Kje se najbolj splača nabavit nove zimske gume?
Jaz sem jih kupila pri vulkanizerju, ki mi jih je tudi zamenjal.
Če jih ima na zalogi, naredijo takoj. Če jih nima, jih naroči in ti pove, kdaj prideš, da zamenjajo.
Naš vulkanizer (okolica Šk.Loke) ima zdaj 41{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust.
Za dve novi gumi + delo sem plačala 115 € (prišparala 65€), dve gumi sem imela pa še uredu.
Popust bo imel še do 15. 11. Takrat pa pričakuje noro gužvo in tudi popusta ne bo več. Zato se vam splača, da z menjavo pohitite in ne čakate do zadnjega dne, ko začne veljati Zakon, oz. ko zapade sneg. .
Ni nujno – ker imam ravno pred sabo račun za komplet novih gum, sem šla pogledat še na mimovrste in so cca 15€ dražje na kos (seveda sem preverjala točno isto znamko, model in velikost). Pa seveda prvič brezplačna premontaža.
Dejansko se splača pogledat po netu IN poklicat nekaj bližjih vulkanizerjev in servisov ter povprašat.
Zelo različno. Po spletnih trgovinah so cene praviloma dokaj nižje kot pri vulkanizerjih vendar tudi različne za enako gumo. Ko se odločiš za neko gumo odpri par spletnih strani in primerjaj, tudi strošek dostave. Pri neki osnovni gumi, Sava Eskimo S3 (165/65/14) je razlika tudi 7.20 eur, potem pomnoži to še s 4…
Jaz sem pri Petrolu kupila zimske gume. Je rekel mož, da je ugodno – hmmm in jaz mu verjamem.
http://avto.over.net/clanek/zima-je-pred-vrati-pripravite-svoj-avto/
Ni nujno – ker imam ravno pred sabo račun za komplet novih gum, sem šla pogledat še na mimovrste in so cca 15€ dražje na kos (seveda sem preverjala točno isto znamko, model in velikost). Pa seveda prvič brezplačna premontaža.
Dejansko se splača pogledat po netu IN poklicat nekaj bližjih vulkanizerjev in servisov ter povprašat.[/quote]
Prav gotovo je treba pogledat, ja. Moje so bile pač na mimovrste najugodnejše. Predvsem pa mi je bilo všeč to, da jih je možno kupit na 12 obrokov.