostnimi perlicami ali drugimi okraski. Včasih vidim kako ženske s takimi lepim nakitom (modernim, a stilskim), pa mi nikoli ni jasno, kje to kupijo. Sem pa res bolj slabo v trgovinah in kupujem le tisto kar rabim, tako da nisem prav dobro seznanjena s ponudbo na trgu. Aja, pa v Ljbuljani bi rada to kupila. Mi zna kdo svetovati kako tako prodajalno “nakita”? Mogoeč še cenovni okvir – nekje 20 eur, a se za to že dobi kaj?

Zelo hvala že v naprej!

Za 20eur dobiš take lepe in elegantne tudi v Mullerju, Accessories,. Trgovine z oblačili (ne H&M-se vidi ceneno).

Trgovina kamen na starem trgu. Samo 20 je kar malo malo. imajo lepe stvari. ene trideset bi pa že zadostovalo.sama sem kupila za mamin rojsni dan res lepo, je pa bila 75. imajo pa tudi cenejše. poglej pa še v kitajcu pri ajdovščini imajo rečne bisere, se mi zdi da so 18.

Hvala, bom šla gledat 🙂

Ne vem, če je to “enak” Kamen, ampak ena taka je tudi na Dunajski, nasproti Gospodarskega razstavišča. Imajo pa tudi spletno stran, vtipkaj v Google “nakit Kamen” in to jo bo vrglo med rezultate. Imajo pa od bolj poceni pa do zelo dragih stvari, pač odvisno od vrednosti kamnov. Krasne biserne ogrlice sem že videla tam, jaz včasih kupim kakšne uhane.

Jaz sicer ne nosim ogrlic, ampak če mi je pa katera všeč so mi pa take iz rdečih koral

mountain pearls
ima svojo fb stran

V ZLATARNI MURŠIČ
IMAJO KAR VAM SRCE POŽELI … DARILA ZA VSE PRILOŽNOSTI
https://zlatarnamursic.si/kategorija-izdelka/nakit-s-kristali-swarovski/

New Report

Close