Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kje so dobre gostilne?

Kje so dobre gostilne?

Pozdravljene,
zanima me, kje ste imele ohceti, v katerih gostilnah in kako ste bile zadovoljne s ponudbo hrane, pijace?
Hvala za odgovore!

da dopolnim vprasanje: zanima me tudi priblizna cena menija na osebo, ste imeli svojo pijaco? In podobno …

Midva v Tulipanu v Lescah – vso hvalo sem jim pa napisala že malo nižje v postu Nike Gostišče Tulipan. Res super……. (edino pijače ne pustijo svoje – no, bilo pa je vino odlično, imeli smo pa svoj aperitiv)

Lp, Ajs

Jaz sem imela poročno kosilo pred 10 dnevi v gostilni Ančka v Šenčurju in je bilo super dobro in ne preveč drago. Priporočam.

ojla!
Teri a je bilo res poceni?Kolk je pa stala cena menuja?Js imam namen meti poroko maja in sem to gostilno ze hotela pogledat in je bilo ravno na torek ko imajo zaprto,mi lahko poves kaj vec?Ste imeli svoje vino, je bil prostor velik za enih 65 ljudi in dovolj velik za plesišče?Kaj pa čas je bil omejen?(v Tulipanu imajo kar me pa zelooo moti!)Hvala za odgovore ,lep dan se naprej!

Kaj, Nika? V Tulipanu čas omejen? Prvič slišim…. Midva sva šla v apartma ob 5.00, ker sva bila že utrujena, nekateri svatje pa so ostali do 7.00. Takrat pa mislim, da je bilo res že potrebno pripraviti za zajtrke…

Lp, Ajs

Ola!
Ajs ja res tko nama je povedala lastnica oz.Mojca ko sva se sla tja informirat glede vsega,pa nama je rekla da naj bi tm od 4 naprej nej bi se počasi končalo,da sicer nikogar ne mečejo ven,ampak povsod kamor drugam sva sla sprasevat glede gostilne in sva jih vprasala mate določen čas so naju samo debelo gledal,ja tko je res, kar pa men ni ušeč.Vem da se zna zgodit da se vse skupaj ze prej konča, ampak nikoli ne veš kaj si želijo svatje in jim ne moreš rečt no zej pa kar pejte prosim,ja žal je res tako:(,pa lep dan se naprej!

Kosilo pri Lectarju v Radovljici (zelo drago: za 10 oseb 60.000 SIT, brez pijače).
Zvečer pa na Šmarjetni gori nad Kranjem (zelo super, poceni – za 68 oseb z vso hrano in pijačo in z dekoracijo je bilo 465.000 SIT). Bili smo do 7 zjutraj, potem pa te častijo s sobo z vodno posteljo in z zajtrkom).

New Report

Close