Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje so dobri stari časi?

Kje so dobri stari časi?

Ko si lahko tukaj normalno klepetal !!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9595, 17.04.2025 ob 06:47

Ko si lahko tukaj normalno klepetal !!!!

Res je. Zdaj je pa ena budala, zaradi lastne finančne koristi kontaminiral celi portal.

Žalostno in v škodo vseh nas, normalnih diskutantov.

Še vedno se da podobni se pac s podobnim mišljenjem družijo in pogovarjajo. Ce pa zenske vabite na sex kot da so kos mesa potem je pa stvar drugacna in komplicirana ja. Od jamranja raje ne govorim…

A to si ti ta budala?

Anonimno923, 17.04.2025 ob 10:37

A to si ti ta budala?

Prosim brez žalitev. Samo sem podal svoje mišljenje. Nimam nič s tem in se tudi ne mislim spuščat na tak nizkoten primitiven nivo.

Ja, res včasih se je dalo tudi res kaj dobiti tu gor! Sedaj so res sami nateguni!

In ja očitno so pred leti tudi ženske bile drugačne saj so tudi resno odgovorile!

Saj se tudi sedaj kdo (kakšna) javi na email a itak ne veš če je resnična ženska. In potem kar ponikne in jo ni več !

🥳 anonimno 🌞, 18.04.2025 ob 08:19

Ja, res včasih se je dalo tudi res kaj dobiti tu gor! Sedaj so res sami nateguni!

In ja očitno so pred leti tudi ženske bile drugačne saj so tudi resno odgovorile!

Saj se tudi sedaj kdo (kakšna) javi na email a itak ne veš če je resnična ženska. In potem kar ponikne in jo ni več !

iz lastnih iskušenj vam povem ,da tukaj ni več resnih žensk . so samo še nategunski toplovodarji  mislim čistilci greznic.

Eden bedak, kateri bi rad zaslužil na naivnih potrebnih moških, je pokvaril celi portal. Ni veš poštene in odkrite komunikacije.

IGNORIRAJTE TEGA POKVARJENEGA BOLNIKA.

To je en stari prdonja, najbrž tudi pederčina. Non stop odpira razne debilne teme, potem pa kot ženska odgovarja na njih, da privabi naivne moške. Sedež te njegove “poslovalnice” je na Dobu v celici št.231.

Kako pa veš ti v kateri celici je😂😂,torej ali si ti ta stari prdec ali si pa z njim v celici 231😂😂

Listnati, 18.04.2025 ob 12:37

Kako pa veš ti v kateri celici je😂😂,torej ali si ti ta stari prdec ali si pa z njim v celici 231😂😂

Ne delaj se večja budala kot si. Dobro veš o čem pišem. Takšne poceni finte ne vžgejo več. Nisi pa zmožen izmisliti kaj boljšega, ker si v glavi preveč omejen. Hvalabogu da si zaprt, da ne delaš sranja pa da imamo mir. Upam da za večno ostaneš tam…

kako država pusti takim idiotom da imajo internet v zaporu. tud men je že pisal na mail pa fehtaril za sobo , ko sme mu napisal da vem da je peder norec goljuf mi je pisal ene 100 mailov neke slike pošiljal, seveda sem ga blokiral norca pedrovskega

Pa ti si res primerek za preizkušanje zdravil…a nič ne prime 😂😂😂

Haloooo

Anonimno247, 23.04.2025 ob 12:06

Haloooo

Kaj vas to tako skrbi, če in zakaj sem na Dobu v zaporu. Važno je da sem vas kar nekaj bedakov nategnil za 40€. In vas še ni naučilo, še kar pišete in se zanimate za najem sobe za sex. Res ste idioti. Ko pridem ven bom registrilal s.p. za nategovanje pohotnih debilov, ker mi gre fajn, in tudi zaslužek ni slab. Za pijačo in čike je čisto dovolj, nekaj pa še dobim od sotrpinov ko jim nastavim ritko.

A to meni pišeš?Saj sva eno in isto, debil…

Ima kdo kak Akineton ali kaj podobnega?

Big tnx

Kar sanjaj, Tonček.

New Report

Close