Kje si …..
…. Štumpi? Tako močno te pogrešam in
pogrešamo. Javi se nam kaj! Kadar poslušam
Mambo Kingse, se spomnimo nate! Javi se nam
kaj! Saj si še naš, ali ne?
……….. mladina naša – Barbi, Lili, Mišon, Muca ?
Kje vas vodijo poti življenja tega milega, kje
hodijo misli vaše to jutro, kdo vam lesk privabi v oko,
kdo srce požene milo, kri po žilah bolj hitro ………???
Vem, ljubi Jani, da si tuki, vem, sem ti že nekaj
na uho prišepnila, pa je lepo, če smo vsi, a ni?
Tako sem vesela, ko vas berem tu gori, četudi
se ne javljam tako pogosto, kot mama, ko vidi
vso svojo družino za mizo, he, he, he!
SREČO….so včasih rekli…..
Jaz sme tukaj..Vidim da sklicujete vse vkup..Tale uboga naša gmajna…
Tko mladina nične spi,mladina nč ne zamuja..le do pc-ja je dolga močno predolga pot.No zdej mi je ratalo,tole mašinco v pogon spravit.
Hja pomojeje danes muca spala najmanj…Jep ponoči ne in ne zaspati….se je že danilo,ko sme okicezatisnila…No v luftu sme pa danes že od 5 ure….oz.nekaj minut pred peto.
Tako za vse,ki dvomijo da se še pod kovtrom valam….evo…mater me boli glava…uhhhh!!
Pozdravljena gmajnica :)))))
evo B. je nazaj … polna energije .. rahlo zmatrana … se moram še malo odpočit od dopusta … bili smo v Čatežu .. ma je res fino dol .. za mulčke super .. samo vreme nam je malo nagajalo …
drugače pa .. za razvajeno ljubljansko dohtarco … tam doli ne funkcionira vse tako kot bi moralo … bo treba še malo v šolo lepega vedenja .. beri .. lezenja gostom v rit :))) .. ker tega jim manjka … drugače pa .. prijeten dopustek …
Vidim, da ste bili pridni .. nekako romantično .. pravljično zasanjani :))) lepo lepo … B. je tudi za romantiko :))
Zajči … nekam divja si spet … da se ti niso baterije preveč nafilale .. zdej pa koristiš presežek energije …. B. želi zajčku prijetno norenje .. ker se ji nori zajček zelo dopade :)))
zaenkrat toliko … Lubčka vsem skupaj in vsakemu posebej !!!!!
se beremo :))
Barbara.
Heheheh jep boli me boli od vsega gorja….hej Jani a nedohiš s piškami spat? Hja če bi jest s pišuni hodila spat potem bi tud ob 5 ustajala no problemos… Tko pa ne spat pa koj vstat to je pa ajsi bajsi debelajsi..hehehe