Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kje se najdemo

kje se najdemo

pozdravljeni

vsi se na tem portalu pogovarjamo o sexu, avanturah, partnerkah, partnerjih, varanju na 1000 in en način,…………………………………, a je to dobro, a je tisto dobro,……………………….

tisti ki ste varali – kako se bi se počutili, če bi vas nekdo varal?
tisti ki ne varate – kako veste, da niste vi varani?
zaljubljeni – kako ostajate zaljubljeni?
tisti ki se zelo prepirate – kako se pobotate?
……………………………………….

in moje vprašanje?

zakaj si vsi želimo eno, delamo pa ravno nasprotno? a smo sami sebi največji nasprotnik?

’tisti ki ne varate – kako veste, da niste vi varani?’

Moj dragi je daleč stran in je že en mesec kar sva se razšla. Zaupam, da me ne vara, ker me ljubi. Tudi jaz ne varam. Včasih se mi zdi že tole pisanje na forum nek način varanja. Ker pa je samo moški in ker ga ljubim, ne bi bila prizadeta ali presenečena, če bi mi rekel, da se je potešil med tem časom, kar sva ločena. A tega do sedaj ni storil in verjamem da ne bo. Ljubezen je zelo sveža.
In še to, jaz pravim, da če je vsaj malo moški, torej normalen, potem se bo obrnil za drugo, morda kaj poskušal. Ne delam si utvar, mirno sem mu rekla, da me ne bo spodneslo, samo pove naj mi. Morda bi se pa tako oba kaj novega naučila, 🙂

hm…. tebe bi pa blo za met, ko si tko liberalna ;-)))))

No, pa vseeno… če še nimaš tovrstnih izkušenj, je morda bolje, da ne daš roke v ogenj, da te ne bi spodneslo…. Je pa fino, da realno gledaš na svet…

-mm, sem danes razmišljala ravno o varanju in dojela bistvo, se mi zdi. Še vedno sem za realen pogled na življenje in odnos, nikakor in pod nobenim pogojem pa ne sprejmem izdaje partnerja, ko se prej ne pogovoriš, ampak vsled nemarnosti pustiš, da partner od drugih izve, da ga varaš. To je grda, huda izdaja partnerja in tega si tudi jaz ne bi želela. Se mi zdi, da je premal dialoga med poročenimi, potem pa beg, varanje in jok in stok ter kričanje pred otroki. Saj če je suša, bo en od partnerjev prej ko ne začel razmišljat v okvirih izven zakonske postelje, ampak prej se je treba potrudit stvari spremenit, ne pa partnerja zajebat, po domače rečen. A se strinjaš?

se strinjam ja…. ni fajn zvedet od drugih…

… še boljše je sploh ne zvedet (:-P)

Bistvo varanja boš dojela šele takrat, ko boš enkrat prevarana. Eno je teorija, praksa pa čisto nekaj drugega, si mislim.

***In še to, jaz pravim, da če je vsaj malo moški, torej normalen, potem se bo obrnil za drugo, morda kaj poskušal. Ne delam si utvar, mirno sem mu rekla, da me ne bo spodneslo, samo pove naj mi***

Tole mi je malo sumljivo oz. nerazumljivo. Zakaj bi ti moral povedat? Jaz ne vidim nobene potrebe po tem. Hočem rečt, da s tem ko hočeš da ti pove, dvomim v tvoje besede, da bi ti bilo vseeno. Ker če ti je za nekaj vseeno, potem te tudi ne zanima, če se je zgodilo. ??

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In če ti je vseeno, le da pove????????? Zakaj povedati? Tudi pokazati s kom?? Zakaj?

Če se zgodi in je zadeva resna, se bo slej, ko prej videlo. Če ni – ni pomembna. Človek živi s tem in naj ne obremenjuje partnerja. Naučila se bosta kaj novega, tako ali tako. slej, ko prej. Ob prvem ….

I.

New Report

Close